121

Анонимен

преди 1 година

България ще влезе в еврозоната когато едно евро стане един лев. До тогава ТКЗТ - трай коньо за зелена трева!

120

За България

преди 1 година

Да ти си дебела и при еврото ще отслабнеш, а ние слабите ще изчезнем! Това е предимството на еврозоната!

119

В.

преди 1 година

Еврозона означава, че хората на бюджетна издръжка и обвързаните с приходи от еврофондове ще разполагат с ресурса на ЕЦБ през бюджета и банките, а хората извън тази категория ще разполагат с приходите от дейността си, каквато и да е тя. Ще се окаже че реалната икономика разчитаща на печалба от пазара ще закъса. Никой няма да иска да се трепе за нещо, което друг получава даром. Произтичащите дългове ще унищожат обществото. Това се наблюдава и в ЕС.

118

Анонимен

преди 1 година

НЕ!!!НЕ на еврото в България!!!НЕ на всички ,които говорят сладки,омайни,приспивни приказки!!!Утре тях никой няма да си ги спомня,но ние ще се заробим с това измислено евро!РЕФЕРЕНДУМ!!!

117

Augusto Pinochet

преди 1 година

ТАЗИ ГОЛЯМА БЯЛА ПТИЦА / НЕ ЛЕБЕД / КАТО СТУДЕНТКА БЕШЕ ОТ НАЙ-ЗАГУБЕНИТЕ В ПОТОКА - КАТО ГЛЕДАМ ЗА 30 ГОДИНИ НЕ И Е СВЕТНАЛО - АБСОЛЮТНА ГЪБА.

116

Евгени

преди 1 година

Всички тези които излизат да си кажат "професионалното"мнение са подкупени. Никой от тях не казва,че има само опция за влизане, но не и за излизане!!! Всички ние имаме познати, които са били в страни от Европейския съюз по време на смяната на валутата и всички казват, че животът е поскъпнал много след влизането на еврото. Самата смяна е свързана с огромни разходи. Ще се повишат изкуствено цените на всичко, ще се извърши някакво уравнение на заплатите и пенсиите, което ще бъде в ущърб на нас!!!

115

Анонимен

преди 1 година

Тая бишка знае ли, че идва Коледа?

114

Селянин

преди 1 година

Бла бла ,облигации ,лихви ,за обикновенния човек повишени цени и никакви ползи.

113

Иван

преди 1 година

И негативите са огромни.

112

Анонимен

преди 1 година

Ама другарко то и влизането в ЕС щеше да е големо предимство. Ама предимството е само за некои другаре дека се нагълтаа с евро мангизи а народо го цалива суполив. Влизането в еврозоната некои другаре че се напапат с милиарди от разпадането на валутният борд а народо пак ше го цалива суполивио. Та другарко немой да ни праиш на бала мурняци.

111

тт

преди 1 година

най готино ще е като някой ви пита, колко пари е минималната заплата на месец да кажете 355 евро, но спокойно сега ще стане 425, щото политиците ни са страшни пичове. Тяхната иначе е 2550 евра, ама шанс... А ако се чудите Вежди пиянката колко му е - 5к евра. Иначе се дърпа

110

Анонимен

преди 1 година

АБЕ ЯВНО ГОЛЕМИ ПОЛЗИ ЩЕ ИМАТЕ НЯКОИ, ЩОМ ТАКЪВ НАПЪЪН... А КАИША Е ЯСНО КОЙ ЩЕ ОПЪВА...

109

Анонимен

преди 1 година

До w... Не вади изводи от Швейцария...българина за жалост няма интелектуалното ниво на швейцареца....за жалост..

108

Анонимен

преди 1 година

Како, айде чакаме да вяидим гоуемите ползи... Наслушахме се на меринджеи...

107

Анонимен

преди 1 година

абе уж ПП шарлатани, а пък Радевите министри продъклжават курса на ПП към еврото... Уж се обиждат по тв, уж се мразят...

106

Бойко Българоубиец

преди 1 година

До 117 че аз никога не съм ви уважавал бе даже ви мразя и затова ви наричам матриал и кучета, ама вие сте мои роби и затова гласувате за мене! ГЕРБ ПОБЕЖДАВА!

105

w

преди 1 година

Решаване без референдум е неуважение към народа.

104

Анонимен

преди 1 година

Тая св.нка лелка каква е

103

Анонимен

преди 1 година

и сега ...като нищо не стане, като минем в еврозоната и ше умре коня на Възраждане у ряката.

102

Анонимен

преди 1 година

То и сега, който иска да си пътува или да си купува нещо в евро, може да си обмени левове и да го направи. Но я ми кажете каква ще е ползата за бедните хора - нито ще пътуват, нито ще пазаруват. Само ще станат още по-бедни.