142

NNnnn

преди 1 година

Украина не е в НАТО,така че можем да не помагаме. До сега добре беше,че го продавахме. Сега трябва да го даваме без пари. Каква е ползата така за нас. Украинците са най-големите мошеници в Европа.

141

До 189

преди 1 година

Разликата между Нато и ЕС е доста голяма едното е военен съюз другото икономически. ЕС не може да взема решения относно оръжия и военни действия. Може да налага икономически санкций и да подкрепя финансово. Другото е твоите собствени разсъждения и желания.

140

Анонимен

преди 1 година

До НадеждаНарода според един пишман натовец бил жертва на вездесъщата руска пропаганда. Според подобни правоверни джендъроястреби тук било пълно с руски агенти и нямало достатъчно борба с "фалшивите" новини в медиите. Аз само 'правилни' т.е политкоректни новини съм виждал досегав бг медиите, а руски шпионин не съм виждал откакто последно даваха филма '17 мига от пролетта'. Но човек просто трябва да прочете малко коментари под някоя новина ('правилна' не фалшива) и да се увери какви шпиони има.

139

Ман Гал

преди 1 година

Нито една от страните в конфликта не е член на Нато така че можем да сме неутрална страна. Тоя дрът *** тия да ги разправя на някой друг.Нато се меси постоянно в конфликти които не са негови но пък когато някоя от член6 има икономически интерес.

138

няма име

преди 1 година

ТИ и българия сте една пюнка в нато7 КОЙТО се ползват от предателите :българи:

137

Антоанета Атанасова

преди 1 година

Моля,спрете да публикувате подобни глупости.България е НЕУТРАЛНА и това е най-доброто за нея!!!! Който написа статията ще отиде ли да умре за украинците,или само знае да пише глупости.

136

Втори Народен съд

преди 1 година

Всички имена на предатели и майкопродавци, които ни въвличате във война се записват и ще дойде време да ви съдим, както през 1945 г.!!!!!!

135

Надежда

преди 1 година

Народа казва:не, а сега?

134

Макарона

преди 1 година

Украйна не е в НАТО и ЕС не е военна организация, спрете да лъжете българите, те не са толкова прости!!!

133

Анонимен

преди 1 година

България участва в този конфликт като военен съюзник на Украйна, не по линия на членството си в НАТО, а по линия на членството си в ЕС. НАТО не е във военен конфликт, защото не е възникнала хипотезата на член 5 от вашингтонския договор ( нападение срещу страна членка по договора).

132

Анонимен

преди 1 година

НАТО като организация не е във война с Руската федерация. ЕС обаче като организация е във война с Руската федерация, по силата на колективно решение на съвета на ЕС, организацията ЕС да финансира от своя бюджет оръжие, логистика и обучение на украинската армия, както и конфискация на парични активи от ЕЦБ (европейската централна банка). България е в ЕС, значи също е във война с Руската федерация. И българския народ подкрепя това, тъй като излъчва мнозинство от евро-атлантици в парламента.

131

Анонимен

преди 1 година

украйна падне ли, следващите са полша, българия, румъния, грузия и т.н., но тва да си руски поддръжник незнайно защо и да смяташ, че са ти братя в условия, че са ти казали, че си неприятелска държава, трябва да си излязал от някоя клиника

130

Говорит Решетников

преди 1 година

А официално НАТО във война ли е с Русия?

129

Анонимен

преди 1 година

русия ни манипулираше с цената, същите ни обявиха за неприятелска държава, и същите нападат мирни градове и убиват деца, и пак същите нарушиха всички международни принципи на мир, заплашват с ядрени бойни глави. 90% от планетата помага на украйна, само българските продaжници като бсп, възраждане и т.н. твърдят невярни твърдения в защита на същите тези терористи

128

Анонимен

преди 1 година

Така, дадохме оръжие, сега малко по малко започват да ни подготвят за даване и на жива сила!!!

127

Анонимен

преди 1 година

а откога НАТО е страна?

126

Анонимен

преди 1 година

Т.е. утре НАТО ще поиска войски и ние ще сме задължени да изпратим бащите или синовете си да умират далеч от родината в една тотално чужда война? Айде стига с това НАТО!!! Нашия интерес трябва да е преди всичко!!! Ако изборът е НАТО или живот, предпочитам живота!!!

125

Анонимен

преди 1 година

"Според Валери Тодоров проблемът е, че България не знае с какво точно разполага" --- няма страшно , украинският посланик ще ни каже . Укрите са наясно с какво разполагаме

124

Писна Ми

преди 1 година

Изненадан съм колко плитки са някои размишления сред коментарите, били сме в НАТО и трябвало да помагаме, няма такова нещо НАТО е отбранителен пакт а не офанзивен когато трябва да се пращат помощи на други държави ИЗВЪН НАТО никой няма никакви задължения всичко е на доброволни начала така, че ако не изпращаме оръжие не подлежим на санкции от никого. Обслужва се наратив от посолството на САЩ предлагам всеки милеещ за Украйна да се запише в доброволния взвод и да ходи на фронта.

123

Анонимен

преди 1 година

С вчерашния вот на ГерП,СДС,ДБ и ДПС България ДИРЕКТНО във военен и дипломатически смисъл ЗАЕМА страна в конфликта, а индиректно вчера нашите козяшшки слуги обявиха война на РФ!!!! Това е грозната истина... Бог да пази България от война и от нашите продажници в парламента!!!!