29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен30 "Защо един римлянин не се е самоубил?....." Това ако му го беше казал на човека преди да скочи, сигурно щеше да те хване и да те завлече заедно със себе си та да не цапаш с приъствието си Земята!!!

28

Фройд

преди 1 година

единственото, което спира повечето от нас да скочим от някой мост, това е вроденият инстинкт за самосъхранение и оцеляване, а при жените - майчиния инстинкт.

27

до 28

преди 1 година

Ти си много куух бееее как се сети?!лелеее....за е би!

26

Анонимен

преди 1 година

Аре оправете си хакването на оценяването на коментари ве! Какъв смисъл има да пишеш коментар като няма оценка? Два дни стана вече ве. Толкова ли сте некадърни?

25

Анонимен

преди 1 година

Защо един римлянин не се е самоубил? Защото не му пукааа буквално в каква мизерия ще живее и какви трудности има на гърба си! А ние...? Ако някой си изгуби работата или се е разделил с любимия си човек и даже изпада в депресия сякаш живота е свършил за него.

24

Анонимен

преди 1 година

През соца имаше по едно самоубийство на 15 години от тоя мост, а сега всеки ден демокрацията и капитализма предлагат тая гледка!!! Да живей, живей капитализЪма и демонокрацията!!!

23

Анонимен

преди 1 година

Няма демокрация има частен социализъм,затова се самоубиват хората.Пак са си на власт онези фамилии дето бяха и преди 10 ноември 1989 г.Затова няма и капиталисти с капитали,които да инвестират парите си тук!

22

Гиб Мелсън

преди 1 година

В Прага имаше един надлез през който много често скачаха хора да се самоубиват а точно долу под надлеза има пешеходна пътека. И обикновените пражани понеже знаят, че там често скачат самоубийци преди да пресекат булеварда, първо се оглеждат за МПС-та наляво и надясно, после поглеждат нагоре да погледнат дали някой не скача и чак тогава пресичат. Накрая сложиха някакви мрежи да не може никой да скача оттам и проблема на пешеходците беше решен.

21

Някой

преди 1 година

Защо не сложат дебела преграда и висока?

20

Варненец

преди 1 година

Самоубийците иначе които си избират Аспаруховия се хвърлят на брега, а не във водата.Аз самият съм виждал един да стои на парапета на моста отгоре седнал и гледаше в лист хартия, а полицай до него на 5 метра го гледаше. Това цял ден го мислих. Зловеща гледка. Не съм се интересувал дали е скочил. Това беше преди 15 години някъде.

19

Варненец

преди 1 година

По принцип ако скочи от средата на моста с плътни прибрани един до друг крака и с вдигнати плътно ръце над главата може и да оцелее. Преди години имаше един такъв шеметт от Варна който не искаше да се самоубива а се беше хванал на бас с някакъв и скочи. Оцеля, нищо му нямаше, но беше юли месец. Сега не знам.

18

Анонимен

преди 1 година

3-ти за тази седмица. Първо 32 г., след това 18 г. и сега 39 г. От аспарухов мост. Трагедия.

17

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПрез соца е мало, но не са писали за тези случаи, защото всичко е било пропаганда, госпожа. По принцип по данни на психологически проучвания, най-малко самоубийства има по време на война или криза, също както и в разгара на COVID. Хората искат това, което нямат това е било винаги така и така и ще бъде. Когато имаш за какво да се бориш и да се надяваш, тогава има надежда. Самоубийствата идват от чувство за безнадеждност и не животът трябва да стане по-добър а хората един с друг

16

Анонимен

преди 1 година

След ковид, здрави преди това хора, се разболяват от тежки депресии със самоубийствени мисли. Ковид е гаден!

15

Анонимен

преди 1 година

Ами трябва да стане живота по добър и хората да са по щастливи.Тогава няма да има такива случаи.Аз лично не помня през социализма да е имало такива случаи и това говори кога хората са били по щастливи като цяло.

14

Анонимен

преди 1 година

2013-2014 година имаше някаква черна поредица, в рамките на 1 година скочиха 10 човека поне, включително и мой близък, млад човек в дълбока депресия.Тогава много се заговори да се сложат предпазни мрежи от двете страни на моста, както в Сан Франциско, за да няма такива трагедии. Сега отново същия кошмар, за една седмица трети човек скача, такова чудо историята не помни...точно преди Коледа...питам се какво става във Варна?

13

ПорЦелан

преди 1 година

Преди няколко години, един човек си беше спрял колата на моста заради повреда и в него се удря мотор. Излиза, мотор има, няма човек. След три дена го намериха долу в складовете.

12

колкото повече..

преди 1 година

колкото повече самоубийци , толкова по-малко самоубийци.

11

Анонимен

преди 1 година

При Румен Радев все е щастие.

10

Елена Ефремова

преди 1 година

И мен ме докараха до там Асеновградските ***! Добре, че ходя на сръбски терапевт и уроци по сръбски език. Иначе няма спасение-асеновградчани-декани, министри, учители..... Днес говорих по телефона с татко ни Румен. Но телефонът беше на леля Снежа, а тя говореше сръбски и е сръбкиня. Ще мога да кажа на татко, че ще се омъжа за рус и синеок сърбин!