8

Анонимен

преди 1 година

В нашият блок дето има 17 входа някои входове преди години се санираха и сега са като нови, а в нашият вход доста хора не искаха. Сега като видяха, че при съседите е добре вече и те искат, но сега пък може да не стане. Срокът е до март. Дано да се случи и да се санираме безплатно.

7

маату

преди 1 година

Нашия блок е с 90 апартамента и 50% от собствениците са пенсионери, в 10% не живее никой и 40% са работещите. Познайте, кога ще дадат 300 - 500 лв на апартамент и ще съберем 35000 лв. за обследване. :) Плюс това много са топлоизолирани от апартаментите и то с хубави материали и качествено, не като това, което слагат по европроектите.

6

mery

преди 1 година

До АнонименАз го усетих това безплатно саниране. Едно добро нещо за хората е. 2017г ни санираха 2-та входа по програмата и от тогава не съм плащала повече от 90лв. зимните месеци за тази крайна североизточна панелка, която преди не можех да стопля. Платила съм единствено комарниците на прозорците и вратите.

5

Анонимен

преди 1 година

Аха, понеже вече се видя неуместността на изискването за технически паспорти и няма да има лапане от наши фирми, сега ще го обвържем със санирането....

4

Мнение

преди 1 година

Тук има уловка, всички да се втурнат за 1-ви етап, а които останат за втори ще трябва да теглят кредити за 20%-ното участие!!!

3

Анонимен

преди 1 година

В България нищо не е безплатно. И защо има такова разделение за големи и малки сгради? Нашата кооперация с 8 апартамента значи няма никакъв шанс.

2

Анонимен

преди 1 година

Къде е това "безплатно" в тоя живот че не съм го видял.

1

Анонимен

преди 1 година

А вече санираните - да се оправят?