59

СВОЙ

преди 1 година

ЕС са за демокрацията,т.е диктатура до дупка!Защо искат да забранят Руските канали,защото се страхуват,че хорат ще чуят нещо различно от тяхната ежедневна пропаганда.Хората имат глава на раменете си и могат да мислят и да отсеят истината.И едните и др естествено водят пропаганда в своя полза.

58

Ммм да

преди 1 година

А си мислехме чи при социализма е имало цинзура.

57

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата е вид послание, целящо да въздейства на мнението или поведението на хората във връзка с някаква кауза или позиция, която облагодетелства дадена група или личност. Мдааа, смехурковци! Плащайте скъпо и прескъпо за всичко, което ви посочи шайката в Брюксел! Руската пропаганда ...

56

Анонимен

преди 1 година

Руската пропаганда се разпространява, като чyмата и заразява всички индивиди с ограничен интелект, а те са болшинство.. . Затова трябва да се блокира.

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Пропагандата е основен стълб на всяка една диктатура... и главно на САЩ и техните пионки в EU. Без нея с фашисткия режим в САЩ, EU и Украйна няма, как да съществува... В България част от нея са тр'оловете на Сорос, пишещи тук откровени лъжи и безмислици, като твоето писание, родено от наложената цензура и въздействието на дългогодишната лъжлива западна пропаганда в България.

54

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата е основен стълб на всяка една диктатура... Без нея с фашисткия режим в Кремъл няма, как да съществува... В България част от нея са тр'оловете пишещи тук откровени лъжи и безмислици.

53

Анонимен

преди 1 година

Бендеро-нацистът Кулебяка настоява руските медии да бъдат напълно забранени, но няма как да затвори устите на китайците, които вчера посъветваха колективния запад да отстъпи, а не да чака момента когато мечокът ще се ядоса истински.

52

Щерю

преди 1 година

За про-юдейската и американската пропаганда (също понякога чисти лъжи) - в ЕС ни дума, ни вопъл, ни стон! Пак двойните стандарти на "демокрацията"...

51

Анонимен

преди 1 година

Лъжата и подвеждащата информация на руските медии няма място по света. Нека руската пропаганда и агитация си остане в първобитния руски свят за консумация от руското общество. Именно това руско общество е главния виновник за агресивността на Русия довела до тази мpъсна война в Украйна

50

МАРИЯ

преди 1 година

Думата Медия идва от старогръцкото medium което означава посредник. Човек който прави връзката между тези които създават новините и тези които ги четат. Скриването на определена гледна точка ,части или цели новини с което се има за цел да се изкриви или насочи в определена посока общестеното мнение се нарича с латинската сума Propagare Която е в етиологията на съвременната дума Пропаганда.

49

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно съм съгласен с теб! Все пак 2020-та сме няма по-напредлано поколение от нашето сега. Смятам, че роботите са неспособни да навердят на човеците.

48

Ангел

преди 1 година

Колкото и да се опитват да ни лишат от истината няма да успеят. Имаме интернет а и все по голяма част от Европа показва ,че има и мозък. Режима на Зеленски се пропуква и на Европейското населениевзе да им писва от него. Наглостта му се затвърди когато след отчет на ЕС че щетите в Украйна са за 600 млд,Зеленски най-невъзмотимо ги закръгли на 1 трлн заявявайки твърдо ,че това е исканата от него сума за възстановяване на Украйна.

47

пияница мистик

преди 1 година

Крайно време беше Европа да вземе такова решение. Както винаги действат много бавно и със закъснение. Гнусното джудже убиец заливаше с пoмиената си пропаганда и лъжи много преди войната цяла Европа. Отделно троловете му са налазили всички форуми и сипят лъжа след лъжа и откровени измислици. И нашите нискоинтелигентни маргинали им четат тъпизмите и ги повтарят като папагали. И пенсионерите де, те също са много заблудени и понеже са русофили повечето вярват на всяка лъжа идваща от Джуджо

46

до 54

преди 1 година

Азовстал беше евакуиран благодарение на Ердоган, който договори полк Азов да се предаде за да се запази живота на украинските войници в замяна на "победата и превземането" на града от руските фашисти ... Именно затова всички разменени пленници досега са азовци от Мариупол. Явно русофилите все още не проумяват, каква беше сделката...

45

Ако..

преди 1 година

Ако ги нямаше руските медии - лапсуса на Урса- гинеколожката щеше да буде заличен веднага - 100 000 и отгоре заминали си украинци щяха да са още "активни избиратели"!

44

Анонимен

преди 1 година

Искат да направят така че да не може такива масови избивания на пленници да излизат на яве и да ги прилагат и към цивилни в масови мащаби

43

Ако...

преди 1 година

Ако са само западните медии най-умните ни американофили щяха да си мислят че Русия е с размерите на Ватикана.....

42

Анонимен

преди 1 година

В спорта е същото западняците голям страх ги тресе на олимпиада да се състезават срещу руснаци, нас също яко ни одрусват вечно с допинг при щангите, но нито един хамериканец не е хванат.

41

Анонимен

преди 1 година

А пък днес един руски губернатор /не му запомних името/ обяви, че затова Русия се била докарала до тук, защото руската младеж 30 години вече слушала упадъчна западна музика. И колко хубаво си било по времето на СССР когато имало контрол. Ами да им я спрат, какво се оплакват.

40

Анонимен

преди 1 година

Ако ги нямаше руските медии, още щяхме да мислим че Мариопул е бил евакуиран. Така хубаво се евакуираха 4300 военни от там, че до момента са се върнали 200 след размяна на пленници. И да не забравяме, че официално Кийф е дал 650 жертви в тая война, а всичко друго е по масови гробове, за които обвиняват руснаците. Евалла!