109

От Вселената

преди 1 година

"Българите стоят в основата на човешката цивилизация" - Франсоа Митеран

108

От Вселената

преди 1 година

Каменната цивилизация на древните българи - долмени, менахири, скални

107

От Вселената

преди 1 година

Българският Език е ГЛАГОЛЕН ВЗИК - Езикът на първите Хора - НАЙ - БОГАТИЯ НА ДУМИ ЕЗИК по света. През 7 век п.н.е. Кинг Болг сина на Дядо Коледа изпълнява своята цел - днешните Целти в Ирландия (в днешната Ирландска Сага(История) пише, че Кинг Болг е основтеля на Целтите - Вторият език по света на Целтите - Келтите е ГЛАГОЛЕН. Всички останали езици по света са ПАДЕЖНИ Езици и крадат Думи, Писменост, История, примерно Гърци, Италианци, Турци, Руснаци... и се чудят ко да праят?

106

От Вселената

преди 1 година

Факт: Евмолп е основателят на днешния Пловдив през 11838г. преди новата ера! Факт: Град Воден(Едеса в Гърция е Български Град! Факт: Древните Българи. или какво не знаем за Троянската Война? Защо нищо не знаем за Троянския Балкан? За град Троян? За Старата Троя - Търново - Крепост Царевец? Защо не знаем нищо за Скритата История на България, Черноморската Атлантида, Гилотината над Българите, Перперикон, Пирамиди Босна, Делфи, Кодът и мисията на Българите по земята, Златна България и други?

105

До Евразин Алахакбар

преди 1 година

Дабре ли сте???

104

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

До Анонименявно не си одил оттам вереница, каскет. има на балканите едни ***, ама ще те оставя да се сетиш кои са

103

Анонимен

преди 1 година

Чудно, как северномакедонскитепримати още не са се самоизяли. Да ги оставим да си тропат с копита, докато им свирят от Белград и Москва.

102

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

До Анонименше го напише, след 72 часа пхахахахаха

101

Анонимен

преди 1 година

ВСЕЛЕНАТА, я напиши пак онзи предния си пост, който изтриха ------ за Мегалитите и за това Бог Арии. и за Белия Бог...Неможах да го прочета докрая , а пък *** го изтри много бързо...Ще го напишеш ли пак, моля те приятел .!?

100

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

колко украинците са руснаци, толко и сегашното население на рсм са българи. най много да ги накара да проверат може ли силите им за специални операции да вземат софия за 72 часа.

99

От Вселената

преди 1 година

Нова История! ПраРуснака Хан Моска - Москва минава Дунава 1944г и се чуди? От дека тия тука плямпат на моя Език? Та нали моите Кумански деди от жълтата река на Китай и Селджуците подтикнати от монголите - на Чингис хан направихме ПраОсманИмперия и толкова пари платихме на Ататюрк да ги кръсти Тюркия? Ко праят тука тия? Кви са тия Българи на Балканите? Трябва да ги направиме КУМАНИ - КОМУНИСТИ и да ги кръстиме ПраБЪЛГАРИ, а не БЪЛГАРИ! Комунистите Родината изграждат ПраБългарите след тях вървят!

98

До Слави Трифонов :

преди 1 година

Когато България се изчисти от всички мафиотски ***,тогава и Македония може да се оправи !!! Какво като сме българи ??? Да не би да живеем в България добре и качествено ???? Политиците НЕ решават важните въпроси на българите !!! Това е ПРОБЛЕМ номер едно !!! Идва зима и колко българи ще мръзнат,а Слави ??? И защо се потулваха толкова години престъпленията на управляващите спрямо българите ??? Без НАРОД няма държава !!!

97

Анонимен

преди 1 година

Антихристе, нали щеше да изпращаме в Космоса македонец и българин!? Излъга избирателите си със захарен космически памук. Лъжата се приема за истина, докато се докаже истината за лъжата.

96

Анонимен

преди 1 година

Кога пък Трифонов е говорил за Русия?Ама че си му има нещо сега...спор няма.Преди друг беше.

95

Стани

преди 1 година

Чакам измълнението на пиесата Ромео и Жулиета на македонски език.... Ще отслабена от смях

94

Мара

преди 1 година

20 години Трифонов внушаваше от екрана че българите са руски роби. Но не сме руски роби. Всеки българин е 5 пъти по-богат и по-цивилизован от средния руснак.

93

Анонимен

преди 1 година

До 91 Наблюдател:Няма да стане!Някакви агенти от ФАЩ и КалАДА се опитвате да разпалите война между Македония и България,за да ни заробите.Виновни са такива като Кирчо и ген.Гнoм,които са им дали достъп до нашата държава.Хаир да не видят!!!А ние не сме слепи...преди Кирчо да отвори онзи културен дом там не ни викаха фашисти,на протестите там е имало чужденци провокатори,а тук от другия край на света отварят македонски клуб без знанието на Македония.Събирайте си парцалите и се махайте!!!

92

Пешев

преди 1 година

Македонците са си македонци, а Славчо е продажник и дупедавец. За 5 лева се продаде на мафията и Пеевски. Стана главен ибрик'чия в сараите на Доган.

91

Анонимен

преди 1 година

Аз пък чакам отговора на македонците. Вече даже аплодирам. Няма да пропуснат да обсъдят що за български език имаме - пълен с чуждици и заучени фрази. Няма да пропуснат да посочат какъв процент останаха българите в България. Ама такива са нашите политици /в кавички/. Не си гледаме нашата, дето е май обратното на тяхната. Ние пък отваряме кой каквото ни поиска. Даваме, подаряваме /предоставяме безвъзмездно/.

90

Анонимен

преди 1 година

И да попитам - над 120 000 македонци за последните 12 години са взели БЪЛГАРСКИ паспорти. КОЛКО се писаха БЪЛГАРИ на последното преброяване там??? И не е ли редно да им се ОТНЕМАТ паспортите на такива, неписали се БЪЛГАРИ?