113

Насакото Яката

преди 1 година

"уж японците са провеждали ужасни биологични експерименти". Защо "уж", всеки може да прочете за "Отряд 731"

112

Анонимен

преди 1 година

Русия никога нищо не губи. Догодина даже ще превземе Япония. После - Китай. Ще укрепи Азия и след това ще анексира Европа. Присъединяването на САЩ е за десерт.

111

Анонимен

преди 1 година

Поредна фалшива новина. Няма никаква причина за война между Русия и Япония. Отношенията между двете страни са добри с добър търговски обмен. Япония декларира, че не може да се справи без руски нефт и газ и си ги внася. Главен противник на Япония е Китай. Русия не би предприела никакви действия в Далечния Изток без съгласието на Кирай. Имало някакво писмо от анонимен източник. Няма никакви докаателства за достоверност на това писмо. Поредна провокация изсмукана от пръстите. Няма кой да повярва на такива явни бълнувания.

110

българин

преди 1 година

Като чета заглавието,най-вероятно източника от ФСБ трябва да е бил някой стоящ на пропуска старшина,или чистачка на входа.Да ви имам писанията.Глупост след глупост.

109

Климбо

преди 1 година

Я по-сериозно!!!

108

Joe

преди 1 година

Доколкото съм чувАл ,Япония е ключов съюзник на Щатите. А и самата Япония е сериозна сила. Ако бяха се объркали рашките, сега сушито щеше да е основното ястие из Московието.

107

Анонимен

преди 1 година

Русия никого не е освобождавала. Русия са работници, наети за определено нещо, което са го свършили, но пропагандата изглежда, че не са си свършили работата а са били освободили някаква държава. Сметката е платена за работата на работниците, и никой не ни е освобождавал, а са си изкарали заработените пари. Турция в момента са много по близки с нас българите отколкото болната Русия.

106

констатация

преди 1 година

Само да спомена че Япония не е Украйна! И че ако бяха направили тази грешка рашките, щеше досега да се говори само на японски в Кремлята! Тия напълно са изкукали кремълските мъжаги, и освен да сипят тонове копейки за флудене в разни сайтове по света, за друго не ги е бивало никога!

105

Анонимен

преди 1 година

до 127, осбоводи я бодигарда русия която получи 15тократно заплащане в замяна, но освободила на своя воля никога, така всяка охрана си изкарва парите, наели сме ги, те са си свърлишили работата, но на много скъпа цена

104

до 127

преди 1 година

драги ми мой всезнайко: а защо след като ни "освободи" сме една от най-бедните и пропаднали държави, нацията ни е пред изчезване, никой млад не желае да зачерня бъдещето си в тази клоака наричана България ?/? Защо нямаме рално никаква демокрация, никакъв нормален живот там ? Защо всички бивши соц. страни от Източна Европа които се дистанцираха от Руската к04ина сега дръпнаха и са на светлинни години от нас? Зашо като са толкова добри след края на ВСВ платихме сегашни пари десетки милиарди репара

103

Анонимен

преди 1 година

Кой освободи България от турско робство?Децата Ви не знаят.Ама не е НАТО,нито англоезичните двуполови,дето мъжете общуват сексуално с братята си.

102

Леле малеле

преди 1 година

Тоз Путин пак е пил фалшива водка, дали не е била българска... И като му гледам фейса изглежда не само нещо болнав, ами и леко на луд или чалнат мяза... Тия ФСБ дали не си правят някакви експерименти с него, знае ли човек! Честно казано, имаше доста по-приличен вид допреди войната. Сега е заприличал на леко неуравновесен или психясал селски дядка! Иначе по темата: Ми за жалост или радост, ако бяха нападнали Япония, щяха да го ядат целия, и то много набързо! Там щяха да сгазят лука наистина.

101

Анонимен

преди 1 година

Това е пореднта глупост,измислена от краварите и робите им.Спрете се бре!Никой вече не ви вярва.Кой пусна атомните бомби над Япония???Май не е СССР.Кой изби индианците и ги натика в резервати?Коя е най-наркоманската държава в света?Напишете streets of Philadelphia iи ще ги видите.Ето и линк-https://youtube/watch?v=-RCMWsjX8YM

100

Анонимен

преди 1 година

русия с всеки изминал ден, става все по слаба, такава каквато я искат определени държави, и тогава русия ще бъде ликвидирана, ще я почакат, въпрос на време е да останат без войска и муниции. заслужават си го!!!

99

Истината

преди 1 година

Русия е винаги готова да нападне всеки един от съседите си ! При това винаги има готово извинение !

98

Анонимен

преди 1 година

Ванга нали е казала, че Япония ще потъне. Хич не му трябват

97

Анонимен

преди 1 година

Абе Путин да не е ваксиниран срещу Ковид че е толкова спрял ?

96

Анонимен

преди 1 година

Не ми се вярва чак толкова неадекватно да е руското разузнаване с една Украйна се овъртяха до ушите , камо ли срещу страна с 3 пъти по голямо население , модерно въоръжена и професионална войска , винаги в бойна готовност заради Китай и с.Корея + е остров и не могат просто да тръгнат с танковете (флота на Тусия го видяхме - търпи загуби от страна без флот). От др страна руската глупост и мания за величие са безгранични

95

Анонимен

преди 1 година

Коя кола е по-скапана Лада или Дачия ?

94

ку-ку

преди 1 година

Така както е тръгнало в Украйна догодина няма да има руска войска за парада в Москва на девети май.Украйнците ще ги изтрепат до крак.