55

Анонимен

преди 1 година

Машините са едно модерно и сигурно средство за гласуване. Докато всички помним хартиените манипулации. Палят се бюлетини, драскат се, правят се невалидни, изхвърлят се, подменят се. Черните чували с хартията чакат. Че последните избори, които бяха купени от ГЕРБ, много скъпо излезна сметката, не може така. Трябва им хартията, цената е повече от приемлива. Остава и да кажат че ПП подари победата на ГЕРБ? Опааа, гербаджийската патерица Слави от ИТН вече го стори мисля? Толкова сте нагли.

54

Анонимен

преди 1 година

Предложението на ДПС за сканираща техника с проверка на валидност, запаметяване и статистическо обработване, придружено със съхранение подадените от избирателите бюлетини е много добро решение! При него намеса на фактора СИК ще бъде незначителна. А мадурките са избор на кръговете, наложили пп! При този начин на гласуване изборните резултати могат да бъдат манипулирани строго конфиденциално, от крайно ограничен брой хора!

53

До 70

преди 1 година

СМЕШКИ РАНО СУТРИН НА ГЛАДНО!

52

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде по света постепенно отпада хартиената бюлетина и нормалните хора гласуват по други начини. Хартиената бюлетина е отживелица.

51

До 62

преди 1 година

ПРОСТО Е - ЗАЩОТО НЯМАШЕ ЛУСТРАЦИЯ И ВСИЧКИ ЕЛИТНИ КОМУНИСТИ СТАНАХА КАПИТАЛИСТИ! ЗАТОВА!

50

Анонимен

преди 1 година

Защо в България всички партии са десни след 1989 година и няма центристки и леви партии? Без конкуренцията на лявото и центъра, виждате докъде ни докараха десните партии. Лъжещата, че е лява БСП реално е най-дясната от всички значими партии.

49

до 55

преди 1 година

Я си провери пак данните, че нещо май манипулираш вашия ниско интелигентен електорат. За ДПС резултатите са си същите. Просто не ги докараха с рейсовете.

48

Анонимен

преди 1 година

Мутрите ще се върнат на власт с хартиената бюлетина, с която те майсторски фалшифицират изборите. Факт!

47

Анонимен

преди 1 година

До ФАКТ - пп обслужва ментора, който им дава пари! Каквото им каже, това правят! Менторът им е ударен от ГЕРБ и Гешев и пп яростно лае срещу тях! За да не бъдат унищожени, подлагат се на путин!

46

Левака

преди 1 година

ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ ПАРТИИ СА ЛЕВИ ?????????????????????????????????? зАЩО В БЪЛГАРИЯ НЯМА републиканска Партия...?????????Защо в България комунизмът е вечен??????????????

45

До 59

преди 1 година

Машините са такива, каквито ХОРА ГИ ОБСЛУЖВАТ - ТОЕСТ ВОЖЕ ДА СА " ЧЕСТНИ", МОЖЕ И ДА НЕ СА!

44

Анонимен

преди 1 година

Трябваше да се гласува от НС 100% хартиен вот, защото никъде по света нормалните хора не гласуват с машини. Машините са извращение и отживелица!

43

анонимен

преди 1 година

На последния машинен вот ГЕРБ победиха, въпреки манипулациите на ПП!

42

До 52

преди 1 година

Много къса памет имате! ИТН + ДБ + ПП УВЕЛИЧИХА СЕКЦИИТЕ В СТРАНИ ИЗВЪН ЕС КАТО ТУРЦИЯ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ КАТО СМЯТАХА, ЧЕ ТАКА ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ ТЕХНИЯ СОБСТВЕН ВОТ! АМА СТАНА ОБРАТНОТО И ДПС СПЕЧЕЛИ МНОООООГО!

41

анонимен

преди 1 година

Важното е, ПП вече никога да не доближават парламента! За една нощ въведоха машинното гласуване, а сега се сърдят, че се дава възможност хората да избират кака да гласуват: с машина или с бюлетина!

40

До 52

преди 1 година

МАЙ ЗАБРАВЯТЕ, ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИТН СЕКЗИИТЕ В ТУРЗИЯ ВЕЧЕ СА 135 ВМЕСТО 35 ПО ВРЕМЕТО НА ГЕРБ - СДС- ПАТРИОТИ!!! БЛАГОДАРЕТЕ НА СЛАВЧО ЗА ТУРСКИЯ ВОТ!

39

До До хах

преди 1 година

Трудно пазят равновесие такива като теб - избирателите на ГЕРБ, ДПС и БСП. Т.е. нискоинтелигентни, необразовани, късопаметни, продажни, хора от махалите, такива, които си продават гласа за 2 кебапчета и 50 лв. и такива, които ги докарват в България с рейсовете само по избори. Основният им електорат на тези партии не може да чете и пише, даже не говори български. Или са зависими от хранилката хрантутници. Ти от кои от изброените си ?

38

До 43

преди 1 година

ГЕРБ бяха ПРИНУДЕНИ да въведат машинния вот по искане на ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ОТ ТОГАВАШНОТО НС. ГЕРБ ВИНАГИ СА НАСТОЯВАЛИ ЗА СМЕСЕН ВОТ, НО ОСТАНАЛИТЕ В НС НЕ ИСКАХА.

37

Анонимен

преди 1 година

18 часа ,голяма тлъста заплатка за театър

36

Чистачката

преди 1 година

За ваше сведение хартиените бюлетини за следващите избори са отдавна напечатани. Даже са и попълнени, че явно някои се затрудняват при гласуването. Съхраняват се в стаите на ГЕРБ, ДПС и БСП. Сега даже пристигнаха и такива за Възраждане и Български възход, че и те са послушни. И трябва да папкат. Но проблема е че между изборите бюлетините се ползват и за други цели и много цапат!