13

Анонимен

преди 1 година

Дотук Путин потроши 20% от руския военен потенциал. Ситуацията не му е донесла активи. Когато станат 40% Чичо Сам ще се намеси, защото има опасност ситуацията да стане неконтролируема. Форма ще се намери. Рестарта на Украйна ще завърти едни доста милиарди заеми, на Путин, или следващия ще е закачена една голяма обеца на врата , да му помага мисленето, и светът пак ще си тръгне по коритото на реката на времето. Е, нашенските комунопамперси ги няма в схемата, ама кой се интересува от песъчинките

12

Анонимен

преди 1 година

Ще се спре когато украинците набутат руснаците в Черно море. И работата натам върви.

11

Анонимен

преди 1 година

Какво би станало ако Путин беше пожертвал още 500000 наборници и бе завладял Украйна през март. Ами нищо. Никой не би му признал промяната на границите и санкциите щяха да бъдат съкрушителни. Сегашната ситуация е изгодна май за всички. Украинците им трябваше време да се организират и получат вносна, макар и стара техника / резултата е виден/, Няколкото държави обявили неутралитет купуват високоскоростно руски дълготрайни суровини / те имат $, а Путин има санкции/. Европа тества армейски техники

10

Полковникът

преди 1 година

И аз така казвам. Ще се спре само с руски ракети.....

9

Симо Хаюха

преди 1 година

Ние не преговаряме с азиатските варвари, единствено ги изтребваме търпеливо с по един изстрел право в главата! Поздрави от Симо Хаюха!

8

Германец

преди 1 година

Това е повече от ясно. С фашизоидни кремълски терористи не преговаряме. Изтребваме ги.

7

Анонимен

преди 1 година

Е нали през статия твърдите, че Путин я е загубил. Защо сега да се спира?

6

Анонимен

преди 1 година

В момент, в който отчаяният и побъркан лидер на Украйна - Зеленски - бе заловен да прави провокация в пореден опит да започне световна война - вместо да говорим за това, какви дивотии пак пишете??? Като не успя да взриви атомната централа, сега го хванаха да обстрелва Полша, и пак продължаваме да пришпорваме коня на проукраинската пропаганда? Е докога?

5

Анонимен

преди 1 година

Типигйозите сега взе да им идва акъла само запада може да спре войната като спре да потдържа ксенофобския режим на украйна само защото е срещу друг такъв живал съм и на двете места и ми ясни и двете страни

4

Анонимен

преди 1 година

Какъв е тоя "институт за изследване на войната"? Мога ли утре да си регистрирам някакво юридическо лице с име " Международна академия по дълбочинен анализ на войните"? Каква ще е легитимността? Кой ще знае, ако ме цитират в медиите?

3

за репарации

преди 1 година

които ще плаща Русия може да се преговаря.. Но Путин да е спазил до сега един договор ... преговорите с Путин са безсмислени.

2

Анонимен

преди 1 година

НИТО ЕДНА ВОЙНА НЕ Е БИЛА СПРЯНА С НЕЩО РАЗЛИЧНО ОТ ПРЕГОВОРИ. Освен, може би, ако едната страна унищожи напълно другата.

1

Анонимен

преди 1 година

Напротив, всички конфликти са приключвали винаги с преговори!