309

Анонимен

преди 1 година

До 375За твое сведение и в Русия бият ваксини и се носят маски.Ако не сте ходили там или не живеете, престанете да ръсите глупости, моля! Спутник е задължителна и там дисциплината с ваксинирането няма нищо общо с тук, където е по желание. Там няма нищо по желание И ако някой иска да те убие, има начини и без ваксини. Хаха Но не сме толкова важни.Дори Копейката се ваксинира.А Путин има три ваксини.

308

333

преди 1 година

До Боби къде си. Боби като всяка копейка има свойството да забравя. Вече се прави че не помни кви глупости плещеше преди 8 месеца. Разбира се вече плещи нови глупости , които удобно ще забрави след няколко седмици.

307

Боби къде си

преди 1 година

Украинците отвоюват собствената си земя, а не че окупационните войски леко-леко се изтеглят. Айде че ще се появи Боби, за да обясни колко добре са окупационните войски, ръководени от Шойгу

306

Тодор Живков

преди 1 година

ПРИЗЕМЯВАНЕ, ПРИЗЕМЯВАНЕ, ПРИЗЕМЯВАНЕ!

305

Анонимен

преди 1 година

И това се случва само дни след като България обяви, че изпраща воена помощ на Украйна!! Тази новина обърна Руската армия в бягство!

304

РАЗСЛЕДВАЩ ЖУРНАЛИСТ

преди 1 година

Референдумът в Херсон, оказа се голям червен балон! Друзята пожелаха му наслука, а той наду се и се спука! Така завърши таз история, родена в руска демагогия!

303

Анонимен

преди 1 година

До 379, беше до 376

302

Анонимен

преди 1 година

Славата за Украйна е позор за Русия

301

До 379

преди 1 година

Да, Бог е с вас! Съгласен съм, но кой Бог? Оня с рогата ли, защото и той се счита за Бог, а и щом до Бог опряхте, спукана ви е работата.

300

Германец

преди 1 година

Херсон последно в матушката ли е? На големия концерт преди няколко седмици казаха "Навсегда". А тя виж каква стана. Че и баш херсонеца Стремоусов днес даде фира :)

299

Има и добри новини

преди 1 година

Херсонският гаулайтер Стремоусов днес умря при "катастрофа". Адин баклyк менше.

298

Анонимен

преди 1 година

путин не подписали указ за присъединяването на Херсон към русия? А Медведев не заплашваше ли през ден с ядрена война, ако някой застраши териториалната цялост на русия? путин сега да се бомбардира сам.

297

Анонимен

преди 1 година

До 375 - не само те, а и натовци

296

Анонимен

преди 1 година

А ДАЛИ УКРИТЕ ЩЕ ВЛЕЗНАТ В ХЕРСОН

295

Зеления

преди 1 година

Ше праим ли реваш някой друг път?

294

Анонимен

преди 1 година

Сано дето Зеленко не вярвал че руснаците са се изтеглили ами се били консервирали в града и чакали украинците да влязат.Тоест украинците нямало засега да влязат в града.Нещо им била съмнителна тая работа.

293

ЛОЛ

преди 1 година

Украинската победа в Херсон ???? Къде я видяхте тази победа ??? Чиста форма тероризъм по Американска рецепта !!! Ако успеят да взривят Каховка всички воени и цивилни ще бъдят удавени в Херсон и селищата на левия бряг... Сега Урковермахта трябвада рискува и да вкара войските си във потенциалното блато от което Руснаците ще държат ключа !!ТАКА ЧЕ ГЛЕДАМЕ МАЧА !!

292

Анонимен

преди 1 година

Зелнски сигурно е потрошил телефоните на западните си дружки и разузнаванията им. Изтеглят ли се руските войски , или не . Да влизат ли укрите в Херсон или да гледат отдалеч . Така и не разбра Зеле , че почти нищо не зависи от него . Каквото се разберат батковците , това става

291

Анонимен

преди 1 година

Истинските *** са онези където ни изнасят държавата на укрите.Робуват им по 5 звездните хотели.Тези укри са си живи руснаци.

290

Никой

преди 1 година

Това русоробите наистина са по- глупавички от останалата част от народа, за съжаление голяма.