49

Левака

преди 1 година

Муцка ..........от филмите за възрастни ще изкараш повече околкото в политиката. Но имаш и конкуренция от която те е страх.

48

Анонимен

преди 1 година

Наглостта на ПП и ДБ няма край. Настига че манипулираха машинния вот и се провалиха тотално, хората на Киро просто, Кокорчо и другиятулуп Христо Иванов, заедно с Гнома, които съсипаха държавата, искат отново да управляват. Само че няма да получат подкрепа от ГЕРБ, без която партия няма стабилно правителство. Може би, целта им е, да покрадат още и да замажат престъпленията си до новите избори. ГЕРБ вебивлва да им дават тази възможност.

47

Анонимен

преди 1 година

Деса известна сред колегите си от университета като "Умната" май започва да стопля, че ПП и ДБ изобщо не смятат да правят правителство на малцинството, а просто хвърлят ръкавицата на Буци да вземе да прави кабинет, а не да се оправдава с този или онзи. Първата сила да се докаже, че е отговорна към суверена. Компромисите са неизбежни, дали сега или след нови избори ... Времето на сикаджийската мутра свърши, 12 г. му бяха достатъчни - БГ най-бедната и най-корумпираната държава в ЕС!!!

46

Ананасова

преди 1 година

Правителство на малцинствата, като платения електорат на герб/дпс.

45

споко

преди 1 година

Радев не бърза с мандатите защото Кирчо и Кокорчо стават клиенти на про куратурата!

44

Мата Космата

преди 1 година

Моралният победител защо не прави коалиция? - Защото нито е морален, нито е победител!

43

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ не работят за първия мандат. Готвят се за избори със старите хартиени измами. Активираха и 75 г. проф. Мишо Шашмата за да подлъгва обезумялата Нинова, че губела 160 хил. гласа от машините. И са на път да я преметнат. Ако БСП ще сподели съдбата на ИТН все пак ще има полза от едни нови избори.

42

Анонимен

преди 1 година

Наглостта на ПП и ДБ няма край. Настига че манипулираха машинния вот и се провалиха тжлотално, хората на Киро просто, Кокорчо и другиятулуп Христо Иванов, заедно с Гнома, които съсипаха държавата, искат отново да управляват. Само че няма да получат подкрепа от ГЕРБ, без която партия няма стабилно правителство. Може би, целта им е, да покрадат още и да замажат престъпленията си до новите избори. ГЕРБ вебивлва да им дават тази възможност.

41

Жоро

преди 1 година

Не знам кюлчета, магистрали и т.н. , но при ГЕРБ си беше 1000 пъти по-добре. Сега се върнахме за две години 20 назад. Все едно сме военна зона. Яко мизерия.

40

Сега

преди 1 година

Цяла България само вази гледа ама на вази не се надява понеже сте ни ясни и некадърни да съставите правителство

39

Анонимен

преди 1 година

Дуловската "Фидосова"курдисана за пророк на Месията от Банкя са пеняви ..пунтира характер а си е поредната бригадирка с каишка на скъпоплатените оператори на бутони..Свежда волята на ЧЕКМЕДЖАН до простосмъртните

38

ПроСоТо

преди 1 година

До До коментиращите!...до някъде си прав..Аз обаче,който НЕ съм нито "момченце",нито ..па "момиченце",а МЪЖ на бая години,ще ти кажа:..-Ако под това.."хора ,които са класи над вас" имаш предвид тая от снимката,то...или си много зле,или не си в ред,или си просто гербомажоретка..

37

анонимен

преди 1 година

Опазил ни е Господ на власт пак да дойдат некадърниците от ПП заедно с ДВ, които вървят с тях в комплект. Хептен се обезличиха горките "демократи" и се превърнаха в гербова марка залепена за псевдохарвардците.

36

Анонимен

преди 1 година

Егати наглеците.Не подкрепят първото,а бързат да са те,за да може пак да обикалят медиите и да обиждат българите в ефир даже пред чужденците.Искат отново да си провеждат антибългарската си политика.Я да се махат!

35

Анонимен

преди 1 година

Мандат няма да се дава на 2-мата мишока, фалирали България!! Правилтество ГЕРБ-4 с Десислава Атанасова ще ни управлява.

34

Анонимен

преди 1 година

Къф първи мандат, бре?! Два месеца ли ще го държите?!?!?!? Или три??? )))

33

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ сега имат стимул да съставят кабинет. Защото ако не успеят, със втория мандат чегъркането на ГЕРБ ще продължи.

32

Чиста съвест

преди 1 година

В живота има божии наказания , но без да има човешка намеса ! Въпреки това България и българската нация трябва да се оправим в позитивен вариант !Аз разбирам от дума !

31

Споко

преди 1 година

Споко, боеприпасите свършват, Русия е загубила бойната техника, санкциите я затрудняват. Заради санкциите в Русия има недостиг на резервни части и вече има проблеми с производството и ремонта на бойната техника. Руските военни са принудени да свалят чиповете от съдомиялните машини и да ги инсталират на ракеите. Украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.

30

Днес, не трийте!

преди 1 година

Какви ли не глупости пишат, но не ги спирате, а аз предупредих платените *** де не прекаляват с личните обиди, че не знаят как ще им го върне Съдбата!