16

АЗ

преди 15 години

Стига си висял във форума,като мръсен чорапогащник бе мутро !

15

гъз насран

преди 15 години

Е ,само тоя на горната снимка не е узаконил нещата си напълно,С'я него изберете!Аааааайде бечки ДАВАЙТЕ

14

батко

преди 15 години

неграмотен си ти бе ***.Да го духаш на юручето ,а на Костов гол да го бараш. Ще си ръбнеш тестикулите от мъка ,заради крадците Костов и сие.Полов привет на ***.

13

преди 15 години

Май доста време си вървял с изплезен език зад коча...:)

12

бате

преди 15 години

Гладна кокошка просо сънува. Блаженни са вериьощите.Тя и лисицата вървяла подир коча с надежда да му паднат мъдете.Няма да влезете дори и с царските мекерета да се обедените. После като се види резултата от изборите може да поканят някои от вас които, не са бъркали в кацата с мед и са останали честни. Иначе палец между показалец . Ядец.

11

eeeeeeeeeee

преди 15 години

eeeeeeeeeeeeeeeeeНАЙ-НАКРАЯ ДА СЕ СЕТИТЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА И ДВАМАТА....СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА, А НЕ ЛЮСПЕНЕТО.........

10

Никола

преди 15 години

СДС и ДСБ заедно ще бъдат поне 3(три) пъти по-силни,отколкото поотделно.И думата им ще се чува и тежи поне три пъти повече!

9

Доню Донев

преди 15 години

Без истински политик ката ЦАРЯ коалицията на десните е безмислена

8

демократ

преди 15 години

БРАВО!!!!

7

kai

преди 15 години

Радвам се че най сетне им увряха главите на опозиционните партии,че трябва да са единни и че Костов е единствения ,който знае и може да оправи тази държава..С този главоломен спад на доверието при ***,той ще е следващия премиер..Бойко и НДСВ да не се чудят ,ами да се присъединяват към тях..

6

Dodo

преди 15 години

и като дойде ГЕРБ или Атака тогава да видиш какво се казва крадене!Бедна ти е фантазията!

5

преди 15 години

Tiq partii sa krali na vlast...tova si e gnilo4 ..qsno e za nas balgarite...ima dve 4isti partii GERB I ATAKA!!!az 6te glasuvam za ATAKA

4

караконджул

преди 15 години

С трохи баница ще правят!Ами опитайте!

3

помни-хвани ме за...

преди 15 години

Вземете с юручето и се хвърлете в някои дълбоки води да не могат да ви намерят.Не вервайте ,че ще минете и 2-те партии - 4%.

2

помня го

преди 15 години

Бащице ,ти ще ни извадиш от батакаТи имаш опит от НХК.Абе ти ни поведи ,ама после да не искаш и от нас. Ние можем като си оплетем кошницата да ти бием един шут наглец.

1

преди 15 години

Агент Юруков...опсс...