51

Анонимен

преди 1 година

Продажни Престъпници!Това сте вие!Друсахте се като за световно.Как ще стане да ни вкарате точно вие в Шенген?!Наркомани!

50

Анонимен

преди 1 година

Някой да припомни поне една реформа, направена от туй, т.нар. рИформаторско правителство на ПП? Само празни приказки и си мислят, че народът им вЕрва. Малко останаха вЕрващите им.

49

ПРОСТОТО

преди 1 година

И ЧЕТАТА МУ СА МНОГО ПРОСТИ

48

Анонимен

преди 1 година

Размечтали се......АкО, акО....Ако баба ми беше мъжка, щеше да е с дръжка. Ей, много им се ще да са на власт, ама ядец!

47

Анонимен

преди 1 година

Този или е прекалил с белото, или по рождение има умствена недостатъчност. Няма как нормален човек да говори такива глупави лъжи. Спрете се, бе, некадърници! Ако знаете какво ви пожелават българите, ще се увиете в чаршаф...и към ЦСГ.

46

Анонимен

преди 1 година

Ако шарлатанията е входен билет за шенген, клоунадата за какво е?

45

Анонимен

преди 1 година

ЛЪЖЕЦЦЦЦЦ! Има ли поне един от ПП и ДБ, който да не е патологичен лъжец, крадец и измамник? Поне един? Моля, ако знаете за такъв индивид, посочете го поименно.

44

Анонимен

преди 1 година

Добре се охарчиха ПП. Пълен провал - похарчени 8 милиарда лева за 7 дена

43

Анонимен

преди 1 година

Спекулация и нищо повече. Ако Петков не беше хванал Лена за парапета а за нещо друго можеше да падне метеорит. Всякакви лъжци не им е мястото в политиката.

42

Анонимен

преди 1 година

А българите дадоха ли шанс на това правителство на ПП да работи по реформите или след едва 5-6 месеца купените медии на мафията изфабрикуваха клевети и компромети за Петков и Василев и изведнъж излезе, че 12 годишните грабежи на Герб и престъпната олигархия престанаха да важат, а вместо това Петков стана най- голямата заплаха в политиката на България....как става така?!

41

Анонимен

преди 1 година

"Трябва да приемем аргументите на две от държавите членки на ЕС, които се отнасят недоверчиво към нас и нямат доверие да ни дадат ключа от дома си". Абе умко, ключове многооо, ама вратите към ЕС са малко и една от най-заплашените ние я пазим. Ако вземем да я отворим,да постелем едно килимче и пуснем гостите идващи от юг директно в ЕС за какво са им ключовете? А още по-лошо, ако си щракнем всички врати и кепенци и поискаме входна такса от Шенгенците? Та варианти всякакви, ама с такива умници.....

40

Анонимен

преди 1 година

Правителството на шарлатанина Петков е всичко друго но не и реформаторско. По-скоро е стагнаторско.

39

Анонимен

преди 1 година

ПП шарлатани. Синоними.

38

Анонимен

преди 1 година

Този е падение. Небългарин! Слагач мазен!

37

Анонимен

преди 1 година

40 За съжаление много от по-младите ни хора са полуграмотни и необразовани. Те лесно стават жертва та Киро ментата, Ицо Хазарта Средния пръст..., не следят новините, нямат елементарни познания за устройството на държавата. Вярват на популистки лъжи и клевети, обвинения, зад които няма доказателства, сиреч ченгесарска пропаганда на комунистическите служби и черепа.

36

Анонимен

преди 1 година

С ГЕРБ ударихме дъното, а ПП заора по него. България страда от некадърно управление 33 г. Политиците на прехода станаха от богати по-богати, а народа беден. Костов какъв беше, един посредствен даскал, Доган един бивш затворник, Станишев никога не работил, като Пеевски, а Цонев, ББ и той с физкултурника, вижте ги днес къде са. Бизнесмените са някогашните далавераджии барман и подобни. Трагедия.

35

Анонимен

преди 1 година

40 При ГЕРБ нашите банки издържаха теста и влязох ме в Европейския банков съюз. В София дойдоха всички лидери та най-развитите страни в ЕС. Похвалиха ни за успешното европейско председателство. Всички прогнози бяха за скорощно членство в Шенген. България постави на масата темата "Западни Балкани", а сега е огъната и безгръбначни балканска страна, благодарение на Киро просто и дубльорката му на външната ни министърка от ИТН.

34

Бай Пешо

преди 1 година

"Имахме шанс за Шенген, ако не беше свален кабинетът Петков." - това е най-добрият виц, който съм чел за тази година. Направо се подмокрих от смях.

33

Анонимен

преди 1 година

Какво значение има приемането ни в Шенген , на кой му пука ? Важното е мympume от ГЕрП да са добре и да крадат на воля ...

32

Анонимен

преди 1 година

Тия тъ***паци не разбраха ли, че заради тях ни отсвириха?