49

Сес

преди 1 година

Абе моме хората като те срещнат на улицата не ти ли казват че се страхуват като си теглят парите от банкомата и как там могат Ана машини немогат

48

Г-жо...

преди 1 година

...гроздето е кисело май, а?

47

Анонимен

преди 1 година

Бойко нали може да се обади по телефона на всеки в Европа и всички му вдигат телефона? Защомне влезнахме в Еврозоната и Шенген по ваше време? Имахте над 12 години време.

46

Анонимен

преди 1 година

Тази и съпругът и защо са на свобода? Няма как да сме в Шенген ,когато хора като нея са на свобода.Нейния съпруг е твореца на Хителна Подпора на дюните на морето.Докато си на свобода няма Еврозона.Незнам как не са ни кзхвърлили от ЕС.Ние сме позор за ЕС.С човек анти-Българин в парламента намя как.

45

Анонимен

преди 1 година

Захариева като те видим в чужбина ще ти се изплюем в лицето и ще разбереш къде ти е мястото

44

Анонимен

преди 1 година

Приятелската линия е маниер на Бойко.Всички му бяха приятели.И бившия австрийски премиер,който днес го съдят до дупка.Приятелстеото си е приятелство,но сиренето с пари е казал мъдрият български народ Не се плъзгайте по тази пързалка.

43

Анонимен

преди 1 година

ЕСПАНЬЯ, ЕСПАНЬЯ.

42

Ами

преди 1 година

И ВИЕ ПИСКАХТЕ ЧЕ ВСИЧКИ ОТ ЕСЕС ОВЦЕТЕ СА ВИ "ПРИЯТЕЛИ" А ЩО НЯКОИ НЕ СА ВИ ПРИЯТЕЛИ СЕГА А. СМОТА "НЯЦ, ЦИ.

41

Анонимен

преди 1 година

*** нали точно вашия Боко се прегръщаше и целуваше по байганьовски с всички европейски лидери бе кифло?! Не сме забравили как на всяко европейско събитие той търчеше по коридорите да си прави селфита с тях, а после у нас Пеевските медии обилно запълваха страниците с тия снимки седмици наред. Айде скрий се, всички знаем, че ако има вето, то ще е заради вашия Каскет, за пачките, кюлчетата и пр

40

Анонимен

преди 1 година

Машината на задкулисието отново бълва помия и интриги. Какво приятелство бе? Те ще си затварят очите заради корупцията ви ли? Заради хартиената ви коалиция ли? Заради това което сторихте през последните две седмици с изборния закон ли? Нима те не знаят какво се случва тук? Нима вие на казвахте РАБОТА РАБОТА РАБОТА?? Думите на вашия вожд от Банкя ли бяха? Хартиената бюлетина ли ви е работата? Да отнемате права и свободи? Герб са подли интриганти и няма да управляват при никакви обстоятелства.

39

Saiman

преди 1 година

Вече не си полезен за хората най-вероятно да ходиш в сибир там да си почиваш а да не пречиш

38

Вин

преди 1 година

Тази си представя, че там е като в Булгаристанлар, който е приятел на Буци - пИчели, който не е - йок:)

37

Анонимен

преди 1 година

Ало *** , той Петков може да е приятел с Рюте, но не е министер председател . Гълъба иБою нали са играчи, да ни вкаряат те в Шенген

36

Анонимен

преди 1 година

Нали полегнахте удобно и пуснахте макетата в ЕС,сега какво се оплаквате че Шенген остава в сила за България!Западните лицемери отново в действие!

35

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов нали е приятел с Рюте.

34

Реален Човек

преди 1 година

Хахах, лъснаха ГЕРБ народопсихогията - всичко се прави заради приятелство, не заради закони... какво като са приятели... именно ЗАЩОТО за приятели не трябва България да се излага по-този начин, влизайки в Шенген без да е готова за това.Знам, че е трудно за разбиране от източните народи как така приятелите "не си помагат", но истината е че това са мечешки услуги, ако някои ти е истински приятел никога не би ти направил мечешка услуга.

33

Анонимен

преди 1 година

Точно като приятел на Рюте Петков клевети България и ГЕРБ, ДПС пред него и останалите ни партньори, за да получи подкрепа от тях. Това сигурно не е било в интерес на държавата. Борисов никога не е клеветил България говорейки срещу опозицията, докато бе във властта, дори след явните й безобразия. Никога ПП.

32

Непозната

преди 1 година

Захариева говори не за изпълнение на критерии, а за приятелства. При това тя е юрист. Тази жена беше и външен министър на страната. Направо нямам думи. Трябва ли да се чудим тогава защо в България нищо не е наред и от години копае дъното и защо никой не ни възприема адекватно.

31

Анонимен

преди 1 година

Питай ЧЕКМЕДЖАН,ДОГАН,"КОЙ",КАСКЕТА,КОТАРАЦИТЕ,"БЕЛОТ КЛУБ БАНКЯ".-Ам те отдавна са препълнени с евраци...от евро зоната

30

Въй!!!

преди 1 година

И сега като почне едно гърчене на всички "европодметки", че видите ли от другите партии са виновните, те са чисти и невинни, като почнат да се плюят... голямо шоу ще настане!!! А евроджендърите шибнаха един шамар на българите и отсякоха: За Гейропа вие сте бреме и гюбре! Интересува ни само плацдарма наречен България и нищо друго!!!