27

До 22 ....

преди 1 година

За това кото си писал няма едно доказателство.... Ако турците и Османската империя бяха парили всичко това за 500 г.османско владичесво на тези земи нямаше да остане един българин, грък или арменец. Всичко е измислено с цел създаване на общ враг. Защото при самостоятелно съществуване за по малко от 100г. Всички нации които си изброил са на изчезване. Гърция с 450 милиарда заеми, България с 2.5 мил. активно население(половината ц..ни), Армения са останали 2 мил. пенсионери..

26

Мнение

преди 1 година

Да не му е името Иван Гешев случайно?

25

Анонимен

преди 1 година

Никой не иска мерзавци. Най-вероятно САЩ и Русия ще предложат България на Турция.

24

Анонимен

преди 1 година

Това, че Германия има индустрия (която вече умира) не означава, че Германия не е държава престъпник и факта, че германския народ е извършил най-ужасните престъпления в историята на човечеството. Никой народ не е извършил такива престъпления както германския народ. А българските навеждачи са готови на 6лижат немските *** защото имали индустрия.

23

А.Колев, пасе кози

преди 1 година

Имаме вътрешен министър от типа "гост в шоуто на Сашо Диков". Само като му видя физиономията, и няма как другояче да го нарека освен "човечец", така че Демерджиев ще ги излови всичките...

22

някой да обясни тук

преди 1 година

Защо ЕС и ООН мълчаха когато САЩ нападна Ирак и изби около 1 милион цивилни. Умрахя няколко стотин хиляди деца! Заради лъжата с "оръжията" на Саддам!

21

Анонимен

преди 1 година

нацито отишло за два дена в турция и се прибрало в хотела в приморско

20

Анонимен

преди 1 година

Умряха и пострадаха ХОРА, а троловете тук нищят какви ли не теми. Понякога се замислям от какви хора съм заобиколен в обществото. Големи критици сте всички, но се надявам никога да не преживеем нещо подобно, че като гледам властите как реагират и не могат 1 седмица да намерят 1 дете ми е чудно как ще намерят организирани терористи..

19

тъпата България

преди 1 година

За 30 години 6лизане на американски *** и навеждане на запада очисти близо 2 милиона от населението си.

18

Анонимен

преди 1 година

Престъпната украинска раса, която вместо да е на фронта предпочете да дойде в бг на хранилка и да безчинства....честито

17

Анонимен

преди 1 година

Фашистка Германия нахлу в чужда държава и изби 26 милиона славяни. Германците избиваха цели села, от дете до старец и после запалваха всичко.

16

Те си живеят вие НЕ

преди 1 година

МВР- 50 000 извратеняка плюс 20 000 цивилни ур.ода, ДАНС - 4000,ДАР - 3000,ВКР- 2000,Служба на Гешев - 1500,НСО- 1500, АРМИЯ- 30 000 - унищожават ни, гаврят се с нас зверски!

15

Анонимен

преди 1 година

България винаги е била държава пpocтитутка! От най-евтините!

14

Фашистка германия

преди 1 година

Германия е държава престъпник. Няма такъв народ в историята на човечеството който да е извършил толкова ужасни престъпления както германсия народ. И днес този народ престъпник изпраща оръжия на украинските нацисти да избиват руски войници.

13

Агенция ЕЖК :

преди 1 година

"НАТО се отбранителен съюз и вътре цари мир и хармония" а също и "ФАЩ не са световен агресор,а принудително налага демокрация навсякъде по света"

12

Анонимен

преди 1 година

Психодиспансера трябва да се самосезира за 12 .Има очевиден проблем при писането и изказа ,може да е опасен за околните .Обърнете внимание !

11

На ви МВР

преди 1 година

МВР- 50 000 извратеняка плюс 20 000 цивилни ур.ода, ДАНС - 4000,ДАР - 3000,ВКР- 2000,Служба на Гешев - 1500,НСО- 1500 - унищожават ни, гаврят се с нас зверски!

10

Анонимен

преди 1 година

И какво? Сега имаме терорист на свобода? Сигурно прави подготовки за нови золувми! Кой знае, - може би радикализира местни младежи! КАКВО ще направим прателстовто?

9

Христо Христов

преди 1 година

ЕС закриля тероризма по света. Факт. Германия е единствената държава взривявала цивилни обекти в Европа в 21 век. Факт. ЕС и НАТО организираха обучението и материалното снабдяване на Ислямска държава. Факт.

8

Нациска България

преди 1 година

Нацистка България по заповед на фашистките господари от Брюксел и Вашингтон гласува против резюлюцията за осъждане на нацизма.