51

MIKE

преди 1 година

Европа издъхва притисната под неимоверната тежест на старческото безумие на Меркел и последователите и.

50

Albi

преди 1 година

Да си ги отглеждат, нали те ги развъждат. И къщи ще им дадат и местни жени ще им се пуснат. Ще тупкат деца всяка година, че те без това не могат. Европейска идилия. Нали на баба Меркел и трянваха осеменители. Да си ги гледат и угояват, а ние ще бачкаме.

49

Анонимен

преди 1 година

Kpaй нямaт gapoвeтe на нeoлибepaлнaтa geмokaция и xюбpю-aтлaнтичeckoтo cтpaтerичecko napтньopcтвo... Oohh Yeaahh! Yes! Yes!

48

ГАДОРЯН

преди 1 година

Запада ще се ссмопогребе и Русия пак ще излезе победителка. Не е трудно да си представим какво ще се случи с Европв в съвсем обозрим времеви хоризонт. Не е нужно да си Ванга или Нострадамус. Европа без европейци няма как да съществува. Така че бъдещето лесно може да се очертае. Силните държави ще са Китай, Индия, Русия, Бразилия и тн.

47

Анонимен

преди 1 година

ами *** там чакат те Kensington Avenue Philadelphia

46

Анонимен

преди 1 година

И аз бях войник 85/87г веднъж през 87 началото нямах работа в гаража все си бях там шофьор, монтьор, та останах на Полит.лекция ротния говори разпалено че хората в Америка просят и са бедни живи да ги ожалиш трогателна лекция, викам др.ст.л-т може ли един въпрос, да.Викам като са толкова зле що не дойдът у нас да живеят ами ние ще си строшим главите при тях да идем,казва ми много говориш редник ще те пратя в ареста, така беше у казармата и в университета после Голямия затвор това беше комунизма

45

До анонимен

преди 1 година

Помощ за една година е много. Ако човекът е здрав и може да работи - никакви помощи. Да върви да бачка.

44

Анонимен

преди 1 година

Европа е гето. Само за ден у нас се хващат поне 50 парчета. А не се хващат и минават транзит вероятно 500. Границите изобщо не се пазят. До три години Европа ще е най-неприятното и опасно място за живеене.

43

анонимен

преди 1 година

Спешно да спират помощите, но и такива за местните. Помощ една г. при безработица и край. Що за безобразие - хрантутене на всякакви, ами читавите да мр.ат от изтощениие ли, и на всичко отгоре ясно като бял ден кой се развъжда. Не виждат ли, не, това е някакъв план, принудиха ни да вярваме в конспирации.

42

Анонимен

преди 1 година

До 52 - по твое време никой не искаше да влиза в тази комунистическа *** НРБ бе лъжец!!! Основно стреляхте по опитващи се да избягат от Живковия рай!!! диверсанти имало ... промити мозъчета!!!

41

Анонимен

преди 1 година

Какъв просперитет в Броксел...Мечтата на всеки европеец.

40

анонимен

преди 1 година

Пада ви се, и това ви е малко. Тепърва ще плачете......

39

Анонимен

преди 1 година

Бях войник на границата по време на соца. Тогава да минеш незаконно границата си беше реално животозастрашаващо събитие. Стреляше се на месо, често без предупреждение и даже даваха 20 дни отпуск на всеки, които застреля т.н диверсант. И без да навлизам в големи подробности, доста хора по мое време си имаха подобна отпуска. И защо ли тогава наплива да се влиза у нас беше нулев. Чат пат някой се опитваше да излезе. Та мисълта ми е, че май няма да сгрешим да върнем тази политика.

38

Анонимен

преди 1 година

Малкият брюксел чак ме е гнус да напиша името на това пропаднало гето.

37

Анонимен

преди 1 година

Това да се слуша само така и натиска да се утроява браво, като не ни искате в Шенген на ви имигранти с таланти

36

Анонимен

преди 1 година

Мигрантите напират на там, където има добра социална система. С други думи там където може да живееш нормално, без да работиш. Европа се гордееше със социялната си система и здравеопазване. Точно това я направи милена. Нито Русия, Китай, Дубай или САЩ имат социялната система на Европа. Затова миграциония поток е насочен към Европа. Хората търсят сигурност и лесен живот.

35

Анонимен

преди 1 година

Да ни дадат картбланш да стегнем оградата, да я направим двуредова, да пуснем по нея ток и датчици за движение. После картечни гнезда, войници с автомати и безкомпромисна стрелба на месо на всеки незаконно преминал. Ако Европа даде някой лев и някой войник, направо ще ги смажем. Няма да смеят да припарят. Може после да минем за некви изродии, но ще си опазим територията от тая сганн.

34

съвет

преди 1 година

трябва да започнт власите в европа да дават съвети и безплатни билети на мигрантите да ходят в рая на земята руския рай, русия, беларус и т.н. какво търсят в западнала и загниваща европа

33

Бгг

преди 1 година

Еврокочината е в морален и финансов упадък.

32

Анонимен

преди 1 година

Светът е все по-близо до голямо изравняване. Богатството се съсредоточава в малко на брой държави и хора. В останалите цари пълна мизерия, но за сметка на това придружена с огромна раждаемост. Американците за залети от латиноси, Европа от муслими и антрацити. В един момент на някой ще му избият чивиите и ще настане страшна касапница. Според мен, населението в следващите 100 години е на път да спадне драстично.