92

Германка

преди 1 година

Нук е пълно с мизерстващи работещи хора- 50% от заплатата отиват за данъци, от другото вече не ти стига да си платиш наема и сметката за ток и газ! Той ще ми разправя колко богата била България и българити! Смешен си човек!

91

Жебок

преди 1 година

А то щото ние направихме всичко правилно............... (((

90

123

преди 1 година

До Анонимен111. Пълни глупости. Вече си мисля че тия коментари за скъпия ток ги пишат хора които не живеят в България. Ти да не си от руското посолство. Цената на тока зи битови потребители в България не е мръднала с повече от няколко процента от години. А според руската статистика над 30 000 000 руснаци живеят с по малко от 150 евро на месец. Така че да срявняваме това блато Русия с България е смешно. Имат бая да ни гонят.

89

do 123

преди 1 година

А какви са цените в България и Русия? А горивата? И до тук с икономиката. В България няма държава. Българите изчезваме, окуражаване от НПО малцинства тероризират малкото българи извън София. Тенденция - изчезване на нацията. Образование - 0, здравеопазване само за плащащи добре, възпитание - 0. Изчезване на нацията под чужд диктат - това е България. И цяла Европа е поела по този път.

88

Анонимен

преди 1 година

Българското мерезе е по-голямо от руското мерезе. Това е отговора ми към черноработника в руска тролферма. Капиш?!

87

123

преди 1 година

До Анонимен 102. Ще Ви разкажа за България. Даже ще я сравня с любимата Ви Русия. България има нетен БВП около 11000 $ на човек - "великата" Русия има около 10500. В България добива на пшеница от декар е 590кг в русия 250. В България хората са свободни в Русия са крепости селяни. В България средната пенсия е 700лв в Русия 430 лв. Българите могат да ходят където си искат по света - руснаците чакат по 2-3 дена за да избягат в Киргистан. Бг е сред най големите производители на велосипеди,билки итн

86

Анонимен

преди 1 година

Малиии. Днес цял ден са пръснали руските тролферми от работа. Тези, които бяха нощни смени днес бяха активирани през деня, а сега няма ни един рашисткиТрол да пише коментари под тази статия. А тя има потенциала да стигне 400-500 коментара. Малиии, тролфермите са им скъсали гъзенцата от бачкане цял ден!

85

До 106

преди 1 година

Шолц е социалист! Неговата партия е на социалдемократите..

84

Анонимен

преди 1 година

Българските троллии не ка били нито в САЩ нито в Русия, може даже и в Германия никога са не са били! Само едната пропаганда на DW и ВВС повтарят като евангелие!

83

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли къде е в момента другаря Шолц? Не не е САЩ? На просене в Китай е!

82

Анонимен

преди 1 година

Нищо не може да спре възхода на Китай до първа икономическа сила в света следващите 3-5 години! Хегемонията и контрола на САЩ и васалите от ЕС беше дотук! Украйна е началото..Затова лаят от САЩ и ЕС!

81

Анонимен

преди 1 година

Бойкот на цялата американско-луцеферианска култура кенсъл да джюлс, кение уест президент 2024 и края на фаш идва както Ванга предсказа

80

Анонимен

преди 1 година

След спирането на евтината руска енергия, промишлените цени на продуктите в Германия скочиха 50% за три седмици! Кой ще си кепува немски стоки на 50% - 100% по скъпи цени? Вече Германските просукти са неконкурентно способни!

79

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха ... поредния пропаганден бълвоч пак ни сервирате!!! И вие ли сте точно тези, които ще кажете какво е достатъчно и какво не за мир с Русия?

78

Анонимен

преди 1 година

До Грозната истина, току що разкри голяма част от стратегията на руските тролферми. Напълно вярно!

77

На Германия

преди 1 година

И е разрешено да търгува камо с идеологично чисти демокрации, което не остава много избор за търговски партнйори- САЩ и ..САЩ!

76

Анонимен

преди 1 година

Никой васал на САЩ не може да сгреши или загуби война, защото това означаваче САЩ са сгрешили или загубили! Затова ЕС, Германия, Украйна, България не могат да се отървът от успехи и победи!!!

75

Грозната истина

преди 1 година

До Някой. Не ти отговарят русофилите. Отговаря ти Канал Пьервий, те само повтарят квото са чули от кремълската пропаганда. Метода е описан много отдавна и се основава на отричане и контра обвинение. Освен това е доказано че, е най ефеткивен след нискоинтелигентни, и слабо образовани хора.

74

Анонимен

преди 1 година

До 85: А случаино да си се замислял как я построи тая успешна икономика Германия ? На краварски финанси( които я превърнаха в колония заедно с цяла Европа ) и на евтини ресурси от Русия. А сега вече няма ресурси , долара умира и Германия е к.а.п.у.т. Пак!

73

Анонимен

преди 1 година

Никой не печелел от воината? Тоя с всичкия си ли е? Я попитаѝ краварите не печелят ли? Ако беше така нямаше да започват постоянно нови вошни.