108

Анонимен

преди 1 година

Интересно е как някакви русофоби подкрепят неистово един фашистки режим? Изглежда освен русофоби и краваророби са и фашисти, от тия прикритите дето ги е страх да изявяват фашистката идеология открито и чрез русофобията в момента успяват да си утолят жаждата за мъст и реваншизъм срещу руснаците!

107

Анонимен

преди 1 година

На русофобите Байдън им е отредил много хубаво местенце в Америка. Сега когато целият свят има нужда от ресурси богатата Аляска и Канадска пустош ще трябва да се заселват с колкото се може повече краваророби и необятните им територии да се усвояват и разработват. Това ще е мисията в живота ви нещастни русофоби и това ще е единственото смислено и полезно нещо което ще сте направили в жалкият си и изпълнен със злоба животец!

106

Анонимен

преди 1 година

Украйна загуби войната още 2014г.когато фашистките пълчища направиха кървавият преврат и в продължение на 8г. избиваха жени, деца и възрастни хора безмилостно с една единствена цел-етническо прочистване и създаване на нов етнос,който решиха че трябва да се нарича украинец.Беше въпрос на време Русия, като еднa от трите държави победителки във II-та св.война да проведе СВО по чл.106 и чл.107 от устава на СС на ООН, даващ право на всяка една от тези 3 държави да провежда СВО в държави с фаш.режим.Украйна загуби войната още 2014г.когато фашистките пълчища направиха кървавият преврат и в продължени

105

Анонимен

преди 1 година

До 77/114 Къв "половината свят" Нали "Запада беше много малка част от планетата"? Така чувам аз, когато говорите за това кой подкрепя Украйна в борбата й срещу руските фашисти? Или не сте домислили как двете опорки се съотнасят?

104

Руския фалш

преди 1 година

Хихихи. Те тия лица обясняват и колко е "гаден" Запада, и какъв е "джендарясал", пък нещо чета че роднините им купуват яко имоти в същия тоя "прогнил" Запад, че и не само купуват, ами и живеят там. Е, някои от тях живееХА, докато не започна "специалната операция" и ги подгониха за съучастие в престъпен режим.

103

Анонимен

преди 1 година

Днес още 600 руски окупанта отидоха на концерт при Кобзон :) Продължавайте в същия дух ребята. След 3-4 месеца пак ще правите могилизация , но тогава Дагестан и Татарстан ще си обявят референдуми ЗА ИЗЛИЗАНЕ от руската пендерация :) Хихихи

102

Solar Power

преди 1 година

До Донецко н-ие: Чудесно ! Руските фашаги да си се приберат в собствената територия и да оставят Украйна. Тя си е самостоятелна държава има граници признати и подписани дори от руската пиндирацийка :) Ххахаха

101

Джуджак

преди 1 година

Аре Джуджака не пукаляса ли ,че ми писна от дребни и злобни хорица :)

100

Сводника

преди 1 година

със сводки те, приключи ли?

99

Херсонско н-ие

преди 1 година

В района на Николаевски ВСУ обстрелваха руски позиции край Солдатски, Крутой Яр, Тернови Под, Новокиевка, Любомовка, Комсомолски и други населени места.В района на Берислав укронацита се опитаха няколко пъти да проникнат в предните позиции на ВС на РФ от Трифоновка и Червоной. По време на боевете ВСУ не постигнаха успех и загубиха до 30 зомбинацита и 5 единици техника.

98

Не следящ

преди 1 година

Тази непобедима руска армия още ли не е превзела тези няколко села около Донецк ?

97

Запорожко н-ие

преди 1 година

През нощта Въоръжените сили на РФ нанесоха няколко удара по обекти на Въоръжените сили на Украйна в Запорожие.Продължават артилерийските двубои по линията на съприкосновение: руските въоръжени сили обстрелваха вражески позиции в Зализничен, Гуляйполе, Орехово, Олговски и Щербак.

96

Спокойно

преди 1 година

Тридневната специална руска операция върви по план!

95

Донецко н-ие

преди 1 година

Въоръжените сили на Руската федерация, използвайки БЛА Геран-2, удариха склад с боеприпаси на противника в близост до жп гара Покровск. Избухна голям пожар, детонацията на боеприпаси продължи няколко часа.Украински формирования обстрелваха жилищни сгради в агломерацията на Донецк: в Макеевка жена беше убита от MLRS HIMARS, в Донецк възрастен мъж беше убит в резултат на ракета AGM-88 HARM. Общо за ден в ДНР са загинали най-малко 4 души.

94

Соледарско н-ие

преди 1 година

Въоръжените сили на РФ бавно напредват от Отрадовка към Андреевка и Клещеевка, като продължават да обкръжават Бахмут (Артемовск) от югозапад.Продължават боевете за Майорск и гара Майорское край Горловка.

93

Старобелско н-ие

преди 1 година

В Лиманския участък ВСУ се опитаха да щурмуват позициите на ВС на РФ в посока Краснопоповка-Плошанка, но отстъпиха, попадайки под обстрела на ракетна и оръдийна артилерия. В района на Лисичанск руската артилерия атакува позициите на 54-та бригада и 80-а бригада край Белогоровка и Серебрянка. Противникът евакуира част от подразделенията на резервни позиции.

92

Старобелско н-ие

преди 1 година

В района на Купянский частите на 14-та ОМБР на ВСУ се опитаха да настъпят в участъка Кисловка-Ягодная, но не успяха и отстъпиха, губейки три танка и няколко бронирани машини.В Сватовския сектор укронацитата укрепват позициите и извършва ротация на личния състав.

91

Белорус

преди 1 година

В Старичи в Лвовска област се комплектуват 67 ОМБР, като се планират и курсове за обучение на стрелци на системи за ПВО западно производство.В Черниговска област западни инструктори и чуждестранни наемници оборудват базата на 169-ти учебен център в Десна, който вече беше ударен от руските въоръжени сили.Държавният граничен комитет на Република Беларус съобщи за прехващането на украински дрон в района на Гомел.

90

Курск и Белгород

преди 1 година

Украински формирования обстрелваха граничните села Теткино и Гордеевка в района на Курск, като повредиха гражданската инфраструктура и няколко жилищни сгради. В Белгородска област въоръжените сили на Украйна нанесоха няколко удара по село Октябрски, от взривната вълна бяха изпочупени прозорци на няколко къщи.

89

Анонимен

преди 1 година

На 4.11.22г е гласувана год. резолюция за борба против прославяне и пропагандиране на нацистките идеи. Гласували.192 държави. В подкрепа на борбата против нацизма гласуват 105, свободни, прогресивни и цивилизовани. Въздаржали се гласуват 15, впечетление прави Сърбия между тях, заради разкраченото си положение между ЕС и подкрепата на ЕС за фашистка Украйна и против-52, всички от ЕС, англосаксонците и пуделите им. Изводите може да си направите сами. Миналата година против бяха само САЩ и Украйна.