9

дъждовна вода

преди 1 година

Салагата Липавски пак се изцепи, че Еесовската Зона трябвало активно да противодейства на руската пропаганда в Африка. Русия не води дезинформационна кампания в Африка срещу колективния запад. Руснаците работят в Африка, африканците гледат как руснаците ефективно и резултатно работят в доста африкански страни, харесва им и се редят на опашка да канят руснаците вместо колективнозападните мошеници и експлоататори.

8

унгареца към САЩ

преди 1 година

"Тъй като работя като унгарски външен министър,мога да се занимавам само с унгарските национални интереси.Разбирам, че посланикът на САЩ има предвид американските интереси,но аз имам предвид унгарските интереси. Ето защо смятам,че би било правилно,ако, изхождайки от взаимното си уважение,не коментираме стъпките си.Обикновено не коментирам пътуванията на външния министър на САЩ и със сигурност очаквам същото и от посланика на САЩ, за да не коментира унгарската политика по този начин",каза Сиярто.

7

Анонимен

преди 1 година

Руската пропаганда е успешна сред примитивните хора.

6

Демократ

преди 1 година

Представям си България какво ли ще изиска срещу Русия от ЕС?Сигурно ние ще искаме ЕС да се противопостави на изгревите от изток.

5

ХАХАХХА

преди 1 година

ЧЕХИТЕ СА НАЦИСТИ..ДО МАЙ МЕСЕЦ ПРОИЗВЕЖДДАХА ТАНКОВЕ И ОРЪДИЯ ЗА ХИТЛЕР...ХАХАХАХАХАХАА

4

Анонимен

преди 1 година

Само краварите и юрогеювитИ могат да правят пропаганда. За другите е забранено.

3

анонимен

преди 1 година

Какво, ЕС не открадна ли житото за Африка/ ЕС не даде ли милиарди на укрите, колко даде например на Нигерия, чиято територия 2/3 от нея е потопена, децата умират от болести и глад и т.н. ,айде бе...лицемери долни заблудени, продажни. ЕСсе напълни с ислямисти

2

Анонимен

преди 1 година

ЕС да изпрати Кончита Вурст да плаши руснаците и африканците.

1

Анонимен

преди 1 година

А защо ЕС трябва да си пъха носа в независимите африкански държави. Или още живеят в заблуждението, че Африка е все още тяхна колония? Защо постоянно ЕС и САЩ се месят толкова грубо в суверенни държави, отвратително е!