70

Анонимен

преди 1 година

Тая зима Укрите ще ти смачкат разкривената дрогирана физиономия,номерата с "родината"и"победите"вече не хващат дикиш!

69

Анонимен

преди 1 година

От тоа вече ми се пофръща...

68

9689

преди 1 година

Клоунът-наркоман много се възгордя.Скоро господарите му ще го отсвирят щото е пълен ***.

67

ъъъ

преди 1 година

Нема мир агресора требе да се гони

66

буци

преди 1 година

няма ли нормални хора в таз територия да "опраскат" зеления, да се сключи мир, да си спазват условията, при които съществуват. Укрия имаше уникалната възможност да живее и с ЕС и с Русия и да печели от това. НО, не - налазиха я продажни на сащ коплета, продадоха се, превърнаха страната в военна площадка, затриха много хора, изгониха много гора, убиха много хора - това е зеленски, нищо повече от продажен клоун!!!

65

СЛЕДВАЩАТА

преди 1 година

НЕЩО МНОГО ВЗЕ ДА ИСКАШ. ОПИТВАШ СЕ И ДА КОМАНДОРИШ.

64

Анонимен

преди 1 година

На никого не му дреме за битуването на този слугински персонаж нито на господарите му от запад и отвъд океана, нито на рашките. Защо им е да го превръщат зорлем в герой? Този ще е добре да живее дълго и да бере горчивите плодове на делата си. Стига някой от изтерзаните украинци не му види сметката. Този като Горби ще си аПе гАзо за това, което е надробил, но тук смъртта е в повече и разрухата.

63

мдаа

преди 1 година

Европа е най-западният полуостров на Евразия!

62

ха ха

преди 1 година

Те тоя разплака русия а джуджака място не може да си намери от яд

61

Сусо

преди 1 година

Спрете се ве и сядайте за преговори!

60

буци

преди 1 година

ама украйна не е държава, тя е изкуствено създадена държава, като македония, и то с няколко основни условия относно членуване в нато и въоръжение. украинците не си спазват условията, при които им дадоха тази територия да я управляват. Много ясно, че ще им я вземат и ще ги бият. Укрите не са цвете /изключвам обикновените нормални хора, живеещи по тези руски украйнини/.

59

Анонимен

преди 1 година

Не чета и не гледам нищо по тв и медии, като става дума за Украйна или се дава думата на този, айван взел се за Бог и пророк едновременно. Жалка и тъжна история за убити хиляди, невинни само и само някой да си начеше егото и да слугува на чужди интереси, с цената на народа и страната си. За съжаление в голямата си част управляващите елити по света са от подобно гнило тесто на продажници мекотели и бездарни не наяли се родоотстъпници!

58

буци

преди 1 година

зеленски се заигра с агресора сащ още преди няколко години, заплашваше и измъчваше рускоезичното население в украйнините на Русия. Наруши всички споразумения с Русия за сътрудничество с НАТО например, което е недопустимо за Русия. Путин достатъчно време го чака да се наиграе, сега трябва да го смели този плъх продажен! Ако свалят зеленски, ще има мир и спокойствие.

57

стига бе

преди 1 година

До Калеко Алеко --- Една малка, НО съществена подробност. Васалният на САЩ ЕС не е Европа! Към 40% от Европа е Русия. Капиш? Зеленият нарко е актьорче, което може да зове каквото си иска. Едва ли щеше някой да му обърне внимание, ако САЩ не бяха гепили за топ ки те управляващите в ЕС, които да изпълняват желанията на Бай Дън. Пък и синчето му доста се потруди Украйна да стане колония на САЩ, имат интерес.

56

До Калеко Алеко

преди 1 година

До Калеко Алеко: Вчера в Армения даже и азиатците от бившите Съветски републики страняха от него и физически стояха колкото може по-далече. За справка вижте мемориалната снимка направена в края на срещата. Всички шефове са се наредили един до друг и само путин е сам и от двете му страни няма никой.

55

До буци

преди 1 година

Ами тя Родината на Зеленския е Украйна а не путинова раша и той в момента я защитава от агресора, родината си продават такива като теб за шепа копейки ... !!!

54

буци

преди 1 година

зеленски продаде род и родина за зелени гущери!

53

Реалността е че

преди 1 година

Зеленски разказа играта на руснаците. Издигна Украйна в очите ми.

52

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами тя Европа е достатъчно единна, кремълският военнопрестъпник е изолиран както никога досега и никога повече няма да бъде приет от който и да уважаващ себе си политик и общественик...путинова раша е изтрита от картата на цивилизования свят и няма да се появи там докато жужи не заеме почетното си място в Мавзолея на ленин..рассия е бита карта, колкото и това да тежи на путинските зомбита..Кремълският гном сам се закопа, като повлече в трапа и следовниците си, затова и оплаквачите му така kвичaт

51

Нормално

преди 1 година

Руснаците губят на фронта. Затова така мразят Зеленски.