82

тодор живков

преди 1 година

А *** какво се правят на интересни , когато началника звъни треба да се отговаря , този Герасимов да не е задремал .

81

До от западна Европа

преди 1 година

Ми есно време и СССР блокираха западните медии за да не развалят идеологически съветските граждани. Сега оцратното, ЕС цензурира свободата на медиите и достъпа на тражданите си до руски медии!

80

Сандо

преди 1 година

колко ли памперса е сменил след като не са му вдигали с часове телефона ...

79

Анонимен

преди 1 година

Комунистите терористи си просят ядреното оръжия. Рашистан ще стане на пепел

78

Кой е агресора?

преди 1 година

И той, и министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин казаха, че очакват Украйна да продължи да се бие през зимата, а САЩ и техните съюзници ще продължат да предоставят повече подкрепа и оръжия- БЕЗ ДУМИ!!

77

от западна Европа

преди 1 година

До Гирманка"Риа новости" е френски сайт, не е руски, ТАСС също не е оригиналния руски сайт, руските сайтове са блокирани и това е дискриминация!

76

Анонимен

преди 1 година

О аз му звънях на Мили, мо нищо не стана! Той не дигна! Тъй, че пат

75

Анонимен

преди 1 година

Обичаме Русия, "Не трогайте Россию господа" - https://youtube/watch?v=c2piLfgTouI

74

Анонимен

преди 1 година

Обичаме Русия, руснаците и украинците, също ги обичаме, те са един народ, не искаме да бъдат повече тероризирани и убивани и да се лее русофобия и ни спират търговията с Русия, която ни е най-изгодна! Нцисти и втори Хитлер в Европа не искаме, спрете русофобията и езика на омразата, които се леят години наред и ни вредят на всички, докара и икономиките ни на дъното, откъде ще се храни народа, България е разграбена, върнете доброто отношение към Русия!

73

Анонимен

преди 1 година

Оставете хората. Украинците помагат на руснаците в тежките им битки с Тракторната полска армия

72

Анонимен

преди 1 година

Щом недигат талифоните мост лайкли са дигнали мерника. Зелъски на ряпа или на мишена мяза

71

Анонимен

преди 1 година

Оооо, ти ли не знаеш откъде е дошла ракетата? Ти ли, дето половината Полша сте опасали с радари и Ауакси летят постоянно? Ти ли не знаеш, лисицо? Ти ли?

70

(-_-)

преди 1 година

Да, с времето се научиха да не вдигат на ***. Решиха да говорят с техните господари. Даже тия дни се водят разни преговори, но при закрити врати. САЩ са пратили шефа на цру, а от Русия вероятно е техния еквивалент. Очаква се студена зима, особено за укропитека.

69

Анонимен

преди 1 година

Ами, СяАЩ толкова се стараха напоследък, защо да им вдигат?

68

долу сащ

преди 1 година

посейдоните си вдигат телефоните 24/7 това е по важно.... 100 км/ч под вода на дълбочина 1 км, торпедо с ядрен двигател.... нека посмятаме... в СЕКУНДИ!

67

Спеца

преди 1 година

Да ясно ,ще ви гази мечката!

66

Гирманка

преди 1 година

При нас на Запад, сайтовете на ТАСС, Риа новости всички руски сайтове са достъпни! В ЕС стига лъгал!

65

Анонимен

преди 1 година

При нас на запад, всички сайтове на руски език, не са руски сайтове, руските са блокирани, това им е "свобода и демокрация" , на ти на тебе "демокрацията" , а на мен свободата и лапачката и дезинформацията!

64

Анонимен

преди 1 година

Искаме Украйна да е свободна държава , тя е не е свободна, а е окупирана от па-раз-ити украински олигарси, които не са украинци по произход, от зли и зомбирани нацисти и фашисти, от чужденци, които ги изсмукват като пиявици и ги командорят, превърнаха подредена Украйна и украинците в ге то на масови престъпления, убийства, анархия, а обикновените украинци понасят всичко това!

63

Анонимен

преди 1 година

В Русия жените масово протестират защото мъжете им на фронта изкупуват дамски превръзки и тампони понеже втората армия в света няма апетчки и турникети.