14

психоанализа

преди 1 година

Най-разумното би било да се съберат няколко здравеняка и тупа-лупа някоя вечер да го превъзпитат. Ако от първият път не помага да повторят. Надеждите как някой добричък човек ще му обяснил как не е хубаво да рита в главата малки деца с видимо тегло под 50 килограма а горкичкият извратен садист ще се разкае и ще се осъзнае са наивни глупости .Та той се наслаждава от физическото си надмощие харесва да унижава и да причинява болка.Такива се учат от бой с много болка.Например камшик.

13

Анонимен

преди 1 година

Мисля че трябва да продължи със спорта, но като знам треньорите какви са, май няма да му се получи

12

MaйMyнaтa

преди 1 година

Схемата на движението на човеците, емного сложна. И никой не энае, кой решава тия събития. Аэ също не энам, все още, кой решава съдбите на човеците....само подоэирам кой е

11

Анонимен

преди 1 година

Те от първи клас голяма част от децата са такива,изнервени и агресивни. Съвсем наскоро, абсолютно без причина,ако щете вярвайте , едно дете започна да крещи на моето. Всеки ден даваш пример на детето си как да общува с хората ,как да се държи,кое е лошо и добро и в следващия момент от ранна детска възраст се сблъскват с жестокостта. Някак по мои наблюдения извън БГ децата не са такива и често се питам, има ли смисъл детото ми да живее в тази страна.

10

Анонимен

преди 1 година

Хубаво, наказан е, но сега трябва да се работи с това момче. Оставим ли го просто така, да си живее с наказанията, ще се озлоби на целият свят и ще продължи да расте, смазвайки всичко под краката си. Вярвам че е направил грешка, но вярвам и в прошката. Мисля че може да му се помогне за да намери правилният път. Децата не се раждат зли, понякога просто имат нужда от ментор, а не от някой наркодилър.

9

Анонимен

преди 1 година

Готов е за полицай. Аз имах такива съученици,сега до един са полицаи.

8

Язека

преди 1 година

/Очакваме в скоро време да изпадне в депресия, заради това и да осъди България за няколкостотин хиляди в Страсбург. След това Джей пак ще си е същия ***, а ние същите овци.

7

Анонимен

преди 1 година

Модерно Българско име

6

Хаха

преди 1 година

С индивидуална форма не получава пълноценна диплома и не може да учи в университет, но някак не ми изглежда да се напъва за такова нещо. Просто ще има повече свободно време за глупости. Плашат кучето с пържоли, общо взето.

5

Анонимен

преди 1 година

За Комисията .,какво ще в наказанието ??

4

VladTepes

преди 1 година

Би трябвало да учи в новото елитно училище с хубава ограда във Враца, заменило прославения техникум за вътрешна украса Бойчиновци.

3

Анонимен

преди 1 година

Вие нормални ли сте?Това наказание ли е?

2

Анонимен

преди 1 година

Майтап работа

1

Макаренко

преди 1 година

Това наказание ли е за безподобната му агресия?