123

Анонимен

преди 1 година

Сега е момента Украйна да атакува мощно Крим. Точно сега.

122

Край с Путин

преди 1 година

В политиката няма нищо случайно, а във войната съвсем. Във войната всичко е очевадно. Рашките б0клучаци са изпратили бомбите нарочно в Полша. Няма как да е грешка. Украйна не е 20 километра, че да я прехвърлиш без да искаш. Така че... на Путин му е спукана работата.

121

Руска подлога

преди 1 година

Ракетите обърнали тракторчето не са руски! Украински са! Хора, повярвайте ми! Не са руски, честно! Това е работа на Украйна! Не ни пребивайте от бой! Моля ви! Умолявам ви, имам жена и деца.

120

Отмъстителни старци

преди 1 година

Тези ракети са отговор на това, че изгониха смpъдльото Лавров като мpъсно кyче от Г20.

119

Мдаа провокация

преди 1 година

лавроФфКуцияКон няколко месеца след началото на войната....."русия не е нападнала Украйна"

118

Страха е голям страх

преди 1 година

Пуските п0дложки се спукаха да се оправдават, че ракетата не е руска. Страха е голям страх.

117

Първа Пролет

преди 1 година

НАТО активира член 4 и няма да влиза във война, но след този вражески акт към Полша, ще се обяви мобилизация и тотална подкрепа за Украйна, а след това, прехвръкне ли дори руско пиле над границата - на Путин му е спукана работата с член 5 и ще бъде унищожен още на първа пролет.

116

Анонимен

преди 1 година

Русофилите са се пос-ли от страх какво може да последва за техния свят. Затова са свръхактивни по форумите - изпадат в паника.

115

Велика Расия

преди 1 година

Путин превзе Украйна. Да се готви НАТО.

114

Руский Окупант

преди 1 година

Писна ни от перални руско производство! Искаме топ качество! Немски Bosch и Miele

113

Случи Се!СССР Победа

преди 1 година

Руската поде нова операция срещу фашагите и нападна НАТО. По последни данни е обърнала половин трактор, в отговор на кражбите на танкове от трактори в Украйна. НАТО е в ступор и утре сабалем ще обяви логична капитулация пред тоталния победител. Очаква се Путин Велики да кацне в Ню Йорк и да обяви на победената американска нация какво следва от тук насетне. Мир Вам!

112

Анонимен

преди 1 година

Всичко по сценарий... в Европа конфликта трябва да е максимално кървав. САЩ спасителката на света , НАТО влиза в играта официално...Г20 подкрепя..трябва да се смаже Русия... все пак ако и това не е достатъчно още провокации ще създават .Света трябва да е изманипулуран максимално и да растат все повечето слабо умните русофоби..както и тук пишещите .

111

Анонимен

преди 1 година

Започва операция по изнасяне на руските терористи от Украйна!

110

Ааа, не!

преди 1 година

До Руснак- Автоматичните перални, внос от Украйна до една са за скрап, защото са им изтръгнати чиповете за да се слагат руснаците в ракети и дронове. Как иначе мислиш че щеше да бъде извършен и днешния обстел, след като ракетите и чиповете бяха свършили още през Март по данни на британското разузнаване?

109

Руснак

преди 1 година

Да не съм луд да си направя вътрешна тоалетна? Когато мога да използвам пространството за автоматична пералня? Шегувате се...

108

Анонимен

преди 1 година

Русначетата по форумите понасят пореден голям удар по честта си :) Никой не го бръсне за слива, момчета, уверявам ви. Продължавайте да се дъните, вземете си и тоалетни щедро на изпроводяк.

107

Анонимен

преди 1 година

Абе по-добре да те управлява наркоман отколкото педофил. Молецът всички знаят какъв е.

106

Анонимен

преди 1 година

Те така се кълняха, че приказките за нападение на Украйна са провокация.

105

Анонимен

преди 1 година

Има съмнение, че руски ракети са паднали в Полша и са убили двама души.Може да става дума за остатък от ракета, свалена от въоръжените сили на Украйна.Твърде възможно е обаче това да е поредната провокация и опит за ескалация на напрежението от страна на режима в Киев.

104

Анонимен

преди 1 година

НАТО дал ракети на Полша, които се взривяват във въздуха... от самосебе си ! Тия ракети били за Украйна, за да заблуждават наркомана, че сваля руски ракети ! ХАХАХАХАХ !