49

Анонимен

преди 1 година

Докараха България до унизително състояние.Все наведени лакеи,лижат ***, а никой не ги уважава и се гаврят заради тях с държавата ни.Няма ли 1 политик с гръб най-после да защити българския интерес,да спре да се кланя в посолства и да изпълнява поръчки.Те ги виждат,че се продават за пари и им се подиграват на видните ни евроатлантици

48

Смях

преди 1 година

Какви усилия? Съседната новина е "заловиха мигранти в линейка"!

47

читалище заря

преди 1 година

а санди е пиян але але...

46

Гиб Мелсън

преди 1 година

Трима гранични полицаи загубили живота си за да пазят спокойствието на Европа. Първо, само единия е граничен полицай. Другите двама загинаха, защото колегите им сто километра тичат подир един бракуван автобус и не могат да го спрат шипове някъде по пътя. Единствения загинал е този, който си е наврял главата в дупката на фалшивата ограда на Винету и е извикал на турците, гоу, гоу и те се изплашили и го гръмнали в главата. За да ни приемат в Шенген, трябва да построим истинска ограда като гръцката

45

вчера в бургаско

преди 1 година

Спипаха група мигранти с линейка в Бурагско, облекли се като медици.

44

era

преди 1 година

тия нашите политици защо се правят на утрепани. Не ни искат в шенген не заради това как пазим границата, а заради корупцията и срастването на престъпните структури с политическите партии и властта. Тук гледат да ни пробутат колко са лоши холандците, а ние сме си виновни, че търпим да ни управлява тази шайка престъпници.

43

хм

преди 1 година

България реално има вероятност да остане ЕДИНСТВЕНАТА страна от ЕС , която не в шенгенското пространство.Това само по себе си е репресия, едва ли някой вярва че всички други страни са идеални!Трябва нидеркратуните и други техни фенове се съобразят с мнението на официалните власти на Съюза, както БГ се съобрази със тяхното мнение за РСМ!

42

Жорето

преди 1 година

Прав е , за 50 никой нема да и обьрне внимание това са тарифи от преди години , холанците изощо не сь в час сьс сегашните тарифи..

41

Защо министре ?

преди 1 година

Този министър наясно ли е, че граница не се пази с жива сила разставени по трасето като колци? Това да не е 17 век, където войниците са стояли денонощно на стените на замъците да пазят? Май не е наясно, че вече е 21 век и граница се пази със стабилна стена а не оградна мрежа за лозе. Трябва и камери за видео-наблюдение, асфалтиран път за по-бързо придвижване на мобилните групи на гранична полиция. Защо не потърсят сега отговорност за тази мрежа и пародия на ограда от Валерито Симеонов ?

40

Анонимен

преди 1 година

Заслужавате само присмех. Има ли в Шенген друга държава под военнаФатмашка диктатура и без демократичен парламент и правителство? Да не говорим за недемократичните ви избори, че вече ще гласувате на ксерокс, със сканиране. Това е смешна работа. Посочете една единствена подобна държава в Шенген.

39

Анонимен

преди 1 година

Защо да ходим на протест пред народното събрание , протест пред холандското и австрийското посолства . Бойкот на всичко което идва от тези две страни . И стига сме плюли по български министри , човек защитава страната си , а разни родоотстъпници вместо да се обединят зад него го плюят

38

Кочо

преди 1 година

Не сме за шенген, и за ЕС и НАТО не сме. Евтин ПР.

37

Анонимен

преди 1 година

Да вземем да бъзнем едно референдумченце да разкараме ес и еврото предварително?

36

Съобщение

преди 1 година

Понеже явно има истинска блокада на новината и dnes няма да я съобщи .Днес от 12ч пред НС ще има протест срещу приемането на еврото . Който иска нека заповяда.dnes - ще кажете ли дали сте взели от тези 10мил. за реклама на еврото

35

Анонимен

преди 1 година

Кви петдесет евро бе,да дойдат да видят с петдесет евро ли ле купуват имоти всяка седмица.

34

ЕС

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ ПЛАЧЕ ЗА СМЯНА И ЛУСТРАЦИЯ НА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЛИ ДОСЕГА ПАРТИИ!!!

33

НАРОДЪТ

преди 1 година

СЕГА ФУРАЖКАТА КВО МИСЛИ ПО ВЪПРОСА?? УПОТРЕБЕЕЕЕН.... НЕНУУУУЖЕЕЕЕН....

32

Анонимен

преди 1 година

Европа получава от нас евтина работна ръка и още един пазар в който се продавата примерно двойно по-скъпи коли заради еко нормите на ЕС. Това което ние получваме е единствено по-лесно придвижване, което не е особенно ценно и помощи които се раздават на наши хора само.

31

На дедоти хурката

преди 1 година

Хо хо хо ! Подигра се дядо Коледа тръгвайки за България с празни дисаги. Бххахаааа.

30

Ех, Българийо

преди 1 година

В единствения сайт, в който моге да се коментира - Дори ОЦЕНЯВАНЕТО НА КОМЕНТАРИТЕ НИ ОТНЕХА!!! ЕХ, СВОБОДА...ЕХ, ЕС.... ПФУ!