12

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията е измислена от гърците. Тези краври какво са обсебили думата демокрация?

11

Анонимен

преди 1 година

Демокрация за наглосаксите е когато в дадена страна имат марионетно правителство и то прави това, което искат САЩ. Ако не е така и дадената страна не иска да е дойна крава на САЩ, тогава краварите внасят "демокрация" като я атакуват по един или друг начин, вкл. и война. САЩ са злото на света.

10

Анонимен

преди 1 година

Е, бъдещето ще покаже! Важно е да пребъде Америка! Партиите идват и си отиват! Жив и здрав Байдън!

9

Анонимен

преди 1 година

Този кога ще махне злокобния и тираничен закон за регистрация на чуждестранните агенти (The Foreign Agents Registration Act или FARA) срещу, който дори нашите евроатлантици хлленчат?

8

мдаа

преди 1 година

Джош Хоули, американски сенатор: Знаете ли какво всъщност е дезинформация? Истинската дезинформация е, че администрацията на Байдън вярва в демокрацията. Защото мислят по следния начин. Ако правите това, което ви казват, и вярвате в това, което ви казват, и гласувате както те искат, тогава това за тях е демокрацията.Но ако имате свои собствени идеи, или изказвате собствено мнение, или изучавате нещата сами, те ще ви наблюдават, ще ви цензурират и ще използват правителството срещу вас.

7

Анонимен

преди 1 година

Съсипахте толкова много държави за Вашата само на думи демокрация. Ако някой си мисли че в Америка има демокрация е много наивен. Демокрацията ви на никому ненужна. Демокрация олицетворяваща демонизация. Жалка държава, глупави хора.

6

Анонимен

преди 1 година

Ако има демокрация трябва да видим Байдън и синът му в затвора. Не са ли там, значи всичко е измама. И дано ние си научим урока.

5

Анонимен

преди 1 година

Бай Дончо ще оправи Бай Данчо, който не знае на кой свят се намира.

4

Анонимен

преди 1 година

Не сте демокрация, нямате референдуми за нищо.Вие сте конституционна република.

3

Анонимен

преди 1 година

В Америка ежедневно новите звучат така : това е заплаха за нашата демокрация. Всичко що се случва на тази земя, в регионите в които има природни ресурси го обявяват като заплаха за тяхната демокрация повтаряйки ги многократно по националните телевизии докато не промият мозъците на американците(не че им трябва много) а след това се вживяват в ролята на спасители и тръгват да спасяват световната демокрация. И тъй като хората им са неинформирани с промити глави ги възхваляват и ги защитават.

2

Анонимен

преди 1 година

Така е ще се секне далаверата , и тука така ревът нало умряло от журналист до политик

1

българина

преди 1 година

Светът е изложен на риск след 1948 след Остта на Злото, сащ - израел....