18

Анонимен

преди 1 година

Песков, дигайте си чукалата от Украйна докато не са ви изтрепали до крак. Преговори ще има когато и последния руски окупатор напусне Украйна. И се пригответе да платите репарации минимум 3 трилиона долара.

17

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

Песко, с терористи никой не преговаря. Не знаеш ли?

16

До Боби

преди 1 година

Какви са те, че да си поставят цели в суверена държава? Ако ще всички да са нацисти, Пусия няма право да нахлува и да завзема територии. и не не е СВО а ВОЙНА - наричай нещата с истинските им думи

15

Анонимен

преди 1 година

Няма и нужда. Ще ви бият . А вашата икономика заминава всеки ден. Само дето Украйна не бърза... та не се бори с големите.... но вие всеки ден губите класацията.

14

До Бай Дрън

преди 1 година

Много си далеч от истината, че КОГАТО се изтеглят войниците от Украйна, няма да има преговори. Даже напротив, тогава почват, за това колко ще платят от Маскве репарации, кой ще седнат на пейките в Хага и т.н.

13

Активист БСП(к)

преди 1 година

Песков, а килия със решетки можеш ли да си представиш? Или се надяваш като секретаря на Хитлер, Мартин Борман, да се скриеш от заслуженото възмездие?

12

Анонимен

преди 1 година

Какво има да умуват то си пише: "преговорите с Москва са възможни само след като всички руски войски напуснат напълно окупираните територии." Друг вариант няма!

11

ВоенКор

преди 1 година

⚡Министерството на отбраната на Руската федерация съобщи за унищожаването на цеховете на научно-производствения комплекс "Искра" в град Запорожие. Същият роизвеждаше електронни компоненти за ремонт на радиолокационни станции на украинската армия и реактивни системи за залпов огън.Те съобщиха още, че в Павлоград, Днепропетровска област, са разрушени цеховетеи на отбранително предприятие за производство на гориво и ракетни двигатели за украинската армия.В момента е известно за ракетни обстрели в:Днепропетровск,Киев,Одеса,Одеска област,ВиницаЛвов,Лвовска област,Полтавска област,Черк

10

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Путин предупредил Зеленски, че ако не зпочне преговори веднага, Русия ще се изтегли и от Запорожие.

9

ЦАРЛ...

преди 1 година

Песков първи ще избяга от Русия, защото е престъпник от класа.

8

Анонимен

преди 1 година

А бря предателски гадове ,раздавайте пари за украинските фашисти а в новините казаха че нямало пари за тока на варненска болница ,Слава Русия само така бой по фашагите и техните слуги

7

Анонимен

преди 1 година

Никой няма да преговаря с Украйна. Украйна не е страна в конфликта.

6

Анонимен

преди 1 година

Единствената възможност за САЩ и ЕС да загубят милиардите които вложиха в Украйна е незабавно да се обърнат към Русия и да искат преговори на условията на Русия. В противен случай ще загубят много повече.

5

Бай Дрън

преди 1 година

Веско, най-сетне полаза истинското лице на така наречените евроатлантици. Не се крийте, кажете си го направо, продажници долни.

4

Бай Дрън

преди 1 година

Зелю хептен изперкал. За къф *** Русия да води преговори след като се изтегли? Ами те ако се изтеглят, няма нужда от преговори, нали? Кого заблуждава тоя?

3

Веселин 7112136860

преди 1 година

Аз лично не мога да си представям ни Русия ни Украина да съществуват,но щом Песков е рекъл...Всъщност руснаци и украинци се изнизват със скоростта на светлината към други държави,защото знаят прекрасно свинщините,които са извършили.Да,обаче много други държави също няма да съществуват и едната от тях е Франция. А във Франция колкото искате самовари.Просто ми се повръща от киевски и московски роми.

2

Майната ви....

преди 1 година

И ние не можем да си представим преговори, докато не се махнете от територията на Украйна с подвита опашка.Чий го търсите там ?

1

Анонимен

преди 1 година

Преговори няма да има, докато има руски башибозук в Украйна. Това е сигурно на 1000%. Също Украйна няма да преговаря с кървавото джyдже в Кремъл.