271

Анонимен

преди 1 година

Едни гадни кърлежчета пишат едни гадорийки , но и това ще отмине както е казал един умен човек още в древността.

270

Анонимен

преди 1 година

До долния. Регулатора спира тока само в източната част. На запад има ток.

269

Анонимен

преди 1 година

Тази вечер по нащата русофилска телевизия btv съобщиха тържествено че в цяла Украйна няма ток след днешната победоносна руска ракетна атака по вражеските украински трансформатори. Заинтересувах се аджеба дали наистина е така? Оказа се че няма почти нищо вярно. В обстрела на Киев от 10 ракети 9 са били свалени, а електроснабдяването в Украйна продължава по същия график както преди победоносната руска атака. От общо 70 ракети 60 са били свалени което означава 86% ефективност на ПВО.

268

Анонимен

преди 1 година

До Докога...В стария строй и дори деветдесетте години винаги правехме разкошна елха у нас. Имаме играчки от 60 години събирани скъп спомен. Но от години нямам желание да правя елха. Не е въпрос на пари а на желание...

267

Анонимен

преди 1 година

Обичаме Русия и украинците обичаме, пожелавам им, да са живи и здрави и да успеят да се отърват от кърлежа Зеленски и агресивните Киевски фашисти, които ги убиват и ограбват земите и населението им!

266

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен А чужденците какво правят в тази славянска държава? Какво? Русия си защитават собствената родина и територия, Украйна е законна руска територия, ако не знаеш, а другите, които не са славяни какъв го държат в тези многовековни славянски земи? И защо убиват украинци и руснаци години наред, чак нацистки концлагери създадоха по примера на Хитлер и трябва да се махат, за да има мир!

265

Анонимен

преди 1 година

Господи моля те слез на земята ела си прибери вересиите от сорросоидите...

264

Анонимен

преди 1 година

Докога ще на занимавате с глупости, злобни излияния, русофобия, пропаганда и лъжи? А нещо за цените в страната и нещо ново построено и създадено , за да се зарадват хората, няма ли да напишете?

263

Тон

преди 1 година

Украйна е пример, как едно престъпно малцинство заложи живота на милиони жители за свой, и чужди интереси, това е. Вие гледайте!

262

Анонимен

преди 1 година

Много лоши тия руснаци бе. Не искат доброволно да умиргат и да оставят всичко което имат без пари на единния запад начело със САЩ и Европа.

261

Анонимен

преди 1 година

Нали нямаше шанс да загубят първо спец операцията, сега вече войната? Нещо взе да се прокрадва и ако загубят, що така?

260

Мишев

преди 1 година

Това абсурдно твърдение показва що за хора са руснаците - не ***,а супер *** !!!Откъдето и да погледнеш - хора с големи отклонения от нормалното мислене ?!

259

И. Петров

преди 1 година

Няма как да се е...ш с ядрена държава заемаща една шеста от глобуса! Май тука са прави, за себе си разбира се.

258

Анонимен

преди 1 година

Защо лъжете бе. Украинците не бомбят нито Донецк нито Запорожката АЕЦ.

257

Анонимен

преди 1 година

Задокеанската плоча се изтърка и затова пуснали южноафриканската. Ок.

256

Анонимен

преди 1 година

Естествено в плутокрацията в която живеем нямаме нито възможност нито право да критикуваме политическия елит и обслужващите го медии на Бг.

255

Анонимен

преди 1 година

До Накратко... те българските говорители са много красиви и умни.

254

amerikano

преди 1 година

съвсем изтрещяха тия , ха ха ха

253

Роза

преди 1 година

Най-големия грях на Путин е това,че направи Русия презряна държава за много страни в света.На руснаците сега навсякъде гледат с подозрение и недоверие.По същия начин някога са презирали германците заради политиката на Хитлер,макар че не всички германци са били съгласни с неговата политика.

252

българин

преди 1 година

До Анонимен 308 Ама те вече са! Не сте ли виждали - поне по учрежденията снимката на *** е редовно в кадър. Тоя юнак е съвсем изтрещял - дано да имаме късмет и да надделее някоя по-разумна фракция в тази класическа клептокрация