15

Анонимен

преди 1 година

В Белгия няма путинифили. Те не протестират против това, че Белгия помага на Украйна.

14

Анонимен

преди 1 година

В Русия защо не протестират? Защото там е тоталитаризъм и протестите са забранени.

13

Анонимен

преди 1 година

Колониални неволи

12

Беко

преди 1 година

И за какво реално протестират? При тях няма трайно увеличение на конкретни стоки, държавата изкупува фотоволтаичната енерия от семейнитте панели, газта се понижи като цена и това се отрази и в потреблението... Ей, много yшанки има и там на русска хpанилка, особено във валонските синдикати...

11

Анализатор

преди 1 година

Амиии, дйде време да платим за глупостта си да ходим на протести, за да разрушим реда в държавата ! Днес вече няма нито ред , нито държава ! Но пък имаме дупетати, които по цял ден си бъркат в носа и се чудят от кои народни пари да откраднат ! И ще откраднат, защото народът им позволява и ги поощрява ,вместо да ги погне с тояги и камъни!

10

Анонимен

преди 1 година

Разбираемо е - Тези двамата в средата с дългата коса и такенцето не са се къпали от миналата година , а и по нищо не изглежда че скоро ще се изкъпят ! Така става като ядеш само прави краставици и кокошките са по-щастливи от хората !

9

Анонимен

преди 1 година

Няма как да бориш инфлация с наливане на пари. Който е завършил икономика знае за цикличността на икономиката и за инструментите, с които се бори инфлация.Да предположим, че народа спре да търси всякакви стоки и започне да пести от всичко- бензин, почивки, нова кола, нови дрехи, скъпи храни, ремонти, обзавеждане и др. Цените ще тръгнат надолу за 1 месец, НО като наливаш помощи, народът продължава да търси всякакви стоки на високите цени.

8

Хе,хе !

преди 1 година

Навсякъде има народи от истински хора, които си търсят правата и ги отстояват активно - протести,стачки,неподчинение...! Само в България трябва да платиш на агитки , за да се разходят с вувузели и тъпани по улиците и да крещят исдиотии, Минекян и Хаджикян да носят ковчези ,риби, павета......! И после тези същите простаци да са назначни за миниатри и дупетати !!! И никаква реакция на това , че тези из.ро.ди плюят и се.рат по главата на суверена ! Робски народ-робска държава!

7

Анонимен

преди 1 година

Сложете по-голяма снимка , че на тази не се виждат Украинските знамена !

6

Анонимен

преди 1 година

вчера питах програмата за храни за инвалиди и соц.слаби във вид на пакети брашно,ориз,захар кога ще започне,там където обикновено ги раздават служителката каза,"няма тази година,украинците ги изядоха",то хубаво украинци,украинци,ама бедните българи къде са,да отговори ЕС.

5

баба мара

преди 1 година

когато започна воината сащ русия всички мълчаха и изпращаха оръжие за украинаи сега се развикаха защо ли консуматорските общества на запада под влияние натяхната пропаганда изобщо не разбраха какво се случва в европа след 75 г мирсега ще научат но малко късно и то по болезнения начин

4

Анонимен

преди 1 година

Цяла Европа се тресе от протести против правителствата и подчиненото положение на държавите на САЩ и НАТО.

3

радомир

преди 1 година

Време е да се затегнат коланите, не само у нас, но и на запад. Да затегнем коланите, да събираме пари и да си връщаме заемите, които са изхарчени последното десетилетие. Това е пътя напред и е време да минем по него.

2

Ванката

преди 1 година

Гърците стачкуват от вчера, ама една буква няма за това...

1

Sмех

преди 1 година

Ето как реагират европейците а Българите 30 години всеки месец увеличение ток, парно, храни.И се търпи.