80

От Русия с любов

преди 1 година

В Красно-Лиманското направление, в резултат на активните действия на части на руските войски, беше отбита атака на две мотострелкови роти на ВСУ, подсилени от чуждестранни наемници, в посока на село Червонопоповка на ЛНР. Загубите на противника за денонощие в това направление възлизат на 90 убити и ранени зомби нацита, пет бойни бронирани машини и шест пикапа.

79

От Русия с любов

преди 1 година

В купянското направление две роти тактически групи от ВСУ направиха неуспешни опити да атакуват подразделения на руските войски в посока населено място Кземовка, Луганска народна република. В резултат на нанесените огневи поражения вражеските части бяха спрени и отхвърлени на изходната линия. Унищожени са над 120 зомби нацита, шест танка, пет бойни машини на пехотата, три бронетранспортьора и пет автомобила.

78

До 87 Европа...

преди 1 година

Стена ли чемоданите за Евразия, на североизток....

77

МЪСК САТЕЛИТИ

преди 1 година

Маркират Z мишените на източния бряг....Хаймърсите попиват координатите в паметта си. Чака се заповед на Zеленски и.....Zалужни ги почва....ВРЕМЕТО Р БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ....

76

Анонимен

преди 1 година

Европа е малкото северозападно кътче на голяма Евразия. Европа е бедна, Европа няма нищо. Досега живееше само от грабежи на други страни, но това вече свърши, остават и за грабене само жалки опоскани държавички като България.

75

Анонимен

преди 1 година

Кукуруку,не ви ли писна?

74

а фурничка?

преди 1 година

А нема ли фурничка за укpите? Само тиraн? НАТО защо не ги снабдява и с фурнички, ако човек иска да си запече нещо? Примерно мусака да си направи!

73

Анонимен

преди 1 година

Шкафа и леглото и тиraна част от екипирофката на укрофашиста ли са? Сигурно имат и перална да си перат raщите и да си подреждат после в шкафа.

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 73 - На снимката, според чешки сайт, е украински вояк на херсонския фронт. Веднага познах, че *** е Тефал. Не се вижда добре наденички, пАржолки и зеленчуци ли са в него, ама щом казваш.......

71

не случайно

преди 1 година

Не случайно сравняват путин с Хитлер. И двама избраха да водят нападателна война през зимата.И краят им ще е подобен.

70

Някои забравят..

преди 1 година

Някои хора забравят ,че тръбопроводите през Украйна са реверсивни , а цената на газа стана доста ниска след като Европа се отърва от руските kъpлежи. Вероятно Украйна ще има газ доста преди края на зимата. А русия ще има на теслата дръжката там дето слънце не огрява.

69

Анонимен

преди 1 година

Русия бавно и методично унищожава значими инфраструктурни обекти в Украйна, ремонтни заводи, ж.п. линии, складове с боеприпаси и на практика осуетява достъпа на благородно предоставените от Запада оръжия. ЕС се задъхва от помощите в милиарди евро за Украйна.Производствата се свиват, а липсата на достатъчни количества газ извеждат от строя стратегически обекти. Недоволството набира сила и в Европа и в САЩ. Идващата зима е предимство за руснаците във всякакъв смисъл.Предстои студ и глад съчетани с руска зима. Наполеон падна, Хитлер също.

68

До 75 факт е

преди 1 година

Погледни през прозореца! Двама санитарни с бели пристилки и носилка, тичат към теб....

67

Анонимен

преди 1 година

Британското министерство на отбраната тръгнало да плаши руснаците със сняг и студ,това е голям майтап брачед.

66

Анонимен

преди 1 година

ЕС е разбит. Истинската война не е на фронта, тя е в енергетиката. Там ЕС е разбит, там Украйна е разнебитена, предстои и студена зима без ток. В подобна ситуация, всеки нормален лидер би капитулирал. Но Зеленски не е нормален лидер, а е едно зомби, чиято цел е да убие максимален брой украинци. Затова ги надъхва да се бият, въпреки че държавата е вече разбита.

65

До 71

преди 1 година

Лукойл снабдява...

64

Анонимен

преди 1 година

Руските мизерници на фронта ядат кондензати от пакети, а при модерната натовска уракинска армия всеки войник е екипиран с тиraн Тefal и портативна тенджерка под налягане и си пържат пресни неденички и паржолки от пресно месо и си задушават пресни зеленчуци в тенджерката и си хапват питателна топла готвена храна.

63

амурска област

преди 1 година

Китай си иска амурската област завзета от русия по време на китайската революция. И чака русия да стане слаба. Тази зима русия ще стане още по-слаба. Напролет руснаците ги чака удар с нож в гърба. Или по-точно под гърба. И не точно с нож а по-скоро с наgeница.

62

Активист БСП(к)

преди 1 година

Херсон падна, Лавров е в болница, на Наришкин му набиватКанчето в Истанбул а украинската армия вече е на източния бряг на Днепър в Кинбурн. Само лоши новини напоследък за дядото в бункера.

61

техникали

преди 1 година

Украинците се оказаха доста ефективни при бързи атаки със SUV-ове срешу старинните танкове т34 и т64 които в момента руската армия ползва най-масово. Украйна има бушмастъри , новатори , стормРайдъри , хъмъри , динго-та, ошкоши. За тих ужас на руските самовари - всичките са оборудвани с климатици. За разлика от античните руски танкове.