44

Иван

преди 1 година

Госпожата знае ли,че децата едно време четяха книги и имаха въображение! Ей така на едно дърво си направихме " Тарзан",и един хубав ден,едно аверче му се счупи клона,като от десетина метра падане използва и двете си ръце за буфер!После с гипсираните ръце,го ползваме за вратар! Та относно случката,после най-добрият психолог беше майка ми,така ме съдра превантивно от шамари,само понеже съм присъствал на събитието! А сега само емилита се навъдиха

43

Анонимен

преди 1 година

В Младост 3 в София има едни две детски градини залепени една до друга. Веднъж докато се биехме през оградата от съседната метнаха едно паве откъртено от изпод решетката. Сцепиха главата на един Цецко. Той се разрева и видяхме как госпожата тича към нас крещяйки "Цветане, Цветане!" ние се разбягахме, но госпожата хвана Цецко и почна да го бие и да му крещи "Що седиш до оградата?!". :p Такива ти ми работи се случваха едно време, а сега не стига, че детето паднало па и 1 шамар не е изяло.

42

Анонимен

преди 1 година

Столичните ромчета по на 5-6 г. с каруците препускат и няма никой около тях.

41

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, е тва със стреса и психолога ми дойде в повече

40

Анонимен

преди 1 година

Майката казва: " не е имало никой около нея"

39

до 38

преди 1 година

Е да ви имам критериите за забавление и "парти". Да те викна на парти 3 тона въглища да разтовариш? И 5 кубика дърва да нацепиш? Парти вика... Катериш се като гламав, че и плащаш? Ей ти стълбища - 15-20 етажа, който стигне първи печели чорапи. Безплатно е.

38

Ти пъ

преди 1 година

До аз пъНа работа! Някой трябва да изкарва прехраната, и то като за още едно дете, щом Пена се мотае по цял ден и се чуди къде да иде. И детето навсякъде с нея, дори и на най-неадекватните места. Навсякъде е пълно със зяпнали в телефоните си и непоглеждащи какво правят децата им и то в работно време. Лятото много се проточи тази година, излез навън и за няколко минути ще видиш истината! На пишман родители все нещо им пречи и все някой им е виновен!

37

Христо Христов

преди 1 година

До 39Забранил си да добавиш, че "топ" качеството е наследствено ив случая- поне от майката.

36

Патиланци

преди 1 година

Навремето, като нямаше молове, се катерехме по дърветата. Падахме, ставахме и пак се качвахме. Ако си съдереме дрехите по клонаците, родителите, вместо да ни водят по психолози, ни пердашеха.

35

Анонимен

преди 1 година

Ами честито! От всички хиляди деца, които минават оттам всеки ден точно вашето е "топ-иди0t". Има с какво да се гордее тази майка. А аз ако почна да разправям ние какви щуротии правехме като деца... И? Нищо. Здрави, прави със семейства. И децата ни растат нормално, а не в парници.

34

Парти ц

преди 1 година

Катеренето си е част от партито, организаторите следва да са там и да си гледат работата. Но майките трябва да си наблюдават децата в същото това време . Не да ги хвърлят и да си ходят някъде на приказки.

33

Съвет

преди 1 година

Мъже, като избирате съпруга, не й гледайте "очите", а й мерете акъла, че после тя ще ви отглежда децата.

32

София

преди 1 година

Парти центъра не са виновни, че постоянно ги посещават безотговорни родители, дето не им дреме за децата им, щото родителите са вечно ненаживели се и постоянно търсят на кой да прехвърлят отговорността. Иначе ако ги питаш - техните отрочета са най-можещите, най-умните, най-дееспособните, най-кротките. Само дето една елементарна осигуровка не могат да си направят. Иначе нали са по-по-най. Защо изобщо ни занимавате с драмите на някаква кифлясала истеричка?!?!

31

Фффф

преди 1 година

Що за развлечение за 6-годишно е да се катери по висока отвесна стена? Кой го позволява въобще и с какъв акъл родителите се съгласяват? Имала бол пари, платила - за нейното детенце всичко, що може да се купи по моловете! Подписала се за риска и спокойна!

30

Reef

преди 1 година

как се прилага по света: Under the direct supervision of the Outdoor Programs Coordinator and the Climbing Wall Leads, the Climbing Wall Attendant will assist with the climbing wall supervision, safety orientation clinics, skills clinics, route setting, wall maintenance, open recreation hours, and management of a safe climbing environment.Точка *** , в белия свят има съд , глоба и отнемане на лиценза , тука *** иска с декларация да трепе децата на хората ...

29

Хемус

преди 1 година

Картината е ясна!Събрали се няколко джофри на по-чаша " кръщавано вино" да се лигавят и да се съревновават,коя е по-голям ***,после друг да им гледа децата! Където и да отидете по-хотели или хипермаркети,деца без надзор мотаят се и пипат,каквото им скимне,а Пенка на телефона се прави на компетентна! Иначе,ако четете бг мама,само лауреати са се събрали там!

28

Христина

преди 1 година

Всичко това се случва от свободия. Детски партита по моловете и други такива щуротиии. Като си водиш детето на подобни "мутренски" мероприятия какво очакваш?! Те затова масово си заминават на по 18-19, че и по-млади от катастрофи, дроги...с лъскавите колички купени от мама и тате. Само лошото е, че често страдат и невинни хора.

27

Анонимен

преди 1 година

Поредната еманцитутка решила, че целият свят й е длъжен да се грижи за нейното дете, а тя може да се развява на воля.

26

аз пъ

преди 1 година

Къде е бащата?

25

До анонимен

преди 1 година

О, ааа мен моята майка как ме дереше навремето. Че тя с дървото, не си играеше с голи ръце. Веднъж кат ме налегна с точилката, та пикнах направо.