54

Анонимен

преди 1 година

Те имат нужда от работниците. Работниците имат нужда от пари

53

Анонимен

преди 1 година

Написаното на снимката е грешно - български език и литература се пише с малка буква. Много, много е зле образованието, а от него тръгва всичко. Затова и другарите от ДС бързо го съсипаха.

52

Анонимен

преди 1 година

Махане от ЕС и НАТО това се нуждае България !Стига лъжи стига измами ЕС е един провал НАТО също .ЕС България 15 г минимална заплата 710 лева ,Испания 1000 евро е то не е нужно повече да се говори това е жив геноцид

51

Анонимен

преди 1 година

В България по принцип бизнесмени и истински капиталисти почти няма. Има основно чорбаджии с партийни протекции и връзки. Разликата е огромна. Ако имахме истински бизнесмени нямаше да сме най бедната страна в ЕС.

50

Анонимен старец

преди 1 година

От роби, безропотни, мълчаливи и търпеливи роби. Хора, които не си знаят и не си търсят правата, хора, които търпят, стискат зъби и продължават да им слугуват, защото не виждат друга алтернатива, понеже много добре знаят, че държавата стои зад гърба на хората с пари - техните шефове...

49

Анонимен

преди 1 година

При средна нетна заплата от 670 Евро,при минимална нетна заплата-280 Евро,на бизнеса не му трябват кадри а РОБИИИИ!

48

НКК

преди 1 година

Бизнеса иска хората да плащат на работодателя, а не обратното. С тези свои искания няма да си намерят работници.

47

Анонимен

преди 1 година

Никой нищо не търси. Бизнеса в по голямата си част е фиктивен и съществува само по документи. Реално българско производство вече почти няма. Има основно алъш вериш. Внос, посредничество, услуги, купуват разни неща и ги препродават селско стопанство отдавна няма Машиностроене и др има само някакви останки. Сега като се срине и пазара на жилищата хептен ще спихне икономиката. Покрай строителството се генерира доста голям процент от БВП. Много бизнеси в България са свързани със строителството

46

Пешо Смока

преди 1 година

Ако бяхме истинска пазарна икономика заплатите нямаше да се определят от държавата-майка или партията-майка (ГЕРБ/ДПС), а щяха да се определят свободно от пазара. И кадърните щяха да са свободни да изкарват милиони. А сега ако те надушат че бизнеса ти върви ще дойдат Гешев, Цацаров и Пеевски и ще ти кажат "твоя бизнес вече е наш бизнес".

45

Гюргя Пинджурова

преди 1 година

По ТВ рекламират само някакъв хазарт... това е икономиката на България. Почти нищо не се произвежда. Гриша Ганчев каза че сме станали на Капалъ Чарши... дребен алъш вериш и това е. И всички карат децата си да учат английски и да бягат на Запад (а не на Изток).

44

Анонимен

преди 1 година

Търсят но май не търсят. Заплатите са много по-ниски от ЕС и населението бяга.

43

адвокат

преди 1 година

Боже,боже-е-е,ама къде отидоха адвокатите?Нима вече няма нужда от "йористи"?!как така,тоива е невъзможно.Така е г-да,след като у нас се купуват дипломи на килограм.Но най-драматично е с "йристите".В Б-я останаха само пенсионери,"италианците"говорещи на "Хъ",и "йористи"-те.Трагедия.

42

Ддд

преди 1 година

Мафията се нарича бизнес в България .

41

Нуфри Надарения

преди 1 година

Особено звучи думата "бизнес" в мафиотска, пост-комунистическа държава по руски модел каквато е България.

40

az

преди 1 година

Точно пък за учител се хващат здрави връзки в партията майка , иначе не можеш да се класираш. На фона на заплатите в провинцията учителската е направо космическа. Лошото е ,че като се пенсионират истинските учители , ще останат сегашните новоназначени ( и доста некадърни) по партийна линия калинки и тогава хептен ще иде образованието надолу.

39

Програмист

преди 1 година

Когато почнат да плащат големи запалати на електро и машинни инженери тогава България се е оправила .. т.е има индустрия .. Сега има само офиси.

38

Анонимен

преди 1 година

До Българин, за българи нямам намерение да работя :) не си заслужава нервите с некомпетентници!

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 43, кАдето ти изобщо не можеш да достигнеш с този правопис!

36

анонимен

преди 1 година

Нуждае се не само нашият бизнес. Навсякъде по света се нуждаят, защото на народът не му се работи, научи се на помощи, а и не са се засилили да плащат, нали уж дефицити, а заплащането пак ниско.

35

Анонимен

преди 1 година

Българският бизнес се нуждаеот наивтици, които за трохи да правят чудеса! И понеже наивниците доста намаляха, бизнесът го закъса.