90

Грозната истина

преди 1 година

До Анонимен103. интересно е Русия защо мобилизира толкова много хора. Къде се дяна 1.1 млн редовна руска армия, че се налага мобилизация. Истаната е , че от тоя 1.1 млн армия на хартия, най много 200-300 хиляди са истинска армия. Останалото са дърти безделници с високи заплати неизлизали никога от кабинетите си. Русия няма как да спечели тая война, въпроса е само колко още млади войничета от двете страни ще загинат, заради болните амбиции на група оглупели старчета с комплекси за величие.

89

Анонимен

преди 1 година

Путин е достоен последовател на Горбачов. Горби разтури СССР а сега Путин разтуря РФ.

88

Анонимен

преди 1 година

Пак недоразбрали... Русия не пее. Китай и САЩ се разбраха да се спре тъпата война на Путин. Бягането на руснаците от Херсон е част от плана. Също са предупредили Иран да не праща повече дронове на Русия. Скоро ще се чуе повече.

87

mazen

преди 1 година

До АнонименИ това всичкото, с калашници от преди 100 години.Аре у лево, руски блатник.

86

Анонимен

преди 1 година

Русия мобилизира над 500 000 мъже. От моментът на мобилизацията до сега Русия тотално абдикира и иска да внуши, че губи операцията. Най-лошото те първа предстои. Явно ще се правят големи десанти и щурм на цяла Украйна. Херсон няма никакво стратегическо значение. До края на годината ще се форсират атаките по западното направление и ще свалят зеления.

85

321

преди 1 година

Много се смях като гледах Песков как се гърчи да обяснява, че Херсон е руски и в същото време Зеленски си джитка по улиците на Херсон.

84

Анонимен

преди 1 година

Русия се ръководи от един бандит и богатите му приятели. Това е проблемът!

83

Анонимен

преди 1 година

Путин е лъжец, крадец, убиец и най-важното страхливец!

82

Анонимен

преди 1 година

Много показателно е и как още един рупор на руската пропаганда телевизионната водеща Олга Скабеева, смени тона след загубата на Херсон. "Не е честно. Ние не сме планирали такава голяма война. Армията ни е малка" само част от жалейките на Скабеева, която в началото на войната беше на първа линия в прокламациите как Киев ще падне за три дни.

81

123

преди 1 година

Е то е ясно, поискал е диня щото е в Херсон. А Путин що не иска диня, щото не стъпи в Херсон и никога няма да стъпи.

80

Анонимен

преди 1 година

Има ли русофили? Хаха :)

79

Кмета на Киев:

преди 1 година

Студено ли ви е? Застанете в ъгъла на стаята - там е 90 градуса!

78

Анонимен

преди 1 година

Че къде вие клоунът? Що го няма пак на общите снимки от Херсон? Щот си яде динята нейде из Холивуд, където му заснемат редовните серии по цирковия спектакъл.

77

Румен

преди 1 година

Ако бях на Путин ги почвам с химическо оръжие тия на момента

76

Анонимен

преди 1 година

За да има поне малко нещо в червено на тоя необятен зелен неузрял фон.

75

Защото

преди 1 година

Пак е бил силно дрогиран

74

Като в тъп виц

преди 1 година

Защо Хо Ши Мин носел жълти презрамки? .......................................................................... Отговорът е: За да не му падат панталоните

73

До 78

преди 1 година

До До 77 Хахамаха като нямало как да си изпълнят задълженията по договора, защо тогава подписват и лъжат, че ще помагат? Логиката ти е като на мекотело което има само нервни ганглии за соординация на движенията и нищо повече. Спасяваме нашите евреи, а в замяна пращаме евреите от Гърция и Македония, територии които Хитлер ни е дал да управляваме и анексираме. Щял бил тях да смаже, щял бил нас да смаже, няма ли сме друг избор тинтиримнтири дръж ми x=y=я да се обуя!!! Жалък фашизоиден п.e.Д.e.p.a.c

72

Пижо

преди 1 година

Кои жители на Херсон празнуват? Онези 10-тина хиляди украинци, които не се евакуираха ли? Какво точно празнуват там, че не разбрах? Това, че Русия се договори със САЩ и размени Херсон най-вероятно го размени за Клоуна.

71

Анонимен

преди 1 година

До 81, миризлива вaтенко, все пишете "скоро", ама то все не става и не става, Блатная се срива, а армията и бяга като посрана от всякъде! СМЪРТ ЗА РУСИЯ бе бо*клу*к ска*пан!