206

ГРАЖДАНИН

преди 1 година

Най-нормално е в една демократична държава да има и различни мнения, нормално е. Но не е нормално да има предатели. Божанков е предател! В ПП бъка от предатели! Стига! Бъдете верни на България!

205

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами тези дето са притеснени за путинова раша, при положение че тя ни обяви първи за вражеска държава, въпреки поклоните и теманетата на тукашните ***, са и една от причините за невлизането ни в Шенген, на никой не му трябват троянски коне заели поза на разкрачена крава ... Светът ясно направи своя цивилизационен избор по отношение на варварската агресия путинова раша, а тези дето шикалкавят, чупят пръсти и увъртат само наливат масло в огъня на Кремълските военнопрестъпници и войната им.....

204

Анонимен

преди 1 година

Аха , иначе БСП нищо не споменаха за тяхната хартиена бюлетина. Това ли беше най-важното, че се занимаваха два месеца...

203

преди 1 година

Лелe колега тия 8к ако не беше казал че е заплата щях да си мисля че си на социал бе! Чичката в сградата в която работя дето вози асансиора в центъра на Сидней, нарича се CBD, зима толкоз. Ама той ги зима с нищоправене.. В Канбера надницата е 1400 долара. Надница. Умнижавай го по 22. Инъче в Сидней е по ниско но това е защото няма желаещи да се преместят, нищо че Канбера е столица. Ще си загубя лайф стайла. Но това са теми на които обсъждаме само между нас, хората с син паспорт

202

Анонимен

преди 1 година

Даже и от групата на БСП имало мислещи хора, които си признаха, че като се замисли човек, мама как да се съгласи с пропагандата на Нинова.

201

Анонимен

преди 1 година

"Трябва да решите най-после дали искате да сте част от западната цивилизация" --------- Западната "цивилизация" върви ръка за ръка с грабеж и геноцид. За няколко века е добре, но когато един ден сметката дойде, не остава и камък върху камък.

200

Анонимен

преди 1 година

155 продажника!!!! Да заминават на фронта незабавно. Трябва ни и списък с трите им имена!

199

Анонимен

преди 1 година

"Така всички ще видят, че България е поела по своя европейски път вече и връщане към комунизма не може да има."------------В облъченото от пропаганда съзнание на европееца Русия=комунизъм. По-висша степен на извъртане едва ли е възможна. Първо, комунизма не е тяхна идеология. Второ, те като народ са една от най-пострадалите страни в света от нея. Трето, от разпада на СССР да се счита, че са "комунисти" е просто смешно. Но е много удобен етикет за лепене.

198

Анонимен

преди 1 година

Да направят референдум.

197

Гиб Мелсън

преди 1 година

6 млионна България ще дава безвъзмездна помощ на 50 милионна Украйна. Все едно водач на трабанче да дава пари на водач на БМВ последна серия, за да има водача на беемвето пари за бензин. Просто сме смешни и жалки.

196

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден ГЕРБ и техните корумпирани медии разпространяват лъжи след лъжи и фалшиви новини. Всеки ден манипулират общественото мнение техните стотици агенти. Всички, които са участвали в кражбите и далаверите. Всички, които са спасявани от заслужени съдебни присъди. Всички за които има информация в КПКОНПИ, а те не са никак малко. Всички са активирани. Но този път насреща си имате енергията на обществото. Няма да ни разделите, нито с фалшиви юмруци на фалшиви генерали, нито с лъжите и манипулации

195

Анонимен

преди 1 година

Стига вече с тази Украйна! Нищо не дължим на никого!!!

194

Анонимен

преди 1 година

Нямаме нищо против заседанието да е открито. Онзи русофил Димитър Стоянов предложи да е закрито, за да не сме дразнили Путин. Но ето че сега БСП искат да е открито. Още по -добре. Така всички ще видят, че България е поела по своя европейски път вече и връщане към комунизма не може да има.

193

Анонимен

преди 1 година

Шепа национални предатели дето едва преминаха процентите за влизане в парламента в момента шантажират целия български народ и саботират нормалната работа на НС.

192

Германец

преди 1 година

Трябва да решите най-после дали искате да сте част от западната цивилизация или да сте евразийско блато с ценностна система от средата на 18 век. Настало е време разделно.

191

До 201

преди 1 година

Абе льольо - през тридесетте години на миналия век целия "цивилизован" свят помагаше на Хитлер. Сега историята май се повтаря. Войски на НАТО и био лаборатории в близост до Русия; забрана на руски тв.канали;забрана на руска литература;забрана на руски актьори,певци,балетисти,спортисти да се изявяват - това НЕОФАШИЗЪМ В ПЪЛНИЯ СМИСЪЛ . И ние на кого помагаме - на тези безмозъчни същества, които предоставиха територията си на САЩ да води война с Русия? Това ли цивилизацията ***?

190

Анонимен

преди 1 година

Трябва да действаме като поляците, като естонците, като румънците, като гърците.

189

Анонимен

преди 1 година

По тези земи има таврийски и бесарабски българи, които трябва да бъдат опазени. Така трябваше да бъдат опазени и македонските българи. Вместо това продалите се на Кремълската пропаганда български убитаци раздаваха на сънародниците си македонски паспорти и им казваха тук не може да пише "българин". Посочете ми в историята на кой друг народ по света има подобно нещо?

188

Анонимен

преди 1 година

И вие искате някои от тези национални предатели да съставят правителство и да водят национално отговорна политика. Тези родоотстъпници мислят само как да слугуват на САЩ и европейските бюрократи. Тези трябва да бъдат изритани от парламента и никога да не се връщат там

187

Анонимен

преди 1 година

Целият цивилизован свят помага на Украйна. Само българските русофили са на противното мнение, дори имат наглоста да твърдят че били мнозинство. Ще сте мнозинство когато идете в Русия и се смесите с руските диваци там.