79

ВСЕ ТАКА!

преди 1 година

И после - библейски потоп......

78

Анонимен 001

преди 1 година

ахх каква новина, сега им трябва президент който е гей джуже албинос с ръце до коленете и с руски корени...

77

Анонимен

преди 1 година

Това е нова мода и нови ценности.Скоро и в България ще дойде новото време.

76

Американ

преди 1 година

Републиканският електорат не отиде да гласува, чвно от прекалена самоуверентс. В резултат вероятно републиканците ще спечелят само едната камара на конгреса, което е достатъчно но е е това, което се очакваше.

75

Анонимен

преди 1 година

Пак имаше фалшифициране.

74

Анонимен

преди 1 година

Rip usa.

73

Скоро и в България

преди 1 година

И като верни на евроатлантизма и новите братя отвъд океана, искаме и в България! Ciганите да пишат българската история и българите да я зубрят всеки ден, докато им дойде акъла, ама надали! Вижте какво става в България, а Америка не е лъжица за българските уста!

72

Анонимен

преди 1 година

Щатите гледат от Сърбия.

71

Анонимен

преди 1 година

Нормално.*** вълната залива Америка.Америка се променя.

70

М

преди 1 година

Няма да се изненадам ако в скоро време в Щатите на обществена почит да излязат и канибалите. Все някой ще се досети че правата им са нарушени и трябва да бъдат защитавани в желанието си да ядат човешко месо. То веганите, ЛБГ... джендари и др. нередовни вече наложиха волята си остават само канибалите.

69

хаха

преди 1 година

нерде америка нерде булгериа. Тука наяите са само некакви местни бабаити, никакви качества. Някои от тях един смартфон немогат да обслжат, ама ако е за мутреене нема равни. Пропаднала държава.

68

Анонимен

преди 1 година

Копаят дъното янките, не са това което беха :))) За леЗбийка по мога да го приема, все пак е жена и гледаме снизходително към това, но черен от Африка губернатор.....:))) Забравих, че били горди афроамериканци, сори хора :)))

67

Анонимен

преди 1 година

Супер са джендърските ценности. Харесва ми как опорката им по време на ковид беше да вярваме в науката за да се боцнем, но пък отричат мъжкия и женския пол, което е в разрес с науката им

66

azz

преди 1 година

Навремето така е започнало началото на края на Римската империя - извращения,прекалено богати и прекалено бедни...ще видим и края на тази 200 годишна държава,създадена от бегълци и убийци...

65

Избори

преди 1 година

По всичко изглежда, че демократите губят изборите за Конгрес, хахаа. Освен ако разбира се не започнат с фалшификациите, както те обичат да правят. Ако всичко е точно от утре светът може да започне леко да се оправя. Да секнат финансирането за Украйна или поне да го намалят. Дадат ли заден САЩ, евролакейте също ще се дръпнат и тогава Зеленски ще ходи в Кремъл на дългата маса да подпише капитулацията на Украйна.

64

Анонимен

преди 1 година

Е какво толкова, и Ана Бърнабич на съседите стана министър председател. Нова ера, нови моди.

63

аа

преди 1 година

ще има съзтезание в днесове дирове капитали за повече *** статии на тема демократите печелят. Демократите губят и парите може и да спрат за тъпите дирве днесове и капитали

62

Анонимен

преди 1 година

"Тръмп сигнализира за проблеми с машините за отчитане на гласове в Аризона."Демократите са обещали на IT-тата да стават фюрери след като въведат изкуствения интелект за контрол на населението.Много ясно,че ще повредат машините,за да се продължи въвеждането на неофашизма,който ще бъде представен за демокрация.Жалко...

61

АЗ

преди 1 година

Очаквано демократите мамят страшно много.

60

Peter

преди 1 година

Тази новина от днес.бг ми напомня стар виц: Състезавали се Брежнев и Рейгън с коли. Рейгън с Форд лесно изпреварил волгата на Брежнев. На другия ден това било отразено в съветската преса така: "Нашият генерален секретар на ЦК на КПСС другарят Леонид Илич Брежнев завоюва почетното второ място, докато неговият съперник, президента на Съединените Американски Щати Роналд Рейгън, за голямо съжаление успя да се класира едва предпоследен." Радвам се, че печелят републиканците и то с много :-)