244

Анонимен

преди 1 година

Като падне диктатора всичките тия, наемници,чеченци,буряти,татари, и тнт ще се отделят от Русия - това с падането на Путин го чета и го слушам вече 14 години от 2008 година още, а след 1 месец идва 2023 г и ще станат 15 години :) 1-во топките на коча също се клатят, ама не падат. 2-ро дори и да ни напусне другарят Путин, в Русия има достатъчно достойни мъже, които да продължат делото му. Деменцията Байдън и евроджендъритте изглеждат смешни и жалки в сравнение с лидерите на Русия.

243

Анонимен

преди 1 година

повечето войни Русията ти ги е загубила - не ги изброяваш, защото няма какво. Формално Русия губи Първата Световна война заради Революцията, но много скоро си връща всички загубени територии и създава още по-велика империя: СССР. Също така губи няколко незначителни острова и пристанища на заника на географията от Япония през 1908 г, които си връща през 1945 г. Има и няколко загуби от татаро-монголите през Средновековието, но накрая и тях ги натиква в кyчи заник в Азия.

242

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Като падне диктатора всичките тия, наемници,чеченци,буряти,татари, и тнт ще се отделят от Русия.

241

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

До 274, повечето войни Русията ти ги е загубила,няма да ги изброявам по-долу са изброили част от тях.И тази ще загуби.

240

БСП КОМУНДЕ

преди 1 година

Тук има едно *** пишещо против Путин...време е да го спрете....

239

Анонимен

преди 1 година

И доста българи също ще преживеят студена зима, и не защото няма газ, а защото ще им е скъпо. Уж сме на "правилната" страна, но пак за нас останаха по-здравите с по-големите вени.

238

Климбо

преди 1 година

Хммм можеш да напишеш войнолюбец,но не и @стреб....

237

Климбо

преди 1 година

Войнолюбци

236

Анонимен

преди 1 година

Русофобията е скъпо удоволствие. Всички войни срещу Русия завършват трагично за нейните противници. Справка: Германия (Хитлер) 1941 - 1945 г; Франция (Наполеон) 1812-1814 г; Швеция (Карл XII) 1701 - 1721; 5 април 1242 г - Свети благоверни княз Александър Невски разбива тевтонските рицари в битката при Чудското езеро и още безброй исторически примери, знаете че размерът на коментарите е ограничен.

235

Анонимен

преди 1 година

Жено, идвай на Слънчака и влизай в купона.

234

Климбо

преди 1 година

Ястреби

233

Климбо

преди 1 година

Дано никога и ние не пишем подобно заглавие...проклети да са българските "ястреби"....и овчедушието българско...

232

Елементарно Уотсън

преди 1 година

Украинците удрят моста за Крим, руснаците удрят електроснабдяването им. Ако пак се случи нещо на моста, вероятно и водата ще им спрат. Не че са хубави тия работи, ама така се получава.

231

Жена

преди 1 година

Ако се беше интересувала какво правят нейните в Донбас щеше да знае защо

230

Анонимен

преди 1 година

Това само че не е форум по статията. Това е митинг на Лозунгите от опорки дадени на глухи слепи и необразовани хора срещу заплащане да ги пускат по форумите , ние хората нямаме място тука си губим времето. Ако ни няма нас няма да има смисъл и от тях. За моите 60 години по грозно нещо от платеното безмозъчно трролене не мога да си представя .Презираме ви.

229

Анонимен

преди 1 година

Това не е форум по статията. Това е митинг на Лозунгите от опорки дадени на глухи слепи и необразовани хора срещу заплащане да ги пускат по форумите , ние хората нямаме място тука си губим времето. Ако ни няма нас няма да има смисъл и от тях. За моите 60 години по грозно нещо от платено безмозъчни трроленето не мога да си представя

228

Анонимен

преди 1 година

Благодарете на Байдън, Урсула и Зеленски.

227

РАМБО

преди 1 година

Путин идвам в Кремле.....да са ДЖУДИСАМЕ....

226

До 263

преди 1 година

А КАК БЕШЕ ПРЕДИ 2014г.....

225

Анонимен

преди 1 година

Ами как ще разбереш с какво точно украинците заслужили този бой като нарочно не четеш и нарочно не искаш да знаеш. Грантаджийчетата не са чували за това колко народ укрите утрепаха от 2014 г до сега. В това число стотици деца. Заслужиха си боя още как..