112

Анонимен

преди 1 година

С малко Himars и Джавелин беше съсипана руската комунистическа армия. Представете си да дойде цялата мощ на САЩ тук + новите им оръжия, който никой не знае :) Стелт самолетите.... Флота .... :))) джуджето очевидно не знае, къде се намира... по добре да го свалят. Преди да опетни името на руския народ, още повече в ядрени оръжие.

111

Динев

преди 1 година

Тази френска любовчийка много ги разбира работите за Европейците мисли горката,вместо пустите и безлюдния села даже в района на московието или с пияни мужици,

110

Анонимен

преди 1 година

х

109

123

преди 1 година

До Адмирации. Няма как Европа да стане руска , защото развитието на човечеството върви напред а не назад. Русия е 150-200 г след Европа по обществено и икономическо развитие. Мокрите сънища на Русия нямат връзка с реалността. Русия е страна от третия свят с мизерна ресурсно ориентирана икономика, Европа е най доброто място за живеене и втората най развита икономика в света. Няма как ние да станем крепостни селяни за да сме на едно ниво с Русия, а те не искат да си цивилизоват.

108

Don Delon

преди 1 година

Да сънуваш гащичките и да преценим колко е готова русия, но след като се изтегли от Украйна и си плати щетите.

107

Ха ха ха

преди 1 година

До Анонимен 107. Тоя па не разбрал. Така е, като се информираш само от наши медии.

106

дядо Шишарко

преди 1 година

Готови ли сте за поза партер?

105

Анонимен

преди 1 година

щото си стана компот от сливи техни превъзходителства посланниците на русия и турция на бяло сладко

104

Анонимен

преди 1 година

Точно вчера, по-ниското литъл Джудже отново ни заплашваше с ядрени оръжия.

103

Анонимен

преди 1 година

Е"вропа, няма ресурс за да произвежда без Русия и нейните евтини суровини!" Абе гледам Русия се натиска за Европа, а не обратното. Нещо не им се стои в мизерията там. Що, не знам

102

Адмирации

преди 1 година

Какво идва след ЕС, питат хората тук? Идва Велика Русия, която ще вземе Европа във федерацията си, ще даде ресурси на европейците, те ще имат евтини суровини, ще имат огромно производство, ще имат обща висока икономика, силна армия, ще е нямат бежанци и крайни радикали! Европа трябва да бъде Руска, за да бъде богата, защото Европа, няма ресурс за да произвежда без Русия и нейните евтини суровини!

101

Опс

преди 1 година

Настъпахте ли мотиката?

100

Анонимен

преди 1 година

Днес са освободени още 12 селища от окупаторите Русия. Нали ушaнкитe питахте усилено какво става с контранастъплението? Аз пък питам какво става с мобилизацията и анексирането на териториите?

99

Уаууу,

преди 1 година

Мара Шекерова се загрижила за европейските граждани? Колко трогателно? Още малко и ще и се вържат! Докато не бъде изритан и последният окупатор от Украйна, докато не си платите за всички престъпления които сътворихте, докато не бъдат осъдени всички военнопрестъпници, никой няма да иска да разговаря с вас! А най-сте жалки, като се напъвате да водите някакви пазарлъци без Украйна! Никой няма да ви се върже!

98

Анонимен

преди 1 година

До 101 Ако искаш може да отидем в съда и да докажеш, кой какво ми плаща ? Не ми трябват пари да пиша истината. Ако смяташ ,че имаш друга истина кажи я женчо ? Зададох няколко въпроса ,защо не отговори на някой от тях ? А говориш лъжи за плащания ? Които са подсъдими. Клоун червенопитек

97

Joe

преди 1 година

Ще се сетиш кой е КлубЪТ на Богатите.

96

Анонимен

преди 1 година

Маро мари,светът се затвори за вас.Не се,ли усещате?

95

Anonimna

преди 1 година

До 96 колко ти плащат, за да пишеш глупости?!!?! А, тролей?

94

Анонимен

преди 1 година

Взехте да клякате нещо май? Нали си бяхте самодостатъчни? Следващите 10г поне нв търсете Европа. Търгувайте си там със Северна Корея, Уганда и Афганистан, хората ви предложиха фурми срещу горива.

93

До Рогозин

преди 1 година

Боби им монтира подогревателите, за зимата.... и тръгват!