21

Анонимен

преди 1 година

Звучен шамар за Кирил Петков.

20

До 12ти

преди 1 година

Ами умрели сме, да. България потребяваше близо 4 милиарда кубични метра годишно. Един лев да е разликата в цената можеш да сметнеш щетата върху бюджета. Така че не злорадствай. Съвсем сме умрели без руския нефт, обаче. Молете се той да не спре. Ще видите цените на всичко как ще скочат с още 60% на общо основание, а в последствие още 20%-30%, по никому не ясни причини.

19

Анонимен

преди 1 година

Тъжната истина е, че по-голямата част от втечнения газ пак е руски, но през посредници. Естествено и на по-високи цени. Ама вече сме енергийно независими, нали? То бива късане с действителността, ама с тия умнотии ще минем и шизофрениците от Карлуково.

18

Анонимен

преди 1 година

До 12 много си глyпaв Саше. Става въпрос за цени на борсата Русия не си определя сама цените, коментирай новината от френският президент или германският министър на икономиката затова как САЩ продават техният газ 4 пъти по-скъпо на европейският пазар отколкото струва на американския. В Европа има дефицит и затова скачат цените. Макрон попита как така САЩ ще печелят толкова много от съюзниците си при положение ,че съюзниците налагат американски санкции на северен поток. Промит краваророб

17

И с газ и без газ

преди 1 година

живеем в съвременен Содом! Господи помогни ни да се преборим със сатанистката действителност, в която са ни навряли насила. Оргии, войни, безчовечност и безпътен материализъм, една безкрайна вакханалия и панаир на суетата и сатанизма. Моля се за успеха на Русия и П-у-т-ин. Източните империи са единственоте които що годе са се запазили с всичкия си.

16

Заплатите в БеГе

преди 1 година

също са по-ниски от европейските. И разликата не е 60 евро, не е дори 600 евро...

15

Анонимен

преди 1 година

До 15 мантрата е тази , че ЕС с 2рия енергиен пакет който прие се отказа от цените на дългосрочните договори и сложи газта на борсата ,както и тока . Сега берем плодовете на Тея закони. Ако цената беше останала по дългосрочните договори германците щяха да плащат 300$ и тая тема нямаше да съществува в момента.

14

Анонимен

преди 1 година

То и про100 Киро се изказваше за танкерите ,че са малко по евтини от борсовите цени на руската газ, обаче съвсем целенасочено не споменаваше , че това е без таксата за терминала за разтоварване.

13

niki

преди 1 година

Абе какво стана с мантрата, че газ от Газпром е най-евтиния и ние трябва да се надупим на съветските поробители иначе ще стоим на студено зимата?

12

Анонимен

преди 1 година

По време на правителството на Кирил Петков е купуван природен газ с 30% по-скъпо и не е направено нищо, за да имаме устойчиви и дългосрочни договори.Това заяви по време на изслушване в парламента министър Росен Христов.

11

profetey

преди 1 година

Тук се говори в проценти, но не с конкретни суми. Най-добре ще е да се напише. Газта през всяко тримесечие на 2021 година е ... След това за 2022 година. Може да се напишат и борсовите цени. Тогава може да се коментира. Иначе може да говорят за следната ситуация: миналата година нещо е струвало 1 лв. Сега на борсата е 10 лв и с отстъпка е 5 лв. Не твърдя че това е ситуацията с газта, но затова трябва точни числа да се ползват, а не проценти.

10

Даа сигурно

преди 1 година

Защото Кирчо носи в газ кофи от Канада. Да е жив и здрав Кирчо още много да ни донесе.

9

Анонимен

преди 1 година

Газа поевтиня защото крадците от ПП ги няма във властта вече!!

8

33

преди 1 година

Сега купуваме по евтино,защото не сте питали Киро Истината как се търгува.

7

Анонимен

преди 1 година

Браво на служебния кабинет съставен от Президента!! Ето затова България трябва да бъде президентска република!

6

Просто Кирчо

преди 1 година

Предлагам газ на килограм. Доставка само с Еконт.

5

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се радваме ли? И да се чувстваме богати, след като обедняхме? А как е съотношението на цените сега и по времето, когато получавахме газ по тръбите от Русия?

4

това го уреди ПП

преди 1 година

Само дето не споменават ,че това е нещо което ПП уреди , а калифорнийският лодкар дето ни набутаха за енергиен министър се опита да саботира сделката с танкерите и да ни набута пак скъп руски газ.

3

и затова ли

преди 1 година

поноффикация пусна поното в софия. Нали ек каза икономии на газ за да се победи руския мечок. Загрижени когато не е е още толкова студено

2

перко

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо ще бъдат първите осъдени политици.