43

Хахаха

преди 1 година

Въпрос до експертите: А ще се вдигат ли цените след спада в цената на газа!!! Хахаха

42

ЕКСПЕРТИ ЛИ ?

преди 1 година

Ида искаш да не потребяваш не можеш ,да може без луканка ама и сиренето във опаковка е над 25 лв а това на втрините във тенеките по добре не го яж кашкавала е 30 лв саламите 20лв килограм -- все мазни съмнителни шпекове тези тип наденици и те са по 20 лв ама са ку1ешка радост пилешкото и свинското са на една цена за да нямаш избор телешкото и да искаш не можеш да купиш ,а рибата е по скъпа и неизгодна от повечето меса ! маслото е 7 лв пакетта ( по голяма разфасовка ) и не е чисто масло !

41

Анонимен

преди 1 година

Какво падане бе, да не са луди те се борят за печалби, колко работа е това. Ще вдигнат газа и пак цените нагоре.

40

Анонимен

преди 1 година

Познат работи в Лидл и казва, че поне 80% от стоките като кашкавал и разни луканки и филета ги изхвърлят заради изтекъл срок на годност.

39

ЕКСПЕРТИ ЛИ ?

преди 1 година

ЗНАЧИ ВДИГАНЕТО НА ПЕНСИ И ДОХОДИ ОТНОВО СЕ ОКАЗА ИЗМАМА !!! Нали твърдяха че ако се въведе евро нищо няма да се вдигне -- ами да това е плана сега се вдигна и после няма да се вдига даже смятат още да вдигнат цените ! Ама се оляха със заемите и евро може да няма ! Въобще мошеничеството със измамата на пенсионерите и стадото винаги е едно и също защото на стадото му е добре да го доят и стрижат !

38

Анонимен

преди 1 година

Спирате да потребявате и цените ще паднат. Минах предимно на домашни ябълки, ядки, чай - чувствам се супер. 60 лв за луканка, мерси

37

ЕКСПЕРТИ ЛИ ?

преди 1 година

Че кой хвана на улицата ще ми каже точно това ! Експерт е тоя който ми каже как да отучиме търговците от тези номера -- защото това е спекула ,ако беше Сталин щеше да ги разстрелва ! Прави се сметка на всеки продукт когато е вдигнат и сега при новата цена а газта се сваля ЗА СПЕКУЛА и не преизчислена стока от 5 до 10 г ЗАТВОР ! и така със всичко таксита и прочие ,какво е това цената да върви само на горе хората да гладуват а изедниците да се оправдават със демокрацията !

36

Анонимен

преди 1 година

За да паднат цените у нас, е нужно не газа, а глaви да падат!

35

Анонимен

преди 1 година

Ами много ясно, че няма да паднат. В Бг положението е такова - един произвежда, а след него 5 спекуланта стрижат населението. Помните ли лозунга "За Бога братя, не купувайте!" , само това е варианта да спре спекулата.

34

Реалист

преди 1 година

То цените са благодарение на спекулата, нямат общо с газа!

33

ЕСТЕСТВЕНО !

преди 1 година

Представете си че газта електроенергията и петрола са безплатни . . . . . Мислите ли че хората с висше юридическо образование които в действителност са държавата ще ви оставят нещо безплатно или пък с намалени цени ? Очаквам изтриване .

32

анонимен келеш

преди 1 година

Драги руски тролейбуси:):):)Са последно ше студуваме ли тук в България тази Зима след като любимото ви джудже Вова от Кремъл ни врътна газовото кранче?:):):)

31

Анонимен

преди 1 година

За цените не знам, но защо никой не говори за пониженото качество на храните ? Плащаме два пъти по-високи цени за два пъти по-гадна храна.

30

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия цени на газа. Това намаление е само временно. От 1 Януари, цените ще изхвърчат отново, и то в пъти повече, отколкото са паднали сега.

29

анонимен келеш

преди 1 година

Аз като ви казах,че ще се справим и без руска газ,а?Сега даже хем скъсахме и по тази линия с русия,хем азербайджанската е по качествена:):):)А тука руските тролейбуси плашеха как сме щели да стоим на тъмно и студено и да ходим некъпани:):):)

28

АНОНИМЕН

преди 1 година

Търговците ще си ги ядат храните! А може и да ги изхвърлят?

27

Анонимен

преди 1 година

В България това не се е случвало никога...цените растат само на горе. Винаги.

26

Защо да ги намалят?

преди 1 година

На търговците им харесва да печелят повече пари. Пък народа попривикна с високите цени.

25

Идвам си от Магазина

преди 1 година

Не Само, че Цените се Качват, но и Рафтовете на ХиперМаркетите са Празни - Дори Хартиени Носни Кърпички няма, а там дето има са по 3 лева! Отделно 10ки продукти като Марка, които буквално съм купувал през Ден последните 10 години - няма и помен от тях!! Кризата е Жестока, а Зимата още не е дошла...

24

Неуморния

преди 1 година

Ами не искате руски газ нека ви.Русия няма как да си вземе лептата данък освобождение ще си го вземе през едрите бизнесмени и местни феодали :) до един американци и западняци хахах или беше БКП креатури и ДС ченгенца не знам вече. Имате си президент слънце имате си Копейкин в парламента демократите не са виждали власт от ония черен руски пилот насам :) :) :) ДА ЗДРАСТВУЕТ