16

Анонимен

преди 1 година

Не можем да ги убедим нидерландците, нито австрийците. Австрийците до някъде мога да разбера - притесняват се от нелегална миграция (ние пазим добре гранницата, и ако не мрънкаха на австрийския посланник можеше и да минем) Както и да е австрийците се притесняват за тяханата сигурност. Логиката на Австиря е по-малко държави в Шенген - по малко възможни пробойни. Тов е логика Холандия обаче не ги разибрам. Нарочили са ни за черни овце и са против нас ей така единствено от расистски причини.

15

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩОТО СА ДЖЕНДЕРИ, СЪР...

14

Анонимен

преди 1 година

Голяма работа.На народа Шенген и Еврозоната са му последната грижа.А иначе,май са прави,че не ни приемат.Ние нашата граница не можем да си опазим,та ще пазим шенгенската.

13

Коментатора

преди 1 година

Господ е българин, ще отрежат краставици

12

Анонимен

преди 1 година

Най гадното е че завлякохте със себе си и румънците защото ви глясуваха заедно

11

Анонимен

преди 1 година

На 3 от 4 условия не отговаряме,а ще ни взимат.Защо?Откога взимат страна,която не отговаря на условията за присъединяване към еврозоната?От Шенген ни резнаха заради техни си икономически изгоди абсолютно незаслужено.

10

Анонимен

преди 1 година

Не ни искат там,а в еврозоната ни искат да им плащаме заемите

9

Анонимен

преди 1 година

Защото вместо да се грижим за народа и държавата пълним чекмеджета с кюлчета и пачки,а прокуратурата се прави на умряла лисица.Защото вместо да направим стабилна ограда,сме сложили една мрежа,за да оправдаем 250 милиона потрошени за нея и половината откраднати.И докато някой тук се прави на хитър Андрешко и се хвали,че таковал западняците с 200,те гледат и си записват.

8

АНГЕЛ

преди 1 година

На нас нищо не си струва. През дядовия ми е за шенген. Цената която те ще платят ще е много солена защото полезните за България Антиевропейски настроение ще нарасват и силно се надявам тези настроения да се разпространяват из цялава Европа ,че да се разпадне тоя еврогейташки съюз !

7

Анонимен

преди 1 година

Дайте да сравним настоящата тишина в момента с шума, който придружава всяка унгарска национална позиция в дискусиите в Брюксел. Либералният мейнстрийм отново разкри огромното си лицемерие: ако централноевропейска държава наложи вето, това е краят на света, разрушаване на европейското единство, а ако западноевропейците наложат вето, тогава всичко е наред, каза той.

6

Анонимен

преди 1 година

Тоя с мотаняк какво ни го показвате да дръка глупости и клишета.

5

Анонимен

преди 1 година

Главата на унгарското външно министерство риторично попита къде тогава са професионалните опечалени, които се тревожат за единството на ЕС, евродепутатите, които искат да отменят единодушното вземане на решения, къде са оплакващите се журналисти от либералния мейнстрийм, къде са брюкселските бюрократи, министри на либералните правителства.

4

Анонимен

преди 1 година

Унгарският външен министър Петер Сиярто обвини ЕС в лицемерие поради факта, че ЕС не реагира на ветото на Австрия и Холандия за приемането на България и Румъния в Шенгенската зона, докато позицията на Унгария, която е различна от повечето страни-членки на ЕС, постоянно е изложен на критика.

3

Гошо

преди 1 година

Пази ни Господ ейй ,пази ни и то най вече от самите нас А Честита Коледа и новата 23г Дано съдбата не подлага на изпитание акъла ни ,че то ,не че го нямаме ,ама късно идва

2

Ха-ха

преди 1 година

Всички наши хрантутници ходещи на екскурзия в Брюксел сега ще ни обясняват че те не са виновни за провала.

1

Анонимен

преди 1 година

Как ми се струва ?А и като човек които плаща данъци ще кажа вън от ЕС вън от НАТО .15 г ще ги чакам аз и ще ме ограничават а дано ги закрият Китай и Русия