35

Аха

преди 1 година

До Радослав. Виж как сам си противоречиш. Партиите искат връщане на бюлетините, точно защото нямат доверие на машините. Второ, ГЕРБ, а преди това и Тройната коалиция, не са имали самостоятелно управление, а са били в коалиции.

34

Анонимен

преди 1 година

Kиpo agминa oттyka минa...

33

така де

преди 1 година

Тодор Живков: Може да раздава тоа, който има пари, бе!

32

Радослав

преди 1 година

До аха: а и щом без приет бюджет и още преди да са започнали да мислят дали въобще ще има правителство 2 месеца след изборите, а бързат да променят закона, значи закона сега си е прекрасен и им пречи да си правят подмяната на вота. Да си правят правителство, да приемат нов бюджет и едва тогава да говорят за промяна на изборният закон. Да не говорим дори за факта, че НС с 20% подкрепа няма законовото право да променя изборният закон. Да съберат първо 50% подкрепа и едва тогава да пипат закона!

31

Анонимен

преди 1 година

Сега Гешев е на ход.

30

Радослав

преди 1 година

До аха: ако вота беше подменен щеше да има протести, партиите да оспорят резултатите, щом няма масови протести, 2-3 милиона да излязат по улиците и да крещят, че вота е подменен значи всичко е наред. Преди с хартията все имаше поне оспорване на резултатите, искане за преброяване отново, а сега всички се съгласиха, че това е резултата.

29

Анонимен

преди 1 година

Абе като имаше машини, защо пак имаше купуване на гласове? И защо трябва да се разкарват машини в чужбина.

28

Радослав

преди 1 година

До аха: в момента всички партии в парламента взети заедно с мъка събират 20% подкрепа, което е близо до доверието в парламента. С други думи, машините изкараха реалната избирателна активност. А щом има 6 партии и дори 2 заедно немогат да управляват и парламента е силно фрагментиран значи и изборите са били реални. Ако имаше партия с мнозинство да се съглася, че са пипали машините, но в момента няма партия която да има масова подкрепа от народа, няма такава!

27

Аха

преди 1 година

До Радослав. Партиите на запад си купуват избиратели със социални помощи, субсидии, квоти и др. привилегии. Скандалът с Костинброд доказва, че фалшифицирането на избори с бюлетини е по-трудно, отколкото само да манипулираш софтуера за броене на гласове.

26

Радослав

преди 1 година

До Факт: хайде обясни как преди герб събираха по 2-1.5 милиона гласа, а в същото време парламента в който те бяха мнозинство и управляваха се радваше на доверие от 1 милион човека? Как става този цирк? Хем гласували за партията която управлява парламента, а в същото време не вярват в същият този парламент? По едно време парламента имаше 12-13% доверие! Към 850000 души! Тоест едва половината гласували за ГЕРБ вярват в парламента които те са избрали! Как става това драги факт?

25

анонимен

преди 1 година

Не зная останаха ли още наивници в тази държава, които вярват, че ПП може да въплъщава някаква промяна. С нищо не се различават от така наречените системни партии. Пардон, с почти нищо - по-некадърни са, по-нагли и арогантни. Решили че една държава може да се управлява като някаква фирма или предприятие. До коя круша я докараха си видяхме.

24

Радослав

преди 1 година

До Факт: в нито една държава в Европа ромското малцинство готово да си продаде гласа за 2 кебапчета и 50 лева не е 1/4 от гласоподавателите + в нито една държава в Европа умрелите не възкръсват само за да гласуват и после хоп в гроба. В нито една държава в Европа не набараха цяла печатница с готови, попълнени бюлетини в деня на изборите. Така, че ние не сме Европа драги, а някъде между Африка и Средновековие.

23

Анонимен

преди 1 година

Банкянският шебек пусна иглата и ся всички я търсят в копата сено

22

Анонимен

преди 1 година

Киро си е търговец, ама това за кода си е шега. Свиленски се е вързал, та даже се пеняви.

21

Бесепари

преди 1 година

Този бесепарина с голата глава е голям безкрупулен лъжец. Всичко обръща в лъжа. Откровен лъжец. БСП е патерица на ГЕРБ и това не може да го скриете от малкото останали ви гласоподаватели, каквото и да правите. Не можете. Крайно време е БСП да глътне водицата и да оттече в канала на забравата.БСП е патерица на ГЕРБ! Партии на статуквото.

20

Радослав

преди 1 година

До 16 Абе то и герб преди имаха почти 2 милиона избирателя, ама нещо паднаха на 1/4 от това. Даже когато те самите организираха изборите падаха яко. Пък сега с колосалната подкрепа от 8% се пънат да управляват държавата. Просто машините показаха това което всички знаем, че 80% от гласоподавателите са отвратени от всички партии и политици!

19

Анонимен

преди 1 година

Ама как се правят на луди "кой държи кода на машините ?". За 10 000 лева на месец и аз мога така да играя . Народа не знае как ще си плаща комуналните сметки , храната с колко ще вдигнат , а тия се правят че не знаят за някъв код !!!!!!! А за тецовете, аец- тите ,лукойл и затях незнаете но степодписали и предподписали да ги спирате и фалирате(лукойл )-ГЕРБ и ПП. Бойко преди 2 години в оня запис си го каза "Когато се правиш на *** е лесно .За всичко може да сеоправдаеш с простотията си"

18

ФАКТ

преди 1 година

В нито една държава в ЕС не се гласува с машини!!!

17

Анонимен

преди 1 година

Много неща за машинациите на Продължава Подмяната ще излязат наяве, "избирателите" им-колкото и да са малко, ще прогледнат!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Аман от примитивните им скандали! Оправи държавата, та тръгнали за някакви глупави машини да се боричкат. Но нали все пак - всеки е захапал кокала и не иска да го пусне. Тази ццицкааа е много сладка, за да се спре да се цоца