21

ХА-аХа-ХАХАААААААА

преди 1 година

Смях! Бой по кравите!! Затова се кефя и на Диабло, защото бия крави по чуторите яко! Бооой хахахах

20

Калашников

преди 1 година

Пореден кефффффффффффффф!

19

Анонимен

преди 1 година

"Кингкобра" е изтребител, използван предимно от ВВС на Червената Армия по времето на Великата Отечествена война. На това възпоменателно шоу на пиндостанските ВВС, "Кингкобра" извърши типичен руски таран.

18

Яяяя

преди 1 година

Мдааа...Горкият бомбандировач. Лети си тихо, кротко. Пуска си бомбички и на никого зло не прави и изведнъж този гаден, долен, мръсен и подъл изтребител на който са летели руснаци ...Явно изтребителя е бил в Русия. Там са му промили идеологически хардуера щото няма софтуер и са го оставили като спяща клетка на територията на САЩ

17

Анонимен

преди 1 година

Клоаката на света

16

Васко Далаверата

преди 1 година

Аз съм Васко Далаверата на круиз с татенцето и бях на Кайманите и си купих маниакална ковбойска шапка за шоуто като се върна ще правя студио и ще каня за интервю Иво Христов, Костадинов Ангел Христозов Роберт Банчев Александър Занев баща и син Кисови и други умове купона тук е намакс и бюфетчетата са точни

15

Анонимен

преди 1 година

Прекрасна новина! (h)

14

Бързобегунов

преди 1 година

Ура друзя, това е знак свише че пабеда будет за нами. Ура!

13

ДО 10

преди 1 година

Рано или късно ше си платят!

12

Анонимен

преди 1 година

Аууу,няма да спя!

11

Анонимен

преди 1 година

Ми могат налагат санкции. Иран що не наложи санкции на САЩ. А че не участват пряко в конфликта е ясно по факта, че Русия още съществува.

10

Спонсор ФАЩ

преди 1 година

Тия самолети да не са ги гласяли за Украйна? САЩ пращат пращат милиарди върху милиарди оръжия! Вече десетки милиарди станаха! Обаче в изявленията си казват НИЕ НЕ СМЕ СТРАНА В КОНФЛИКТА! САЩ НЕ УЧАСТВА! Когато Русия обаче ползва дронове направени по Ирански патент. Изведнъж ИРАН СЕ ПРЕВРЪЩА В СТРАНА В КОНФЛИКТА И ЗАХВЪРЧАВАТ САНКЦИИ! Тия са епитомията на ДВУЛИЧИЕ и НАГЛОСТ!

9

Анонимен

преди 1 година

Русията цялата пада в кълбо от огън и дим.

8

Войната в Йемен

преди 1 година

е практически така всеки ден! Умират хора всеки ден от 2014 насам Гражданска война. САЩ поддържат смяната на режима и постоянно пращат оръжия. В тази впйна досега има загинали 400,000 цивилни. Включително майки и деца! КОЙ ЩЕ ОСЪДИ САЩ ЗА ТАЗИ КАСАПНИЦА? КОЙ И КОГА ЩЕ КАЖЕ НЕЩО НА ТЕЗИ У-БИЙ-ЦИ САЩ???

7

Който гроб копае…

преди 1 година

Ето, Германия я удариха нейните верни съюзници от ФАЩ! Тази зима ще е равносилна за тях не на една, а на няколко ядрени експлозии в гоавните им градове. Но те са дотолкова безгръбначни, че не могат да посочат с пръст дори извършителя на атентатите върху СП. Строго секретно било, не знам си какво си. В тая ситуация Руснаците освен да ги съжаляват друго не могат да направят. Тъжна картинка.

6

САЩ отстъпват

преди 1 година

В Самарканд започна дълготраеннпроцес на изхвърляне на САЩ. Руската мечка тепърва се събужда. Русия още нищо не е започнала. А България се намира в най-тежкото и жалко състояние в цвлата ни съвременна история. Ние сме своебразно геополитическо мекотело. На важно геополитическо място сме но сме с провинциално поведение и сме без гръбнаци.

5

Мокрият сън на Ристю

преди 1 година

ДБ и ПП мокрият им сън е да инициират референдум по примера на Пуерто Рико да минем под контрола на САЩ и да им признаем конституцията. А Кирчо, Кокорчо, Ристю Иванов и разните му там Хазарти и други влечуги да влезнат в ролята на гъ-зо-лиз-ци и с чевръстите си дупета да заработят по някой долар и потупване по рамото от големия брат. Барем утре и при нас така хубаво почнат да се сблъскват самолети!

4

Анонимен

преди 1 година

Траверсите напират! Завладяват всякакви постове, всичко. Морално падение, хаос и разруха. А на фона на това тия изсипаха 60 милиарда за Украйна за да увеличат максимално загубата на човешки животи там.

3

Содом е там

преди 1 година

Вакханалията ФАЩ! Покрита с глазура от високопарни красиви речи и обещания, а под повърхността гнил плод. Безпътица, разруха, разврат царува!

2

Русия

преди 1 година

Е нал е шоу