20

Анонимен

преди 1 година

Ще скочат само невалидните бюлетини.

19

Анонимен

преди 1 година

В бг има твърде много тъпппи двукраки, които не могат да гласуват с таблета в изборните помещения. Какво да се очаква от такава сбирщина? Нищо хубаво!

18

Анонимен

преди 1 година

Coфтyepът нa мaшинитe зa rлacyвaнe ce мaниnyлиpa, cъc вcekи cлegвaщи избopи, тoвa вce no-яcнo npoличaвa...

17

Винету

преди 1 година

До 24. Да, спечели, но не иска да прави правителство просто така. Променливите като направиха смешно правителство в миналия парламент колко изкара, а, тъпчо?

16

негласоподавател

преди 1 година

И с машинки и без машинки българина си е продажен!И винаги търси далаверата!Но без машинките от козяк не могат да решат кой да спечели изборите!Разни пепета и дебета без машинки просто не ги виждам!

15

глупи

преди 1 година

не съм притеснен от машините но никога не съм и няма да гласувам на машините на мадуро, съжалявам, цял цивилизован свят има опция за хартиена бюлетина която няма как да се фалшифицира ние ще измисляме нови правила, друг път

14

Изнервен

преди 1 година

До 23. Ако не си разбрал ромите в Столипиново гласуваха с машините. Ще познаеш ли за кого? За ПП.

13

За машината

преди 1 година

Хора, който не могат да се оправят с "машината за гласуване" не трябва да гласуват! Те нямат минимум интелект за да определят каквото и да било.

12

Анонимен

преди 1 година

Да бе, а иначе с машините никой не контролира и фалшифицира вота. Ако ги нямаше тези машини, нито ПП, нито Радев щяха да са във властта!

11

Анонимен

преди 1 година

Тогава и електронно през интернета и референдуми за ЕС и НАТО.

10

Каскет

преди 1 година

Поздрави от Костинброд.

9

Влади

преди 1 година

Някакъв пом ияр твърди, че ГЕРБ не можел да спечели избори с машини. А последните избори? Кой е първи, поми?

8

Анонимен

преди 1 година

Никъде по Европа няма толкова купен вот, колкото в България. Борбата е за гласовете на махалите, а те си искат хартиена бюлетина, ще я снимат с телефона в тъмната стаичка и навън ще си получат парите, като покажат на тартора за кой са гласували. С машинките това не може да стане!

7

Анонимен

преди 1 година

ПП са втори благодарение на измамните и манипулационни мадуровски машини. На следващите избори няма да имат и 4%.

6

Дневника е подправен

преди 1 година

Борисов си спечели изборите и при машините, въпреки врътките и неизвестните при тях! И защо смятате, че при ЦИК , районни комисии,областни управители, шефове на МВР ...., назначени от Радев, ПП-тата и ИТН, ще има машинации?

5

Анонимен

преди 1 година

Най големите ИЗМАМИ се правят с машините на Мадурото от Венецуела тъй че не лайте срещу БЮЛЕТИНИТЕ Те са признати в Целия Демократичен свят за най доброто

4

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде по света се гласува с хартиени бюлетини, дори и по пощата. Машините отдавна ги премахнаха.

3

Реалист

преди 1 година

Не само "притеснение" от машините, а най-вече ..."недоверие"! Държавата, която си назначава и ЦИК ,и изборни комисии не си вярва, а някаква частна фирма щяла да отговаря за "честността " на изборите! Хайде позволете ми, да не им вярвам! А и като гледам, кои настояваха за това , и как упорито се бореха да не се броят изрезките, хептен не им вярвам!

2

Сатир

преди 1 година

Адиоти, щом са толкова надеждни защо ги няма в Европа?????

1

Нуша Ванчева

преди 1 година

Ваня Нушева: Връщат хартиената бюлетина, за да привлекат повече избиратели и Баце да е едноличен Началник, че иначе не му се получава.