74

Бам бум Иах

преди 1 година

Ракетата е руска преправена от земя-въздух на земя-земя , за това се изключва опцията за самоунищожение, с такива *** бият по наземни цели от липса на други . САЩ и НАТО знаят че ракетата е руска , така Пусата се опитва да каже :-Има проблем и дайте да преговаряме , с това отново се връща в играта и ще печели време зада закърпи продънената си армия ! Но запада се прави на умряла лисица че ракетта не е руска но всички обвиниха русия че е причината за това Така оставят Пуслето без уважение, не му дават време да залиже раните си и го оставят на произвола на Зеленски да го бъхте като маче в

73

Ефрейтор

преди 1 година

От информацията, с която разполагам, си правя следните изводи. САЩ дават долари на Украйна. Украйна купува руски ракети. Украйна плаща на Русия с доларите от САЩ. Всъщност, САЩ подкрепя икономиката на Русия. Като разбрали това украинците, решили да изтрелят руската ракета към Полша. Не съм генерал, а обикнтовен ефрейтор от запаса. Все пак, служил съм в едно от елитните поделения на някогашното УБО.

72

Анонимен

преди 1 година

През следващите дни и седмици непосредствените съседи на Русия ще разберат колко всъщност струват членството в НАТО и военната подкрепа на САЩ, но всички ние вече разбрахме, че Зе-клоунът, нагло лъжейки, се опитваше да разпали III световна война.

71

Дракон

преди 1 година

Като гледам как героично се държат някои българи само от един паднал проектил в Полша, по добре да си купят памперси.

70

Анонимен

преди 1 година

Най-много страх май доведе в западна Европа така като гледам

69

Анонимен

преди 1 година

Алоооо авторката на това дето му викаш анализ, бегом бърже в най близкият ти Психодиспанер

68

Анонимен

преди 1 година

Чакаме най накрая Путин да ни освободи от натовска окупация.Полша е добро начало ,дано да имаме и ние щастието Путин да ни освободи от евроатлантическата п..а...с.м...и.н..а.

67

Мухаха

преди 1 година

Докато Украина побеждава Русия половин Европа ще затрие ...... Да очакват ракетни удари от Украйна и в Румъния ... България ... Полша .... упс, Полша вече беше ударена . Германия ... А Ако САЩ изпратят и балистични ракети с голям обхват ... ракета може да получат и в Англия и дори основния спонсор САЩ няма да бъде пропуснат..... ВИНАГИ СЪМ ГО КАЗВАЛ : УКРАИНЦИТЕ СА НАЙ-ТЪЪЪПИТЕ И НЕКАДЪРНИТЕ ОТ ЦЕЛИЯ РУСКИ ЕТНОС .

66

Само питам...

преди 1 година

А за мините дето укрите ги разхвърляха край пристанищата си да не влизали руски кораби ? Половината още се носят из Черно море и засрашават корабоплаването .....

65

Анонимен

преди 1 година

ЛИ ЗАЧ ИТЕ на ПУТИНСКИЯ БОТУШ може да посивеят от яд ! СКОРО УКРАЙНА ЩЕ ИЗХВЪРЛИ ПУТИНСКИТЕ ХУНИ ! СЛАВА НА УКРАЙНА !

64

Анонимен

преди 1 година

Ако Путинските Хуни не бяха нападнали Украйна, нямаше да се случи това. ПУТИНСКАТА МАФИЯ Е ВИНОВНА. Шансът на украинците е да се превърнат в кошмарът за руските окупатори и като афганистанците навремето, да не им дават и минутка сън през нощта и през деня.

63

БАНко

преди 1 година

ПОРЕДЕН НАТОВСКИ БОКОЛУК !!! ПФФФФУУУ , НЕ СЕ ЧЕТЕ , СМЪРДИ !!!

62

МНЕНИЕ

преди 1 година

Полша трябва да иска Застраховка Гражданска Отговорност от Украйна .1. Ракетата Убила Полските Граждани е изстреляна от ВСУ - Тоест Армията на Украйна .2. Ракетата е Полска - Тоест - Дарение на Украинската Армия от Полската Армия , която е получила Дарение от Руската Армия , с Условие да не се Преподава и заличава Номера за Регистрация на Рамата . Тоест - Прилича на БГ Мафия за Кражба на Лизинг на Крадени Луксозни Автомобили за Терористични Актове в Европа .Тъпо е Нали >

61

Реалист

преди 1 година

Аз като по *** да питам. Ако Ердоган реши да ни направи една специална операция по кърджалийско кой ще ни защити ? Путин ли ? НАТО ли ? Или Радев с остарелия МИГ 21 ?Колкото НАТО защити Кипър ? Гола вода сме ама се дървим яко !

60

Анонимен

преди 1 година

Ко стана фашаги ,ток има ли в Лвов и Киев муааахахахаха

59

Член 5

преди 1 година

От договора за Севрноатлантическия съюз гласи, че да.....нападението над всяка държава членка е нападение над всички, но това не означава, че САЩ или Франция, или Турция отиват на война. Там е написано, че всяка държава членка решава сама как да помогне. Никой няма да воюва от големите. За прибалтийските републики и Полша става ясно вече. За българските "политици"......те са в самовлюбеността си. Нарциси, без съзнание. Всеки може да намери договора в мрежата.

58

Калоян

преди 1 година

Абе оставете ги поляците да си направят кефа на рашистанците! Сега им се е паднало! Хем лека тренировка срещу супер слабата армия на Рашистан

57

Реалист

преди 1 година

"Жизнеспособният противоракетен щит на източния фланг на НАТО ще стане абсолютен приоритет." -- това засизи изключително от сателитните комуникации и със сигурност Русия, Китай а и всички други които имат хора и пари ще се насочат към оръжие за обезвреждане на сателити. И както всичко в момента зависи от сателитите - олеле мале за всички нас вкупом.. И това само заради глупавото НАТО членство за Украйна.

56

ВЪПРОС

преди 1 година

Този Поляк или Полякиня , има Къса Памет или е човек с Мисия . Защо не посочи примери от Европа - в България имаше попадения на САЩ Ракети . Тогава вървеше Войната срещу Сърбия. Полша е Цирея на Европа - Всички Лагери на Избити Евреи са били в Полша - с Подкрепата на Народа на Полша . Няма нито един Лагер на Смъртта в Германия , Русия , България , Италия , Испания .

55

Анонимен

преди 1 година

А колко ли жилищни сгради са улучени от отклонили се украински ракети и после по телевизията са представяни за руски?И хората се възмущаваха на руските варвари.Много голям процент и това също е известно на Запад но се мълчи.Укрите мислиха и че сега ще им мине номера ама не се получи.