24

Анонимен

преди 1 година

Нямам идея кой руснак колко е платил. Но знам че Европа се самоунищожи! Недоимък, безумните цени, самоизолирането, разделението на обществото на вътрешни врагове, фалити, енергийната криза, помагането за чужди граждани и отхвърлянето на свои, това ще убие Европа. Не ми пука колко плащат руснаците, когато Европа бе свалена на колене. Мислите си че сме силни? Ха. В следващите 20 г ще сме роби!

23

Анонимен

преди 1 година

Призив на Путин към Запада....Не давайте оръжия на Украйна защото така разпалване още повече. ВОЙНАТА" ...Абе другарю Путин..Ние да не сме верните ти поданици , че да лъжеш така безпардонно в очите.....Каква война , какви пет лева.Налй няма война а ,,специална операция"....Уточни пак когато говориш с американци.Не се намираш в канал Россия днес".Последно,война ли е или ,,специална операция.Че и нашите *** тук в България станаха разногледи ***...хахахаха

22

Българин

преди 1 година

Освобождението на Херсон от руските окупатори е емблематичен ден,който ще остане в историята!Уважение за непримиримия украински народ,който не се предаде пред събраните от два континента,пзверели и жестоки пълчища на безумеца Путин!

21

Анонимен

преди 1 година

Хайл Путин!....Май фюрер Путин май прекали.Джуфжето ще бъде съдено като неонацист с обвиненията от самия него.И повод за войната която предприе.Приказки за ,,ала бала портокала "няма да минат през съда в Хага.Военни престъпления и геноцид са основните обвинения.Свидетели са негови военнослужещи и саратници.

20

Анонимен

преди 1 година

глупаците седят и мислят, за да измислят нещо друго за Русия, за да повярват хората. Защо разпространявате омраза? плащат ли ви? Или си толкова дефектен?

19

Занапред

преди 1 година

Имат да плащат всички дружно в продължение на десетки години репарации на Украйна !

18

Неразбиращ?

преди 1 година

В Киев няма ток,оти?

17

Елка нюз

преди 1 година

Колко ток има в Херсон? Николко муаахахахах

16

Христо Христов

преди 1 година

Дреме ви за Русия. Кажете България колко плати.

15

Анонимен

преди 1 година

Платили са докрай със цената на собствените си бюджети! Даже планираните списъци с мобилизирани не могат да бъдат изпълнени поради невъзможност за финансирането им.Двама губернатори вече заявиха,че регионите им са във фактически фалит.

14

Анонимен

преди 1 година

Това на снимката сигурно се мисли за човек....

13

Хе хе

преди 1 година

До Хахаха Ще плащаш като поп ! На Ротшилдгруп -Нидерланд ,собственици на Лукойл-Нефтохим . Долу ръцете от евреите ,че чупят и глави !

12

Анонимен

преди 1 година

И ние сме излъгани от Боко, че горивата ще станат евтини като го изберем, ама си имаме приказка, че не е луд този който яде баница, а този който му я дава.

11

Калеко Алеко

преди 1 година

Като я гледам тази на снимката, братушките на нашенските русoрoби покрай военният си скрап от времето на ВСВ и СеСеСерето май са извадили от нaфтлинa и старите си въшкaрници в комплект с вaтeнкитe и ушaнкитe ... !!!

10

Анонимен

преди 1 година

РадеФ излезе толкова подла ***, излъга хората, че е против мутрата, а те са комбина и се изгавриха с надеждите на хората.

9

Даммм

преди 1 година

Л.ел.е в раша съвсем са объркани. Да отделят за войната която започнаха. И го пишат все едно е геройство. Промити мозъци

8

Анонимен

преди 1 година

Тоест убийците на православни мъже, жени и деца и унищожителите на живота им няма да си получат парите ли? И нас защо това трябва да ни интересува? Аз лично се радвам.

7

Анонимен

преди 1 година

ези пари са сравними с бюджета на малък руски регион: Калмикия е похарчила 22,3 млрд. евро за цялата 2021 г.------////похарчени са само на хартия с останолото е напазарувано яхти и вили :))

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Налели колкото трябва и още ще налеят ,нали ? Не са взели заеми и не вземат, за разлика от нещастната ни Родина ,трупаща заем след заем в полза на губернаторите ни . Нали знаете ,че ако кажат ,че ни дават 10 ,тук я дойдат 2-3 , я не ?Сам Тулупа се хвали ,че дава 200 млн. на 1 милиарда ,на хомодружината от Блюксел . На чужд гроб ,плачете !

5

Аз да питам

преди 1 година

ние, българските граждани и данъкоплатци, колко плащаме за войната? А какво отношение имаме към нея? Какво ни засяга тя? Кой ще решава нашите проблеми, създадени от "нашите" "държавници"? Правило и двете са в кавички, защото не нито са наши, нито са държавници! Отделно, че руснака плаща центове за отопления, а моята сметка беше 400лв в месец без парно!