24

Ммммда

преди 1 година

Много ми е интересно как ни обяснявате всеки ден за всевъзможни санкции наложени на Русия и колко зле била Русия после как продажбите на Русия достигнали връх и колко много милярди била прибрала Русия! Значи няма санкции и всичко е една голяма матрица(телевизора,радиото,интернет пространството) а реално не е! Обърках се

23

Истината

преди 1 година

Tези санкции са като анти-реклама. По добре от никаква и от там и търсенето. Борсите работят 5, 10, 15 г. маржове по цени и количества на.......(купувайте си учебника Борси и Борсови Операции на Академията и се научете) и всеки иска да си вземе неговото.

22

С Русия в сърцето

преди 1 година

България и Русия сме братски славянски и православни братя! Българите подкрепяме Русия в борбата и със световния империализъм!!

21

Кой е Путин?

преди 1 година

Дребен държавник по времето на Елон Мъск.

20

Български син

преди 1 година

Слава на Владимир Путин! Радвам се че живея във време да видя Голям политик и държавник военно началник като Путин. Нареди името си до Екатерина Велика.

19

Анонимен

преди 1 година

Караджата, събирай четата и преврат. Докарвай "златното време" на бай ти Тошо. Нали за това плачеш...

18

Анонимен

преди 1 година

На Путин неистово му трябват долари. Санкционираните стоки се купуват с посредници 20-50% по скъпо. Китай, Индия, Корея, Турция и Япония изкупуват в момента огромни количества от така наречените "военни резерви". Долари имат а стоката не се разваля. Руските складове се опразват и войната върви / някак си / Заради неутралната си позиция и Турция и Унгария поискаха отлагане на плащането на газ с 6 месеца. Тогава каква ще е ситуацията с Русия и Путин все още никой не може да каже. Чиста печалба

17

Караджата

преди 1 година

32 години демокрация и какво, цяла България пустош, пустиня съсипана икономика, земеделие, животновъдство но имаме кока кола и банани. Окупираха се в София като в крепост и решиха че са недосегаеми, дадоха ни евроатлантически "ценности" опа лъжи, измами, кражби, подлости и дегизираха като Демокрация.

16

Анонимен

преди 1 година

До Германец О, о ,о ! Извратеняк ! Как е в страната на победилите гей ,трансгендерски ,многополови ценности ?

15

Анонимен

преди 1 година

ще стане като газа . Уж се откааали , ама купуват като невидли руси втечнен. И това никой не може да го разбере . Уж финансирали войната , като купуват руски тръбен газ . той беше по-евтин . А като купуват руски ВПГ , за който се плаща много по -скъпо , не се финансира войната . Абе или всички играят някава игра , или ЕС няма връзка " с компютъра"

14

До Германец

преди 1 година

А немски знаеш ли? Или само руски:-)

13

Германец

преди 1 година

"ЕС само ще обеднява.." -- Чемодан, вокзал, Москва :)

12

Анонимен

преди 1 година

Първа не въпреки, а запади санкциите от 5 Декимври, всички се втернали да кепеват нифт като луди! Второ санкциите, само създават възможности за спекула, трети страни като Индия и Китай които ще препродават на ЕС за луди пари!Лидерите на ЕС саТъъъпи! ЕС само ще обеднява..

11

Калин

преди 1 година

Еййй, вече сте смешни. Представям си Норвегия как купува руски петрол на 5 пъти по висоока цена от техния петрол. В европа е 2-3 пъти по евтин, но и те купуват нелегално от Русия...Винаги съм знаел че са малко глуповати, европейците де. Призовавам и ние да купуваме скъпо от Русия. Единствената страна в света която е имала футболен турнир " ЗА КУПАТА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ " се нарича НРБългария. Сега слава богу е " КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ "......Е кажете ми КАКВИ СМЕ.

10

Петров

преди 1 година

доставките на македонски домати и турски арпаджик за модерна България достигнаха своя връх.

9

Хан Тервел

преди 1 година

Стига малоумие.Санкцията за покупка на петрол в ЕС влиза в сила от 05.декември 2022г .Санкция още НЯМА.Санкцията не важи за България.За България има отсрочка от една година-(за доставка по море).Отсрочка има и за Унгария-(по тръба).

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12 Мъка , но за кого

7

Нетт

преди 1 година

До Така трябва - няма, западните марионетки ще започнат да ти вдигнат данъците след няколко месеца, като започнем да изпълняваме току що приетите задължения за осъществяване на зелената сделка! Дядо Вова е също в играта - цяла война е стартирал за да окомплектоват цирка, като ти помогне с цената да искаш да се лишиш от замърсяващите петрол и газ :)))))))))))

6

Анонимен

преди 1 година

А от декемви пак ще има статии от рода " ЕС платили с 100 млрд .евро повече за закупуване на руски петрол " . Това са гениални санкции. Засягат много повече санкциониращите .

5

Анонимен

преди 1 година

А нимой тъй . Нашите казват - руски горива недемократични , ЕС сме едно . Пита се , кой ги купува , като е лош нефт , мноооооого лош . Това не може да са евроатлантичесите правителства