19

Далавери Милионов

преди 1 година

Може да нЕма разрешение, ама пък паднаха едни милиончета оттуууук...............

18

Анонимен

преди 1 година

Оградата си е съвсем добра. Но граничарите ни са подкупни. Толкова пари изкярват от тия бежанци, че да не са луди да отказват. Това е цяла добре организирана мрежа. Ако някой реши да се прави на честен, колегите му сами ще му видят сметката.

17

Анонимен

преди 1 година

До 30 - е как да имаш войска братче. Викам си, аре от мен да мине ще ходя войник за 3-4 години малко да си почина от ангажименти едно-друго и гледам заплата 1200лв... Е, да ходя да се бъхтя и да взимам по-малко от касиерка в Лидл ли? Хайде да бяха поне 1650 ей така за самочувствие, ама... Да оди да пази кой е улав.

16

Дo Дзивко

преди 1 година

Дзивко, за кльона трябват хора, приятел, трябва войска, носеща тежка служба! И да не бяха го нарязали, сега пак нямаше да можем да го използваме, защото такава войска няма...

15

уа уа уиииуа 6

преди 1 година

хубу са ви пуснали интернет ами що не следят дали си пийте хаповете?

14

Анонимен

преди 1 година

Ние ли сме го плащали тоо трънак или поне е по еврофондове?

13

Анонимен

преди 1 година

Поръчваме си - две бетонни огради, по два метра високи, нагоре още метър бодлива тел. Между двете огради - минно поле. Граничарите - да могат да стрелят по всичко което се движи. За всеки заловен бежанец - жив или мъртъв: по 10 хилки! И пак ще ни е по-евтино, отколкото да ги задържаме, хрантутим и търпим престъпленията. След два месеца - няма да има желаещи да минават. Защо няма воля да се направи?

12

тва го

преди 1 година

установяваме след колко години точно?

11

Анонимен

преди 1 година

Бъчваров и Шишков... Граничари с потомствени традиции.

10

Аноним

преди 1 година

Шишков 2 год управлявате с Радев с пъпъ какво вие направихте НИЩОООООО САМО РУШИТЕ ДА БЕШЕ ПОСТРОИЛ ПОНЕ ЕДИН КОКОШКАРНИК ШИШКОВ ПОДМЯНАТА СЕ ПОДХРАНВА ОТ ЗЛОБАТА КЪМ БОРИСОВ Е ТОВА ОЩЕ КОЛКО МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ ШИШКОВ НО БЪЛГАРИТЕ СА ПППП И ТОВА Е 50 ПРОЦЕНТА ИНФЛАЦИЯ НЕ ГИ БЪРКА НАЛОЖИХТЕ МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ ВЕНЕЦУЕЛА Е ТУК ПРОПАДАНЕ

9

Алекс

преди 1 година

Складовете за строителни материали имат по-добри огради от съоръжението на ББ и Далаверката.

8

анонимен

преди 1 година

Поне ток пуснете по оградата, докато умувате, граничари с кучета и разрешения да стрелят по месо, както и трябва, да е

7

Анонимен

преди 1 година

За 12 години ви стопиха с 1 милион души, предлагам да почвате да приемате мургавелите от афганистан като новите ви сънародници.

6

Анонимен

преди 1 година

За 200 млн лв ограда толкова, 198 млн в чекмеджето и останалите за ограда.

5

Анонимен

преди 1 година

Нема се плашите, важното е че Бойко пак ви се кара по телевизора, обяснява колко е религиозен и, че го арестували пред децата му, как не ви е срам

4

Анонимен

преди 1 година

Жълтonaвaжницитe зapязaxa oxpaнaтa нa gъpжaвнaтa rpaницa, щoтo тoвa билo нaциoнaлиcтичecko и фaшиcтko...? Eтo нa тakивa xopa noвepи влacттa ceмnлия мaт'pиaл...

3

аа1830

преди 1 година

Като строит.инж. мога да ви кажа че тази ограда е някъв коктейл от мрежа за дворно място/кокошкарник, арматура мрежа за бетон 6mm и някви поцинковани профили забити в земята. Цялото това вързано с тел да стои горе долу право. А отгоре бодлива тел. Това цялото се реже с клещи за армировка и за половин минута човек го преминава.

2

Анонимен

преди 1 година

Много пъти съм казвал, че на герберастите ще им сърбаме попарата още много години. Те крадат, вие мррете, това е равносметката за 12 години.

1

Въпрос?

преди 1 година

Шишков, а защо ти не построиш по-хубава ограда, която има строително разрешение.Кое ти пречи в момента?