32

До 43

преди 1 година

Просто описвам реалноста..дали ти харесва или не никой не те пита! Но еТъпо да си затваряш очите за реалноста..

31

Анонимен

преди 1 година

До 38 И теб какво те топли това?Последствията за такива като нас ще бъдат страшни,сега поне западняците ни пускат гювеч да им работим почти без пари,докато от ония няма да видиш ни работа,ни пари,ни технологии!

30

До 40

преди 1 година

Прав си, мисля че САЩ искат да ограбят какъвто бизнес и индустрия има в Европа! Предлагат големи субсидии за бизнес ( Inflation Reduktion Act) пък и с тея цени на газ в Европа...Макрон май го осъзна и протестира..но е късно вече!

29

До37

преди 1 година

За Щатите си прав,отива,ама за Китай-НЕ,по скоро се изнася от там и отива във Виетнам и Индия!

28

Анонимен

преди 1 година

Китайците ми изглеждат по малко агресивни от САЩ!

27

Анонимен

преди 1 година

След 3-5 години Китай ще е водещата икономика в света! Неизбежно е..

26

Гирманка

преди 1 година

След като останахме без евтин руски газ и енергия, нашата индустрия се изнася там където енергията е по евтина- САЩ и Китай!Европа остава без индустрия и работни места отиват в САЩ и Китай!

25

Западняшка мъка

преди 1 година

След 16 Октомври имаше един опит на американските вложители за срив на борсата в Хонконг , но вече две семици расте . Нулева инфлация , липса на безработица , търговски баланс наближаващ 1000 млрд USD в положителна посока . За период от 40 години в който БВП на България се увеличи 4 пъти , този на Китай се увеличи забележете 85 пъти . Страшно са зле .

24

Анонимен

преди 1 година

Ристьо,след толкова много позитиви за Китай,какъв го дириш още тук?

23

Политолог

преди 1 година

В сравнение със Си Дзипин, другарят Путин изглежда като симпатичен добряк!

22

sd

преди 1 година

Бизнесът бавно и полека се изнася от Хонгконг....заради недоимперските китайски и-з-р-о-д-щ-и-н-и.

21

До sd

преди 1 година

Хонгконг да не би да е унищожен бре,а запри се малко!

20

АнонимеН

преди 1 година

ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В КИТАЙ Е МНОГО ПО-ЖЕСТОК И ОТ ТОЗИ В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ПУТИНОЗЛОИДИТЕ. 17 ТРИЛИОНА БВП НА КИТАЙ А НАСЕЛЕНИЕТО ИМ МИЗЕРСТВА ДОСТА НА МЕСТА! В КИТАЙ ДО 2009-ТА В СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ НЕ СА ИМА ПРАВО НА ПЕНСИЯ ИЗОБЩО ДОСТА ОТ ХОРАТА!

19

Анонимен

преди 1 година

Значи викаш китайците понамирисват а тайванците ухаят на свежо?

18

sd

преди 1 година

ако искате да знаете къде е наистина хубаво, това е Тайван. Ходил съм там, това е ''бяла'' държава по всички стандарти. Надявам се и се моля богy САЩ да не позволят на м-и-р-и-зли-в-и-т-е китайци да унищожат Тайван!

17

Анонимен

преди 1 година

Нещо,Мноооого си в грешка,доходите на градското население са вече по големи от нашите а ние уж сме част от златният милиард!

16

sd

преди 1 година

китай е *** дупка - ако беше хубаво щеше да има наплив за натам.

15

Анонимен

преди 1 година

"русоиди, вие сте правени от п и к оч, да горите в ада заедно с любимата си недоимперия!" -------------------------------------------------------------------------------------------------- Неграмотен дpoгиран пpocтак.

14

АнонимеН

преди 1 година

КИТАЙ СИ Е СЪЩИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ КАКЪВТО БЕШЕ И ПРЕДИ 10 ГОДИНИ :D КИТАЙ ИМА ПАРИ ЩОТО ДЪРЖИ НАСЕЛЕНИЕТО СЪС НИСКИ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ!

13

Анонимен

преди 1 година

"на кого да се извиним? на проклетата недоимпериya? дори ракетите да са украински те са изстреляни по летящите руски такива. проклети да са всички руснаци, нека измрат децата им и нека се затрие семето им." ----------------------------------------------------------------------------- Ти лично трябва да се извиниш на санитаря от Карлуково защото го излъга да те отвърже, че отиваш в тоалетната, а вместо това сега пишеш скришом на компютъра в кабинета на главния лекар.