43

хюго капет

преди 1 година

За пореден път, ***, по дефиниция протест не може да бъде в подкрепа на нещо. Както не може да се открадне къща или да се нападне в отбрана.

42

Nqkoi

преди 1 година

Двете са хванати с белязани пари! Какво протестирате? Протестирайте, че други крадци и изнудвачи не са с присъди в затворите! Тези нека си лежат присъдите

41

Анонимен

преди 1 година

Абе я му дъвчете тиквата бе! Седнали да ми оспорват съдебно решение от най-висока инстанция. За какви се мислите? Полицията да изкара водните оръдия да ви изкъпе малко, ***.

40

Иванчева е невинна

преди 1 година

Освободете Иванчева!!!

39

Анонимен

преди 1 година

Антиваксъри и психари защитават крадците. Вижте им лицата на умствено увредени и психически болни.

38

Анонимен

преди 1 година

А третият осъден защо не го защитават?

37

Анонимен

преди 1 година

Иванчева най голямото разкритие на прокуратурата Голям смях за бълг правосъдие А Андрей Токев който ди излежа присъдата за разлика от убиеца на Милен Цветков и другите дрогирани убийци на пътя като оня от бул Черни връх това ли е върхът на правосъдието на Гешев Колко му платиха големите мафиоти да си затваря очите за всичко което се вижда и без очила

36

Анонимен

преди 1 година

Тая проста *** трябва да си излежи смешната присъда за назидане на други такива селендури!!! Затова, никога не вземайте Разрешение за строеж от общината, а от НАГ!!!

35

Влади

преди 1 година

Идеята е, че не толкова тази въшла е престъпник, несправедливо осъдена, милата, от лошия съд, а че такива ангелчета-херувимчета като Божков и Цв.Василев са съвсем несправедливо обвинени от Прокуратурата. Затова протестират платените протестърчета сега и преди две години. Просто като бобена чорба. Тро.оловететук затова така яростно я бранят, заработват Дубайските преводи.

34

Анонимен

преди 1 година

Хората казват,че и на пътя да ги намериш, парите се броят волно или неволно.Та има ли отпечатаци от пръстите и на банкнотите и броени ли са от нея.Това е важно.И ако има отпечатъци на кого са те?

33

Анонимен

преди 1 година

Най голямата заплаха на мафията, която купи България, е честен човек на висок пост, с който не могат да се разберат. За това Гешев и специализирания съд на ГЕРБ си свършиха работата, ама не са познали. Идва видов ден, ще плащат.

32

Анонимен

преди 1 година

До46. Ами стани престъпник ве, нали знаеш, че всеки си шета на акъла.Търси се истината а не предположенията.Щото по принцип хората само предполагат но нали знаеш,че Господ разполага. А той забавя но не забравя.Истината и само истината ви казва, каква и до колко е вината ни.

31

Анонимен

преди 1 година

Има ли отпечатаци от нейните пръсти по банкнотите, т.е.пипани ли са и броени ли са парите от нея или има само светещ маркер и то не по дланите и.Какво"казва" далектоскопията по този случай?Питам защото ако няма отпечатаци от пръстите и по банкнотите а само маркер е спорно дали е знаела за парите в багажника?

30

Ще ставам престъпник

преди 1 година

ако президента отмени присъдата на съда за корупцията на Иванчева и я помилва.

29

Анонимен

преди 1 година

Тая направи дете в ареста за да се измъкне. Смятам че е поискала и взела подкупа и сега прави хитри номера за да се измъкне

28

Анонимен

преди 1 година

Чакай малко бе другарю.Има една наука,нарича се криминалистика.Нейния предмет на "дейност"са не виртуалните а реалните доказателства,които с дактелоскопия и микроскопи се доказват, а не с приказки по телефона.В случая много са важни научните методи на доказване а не виртуалните, записи на разговори и т.н., които може да се окажат несъотносими към случая.И по полека,се възмущавай,че ми оплю монитора.От нас тук нищо не зависи.

27

Анонимен

преди 1 година

Обадила се е по телефона да му го пуснат, докато пият кафе и чакат оня да остави парите в багажника, има записи на телефонните разговори.

26

Анонимен

преди 1 година

Има куп доказателства, записи, дадени пари, пуснато разрешително когато парите са получени, нали искате правова държава, отнякъде трябва да с тръгне, никаква търпимост към корупцията.

25

Анонимен

преди 1 година

До32.Как го получава разрушителното след като са арестувани извън сградата на кметството и държани на показ близо 5 часа навън от сградата на кметството а парите са още в багажника на колата при това белязани? Кога го е подписала ми е мисълта и кога той го е получил? Нищо лично,само питам? Или не може да питаме?

24

Анонимен

преди 1 година

И все пак истината по това дело ще излезе някога на яве.И ако това е било,активно мероприятие,ще е голям срам за България и подкопаване на Демокрацията.А пък щетите от потъпкване граждански права,ще са за сметка на всички ни.ДЕМОКРАЦИЯ И ПРАВА, ДА,но не и жертви на системата.