26

ъъъ

преди 1 година

Сергейчо започнал трудовата си кариера като министър председател Руска партенка

25

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Сергей,ако не бяха го взели в Партията на...работа,още щеше да си ходи...безработен,немил,недраг

24

Край

преди 1 година

Тоя ще е остане в историята като "социалиста" въвел плосък подоходен данък без облагаем минимум.

23

Край

преди 1 година

Бутикова.

22

Анонимен

преди 1 година

Един провален политик от миналото с амбициозна жена с медии! Съжалявам време е за мемоари и пенсия Серго

21

Анонимен

преди 1 година

И ти си най- виновният! Бързо забрави каква боксова круша на боко беле!

20

Анонимен

преди 1 година

Въвеждането на делигираните бюджети, обучението едновременно на бавноразвиващи се заедно с другите,даването на възможност за влизане във висше училище само с оценката по български от матурата (и за инженер или за математик може да се влезе) преминаването в по-горен клас, даже ако ни си влизал в час, само да те има по списък, са все сигурни стъпки за убиване на младото поколение. Действия, предприети от неговото правителство и умника кривогледия и вечно небръснат Вълчев, май се казваше)

19

Тоя

преди 1 година

Закопа българската икономика. Първо я парцелираха, разпределиха, окрадоха. А след това си спретнаха и подходящи данъци. Плоския данък.

18

Социаглиcт

преди 1 година

Серго, Серго, още помня как посрещна ГЕРБ за първи път в парламента с думите "Здравейте циркаджии! ", е толкова години след това те за пореден път са пъвра политическа сила а вие бавно оттичате в канавката.

17

Анонимен

преди 1 година

Ако заплатите в България се повишаваха с темповете на повишение при Станишев, сега ми имал ата заплата щеше да е 1500 лева, а средната заплата около 3500 лева.

16

Анонимен

преди 1 година

Станишев беше избран за председател на БСП с надежда за подмладяване, а той запази всичко сиви кардинали и обръчи от фирми. Вечни местни феодали. Като дойде Нинова, започна обновяване и подмладяване. Но липсата на опит, липсата на дългосрочно подготвяне на кадри не се компенсира с 4-5 години. За последните 20-тина години чрез учебните програми младежите се откъснаха от реалностите на света, създаде им се нихилизъм към българщината и дезинтерс към точните и природни науки...

15

Анонимен

преди 1 година

Станишев с 1 129 196 гласа стана премиер, а Нинова с 232 958 гласа отказва да подаде оставка.

14

Демократ

преди 1 година

Харесва ми как се развиват БСП, ПП и ДБ....... в ШЕСТА ГЛУХА...

13

Анонимен

преди 1 година

След всичко, което БСП причини на България, е чудо че все още са в парламента. И с хартиена бюлетина, резултатите ще са същите.

12

Анонимен

преди 1 година

Като свърши това което може да се открадне от държавата , крадците напуснаха партията и сега неистово се борят "не съм от тях како Сийке" Това им спестява и вноските към Позитано И партията се показа такава каквато е "проста и малка" Засега само медийната подкрепа остана щото там имаше авансови плащания. Скоро обаче ще важи израза "пито платено" Новите лица на приватизационния бизнес: Президентски съвет от милионери, скалъпване на креслива партийка за изборите. медиен монополизъм. Плащай народе

11

Анонимен

преди 1 година

Урродлив хамстере, бК/С/п е точно там където й е мястото. Още малко й трябва да я пратим в небитието.

10

Анонимен

преди 1 година

не знам какво точно е свършил господинът в международно отношение, но помня, че по негово време няколко пъти идваха емисари да оказват натиск върху г-жа Нинова БСП да приеме истанбулската конвенция, също по негово време в ЕС приеха документ, приравняващ нацизма с комунизма (въпреки че комунизъм никога не е имало), също по негово време, в разцвета на ковида се разбра, че хиляди хора, главно източноевропейци, работят в почти робски условия във фирми в най-богатите страни...Къде тук е социализмът?

9

BMW

преди 1 година

BMW се изнася в Китай. И другите са оглеждат къде да се изнесат. При тези цени на енергията бизнес в Германия не може да има. В монента повечето са спрели и чакат развитие на ситуацията.

8

Анонимен

преди 1 година

BASF, BMW, Siemens, Volkswagen, Bayer, Merck. Biontech, Deutche Bank, Hipp, Wacker Chemie, Addidas и редица други бяха със Шолц в Китай.

7

Анонимен

преди 1 година

Промишлена инфлация (увеличение на разходите за производство) в страните от ЕС: 78,2% България, 67,5% Унгария, 62,9% Румъния, 62,8 Словакия, 62,4% Латвия, 53,0% Италия, 49,5% Белгия, 48,0% Литва, 46,9% Германия, 46,2% Дания, 37,1% Холандия, 28,5% Франция.