32

Анонимен

преди 1 година

Всички полски трактори бързо в укритията, че над Окрайна отново вали. Ама не дъжд или сняг.

31

Анонимен

преди 1 година

Поляците за разлика от българите не цепят басма на пияните руснаци, подкрепят украинците официално и си пазят страната. В България има доста човеци, които си мислят, че някой в Кремъл ги обича и ще се замисли, преди да ни бомбандира. Руснаците един друг се избиват, очаквайте от такива хора човешко отношение.

30

Анонимен

преди 1 година

Най-вероятно ракетите са дошли от Нинова.

29

Абе

преди 1 година

да се радваме, че не пуснаха мръсната бомба.

28

Ултра СПАРТАК МОСКВА

преди 1 година

За безграничната и вековна ОМРАЗА между Русия и Полша говорят и мега култовите ТЪРКАЛИ , които си "спретват" ултрасите на Руски и Полски клубове , или на Национално Ниво - буквално където им падне се трещят здраво!!!!! Всъщност това са и най - мощните фен битки в Европа - Между Руснаци и Поляци! Всички други са много назад... Поне в Европа де! Няма да забравя как Руските Ултраси пометоха Марсилия , че и стадиона им там - на Евро 2016 - с прехвалените Англичани! Ония бягаха , като женички!

27

Анонимен

преди 1 година

Аха , да си дойдем на думата ..

26

Чори

преди 1 година

Добре защо не поемеш на изток, нищо не те спира, забрави България и потегляш ше живееш като нормален човек, а не да се мъчиш.

25

Анти Тяло

преди 1 година

Варшава - Лвов 350км...

24

Агент 007

преди 1 година

Каквато и да е била РАКЕТАТА. Или РАКЕТИТЕ. Такива , като нас , никога НЯМА да разберат какво точно е станало и защо така е станало! В това може да сте сигурни! Каквото Ви "Сервират" по поръчковите и платени Медии - На това ще "Вярвате"! :) Това го знаят само най Висшите Военни Кадри с много високо ниво на достъп до секретна информация и в САЩ, и в Русия, и в Полша, и в Украйна!!!!! Сами виждате как "накараха" Полша за няколко часа да СМЕКЧИ ТОНА към Русия! Целите НЕ са Световна Война - Други са

23

Слава на Русия-Путин

преди 1 година

Мишки нали бяхте чок отворени и щяхте да унищожите Русия, май яйцето като си упре на *** и давате задна!!!?!!

22

Един

преди 1 година

Те *** от векове си я имат Украйна за тяхна и за това е вековната омраза с Русия!

21

Май май

преди 1 година

Поляците нямаха ли мераци по едно време да си вземат тяхното парче от баницата Украйна?

20

Xaxa

преди 1 година

Нас какво точно ни интересува, че някоя украинска пияница е решил да си поиграе с ракетите.

19

До 24

преди 1 година

Жендърската опорка- украинците са ги изстреляли ама руснаците са виновни щото те са ги направили!Хаха!Аве транс..ти като купиш нож от магазина и заколиш някого производителя на ножове ли е виновен или ти?Давам само пример щото вие мекокитковите даже и муха не можете да убиете!

18

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Руснаците за поляците,са били както...османците за нас българите...поробители. Това е останало от поколения назад и блокира мисленето на...сегашното поколение.

17

Васил от Изток урод

преди 1 година

Абе какви са тези из,роди, гледат, слушат ни през стените, зомбита ли са, от отсрещния блок директно ни гледат в банята!?Каква е тази ц_и_г_а_н_изация бе хора каква Европа ни гони!?

16

IQ 3.14

преди 1 година

Най вероятно е , да ходите да се подписвате по посолства, когато следващата падне на некое летище

15

Анонимен

преди 1 година

според мен ракетата е руска но от НАТО треперят от *** да кажат че е руска, защото трябва да предприемат действия а Нато на сковано и трепери само заявления раздават. Ако беше украинска и беше пропуснала целта си ракетата щеше да се самоунищожи тъй като е предназначена за въздушни цели а не за наземни цели. НАТО са просто едни страхливци

14

Аугусто Пиночет

преди 1 година

Е и ?!?! Напълно нормално в пограничните райони и най - близките населени места в съседните Държави на тези , при които има Военни действия да има ПРЯКА ОПАСНОСТ от такива събития!!!!! Падане на някоя и друга бомба. Някой куршум да уцели невинен от съседната Държава. Емигрантска криза също. И НАТО , и Полша това го знаят много добре! Като искат да НЯМА такива "Събития" просто да СПРАТ да доставят оръжие , и да надъхват Актьорчето Зеленски и нещата ще приключат бързо !!!

13

Анонимен

преди 1 година

Откъдето и да са дошли, ракетите са съветски.